Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgwg

Dziwne uwagi od obcych

Polecane posty

Gość lnoelnoe
Black__Rose to nie przyklaskuj chamstwu a staraj sie je tępic dziewczyno:o

Gość dobra mam rade
Jezus Maria.. kobieto ogarnij się. Nie jesteś jakimś potworem i super grubasem. Masz urojone kompleksy i bardzo niskie poczucie własnej wartości (nie martw się wiele kobiet to ma). Nie zwracaj uwagi na tych debili, co Cie obgadują tylko żyj swoim życiem i olewaj ich. Zresztą może Ci się zresztą tylko wydaje, że obgadują? Ale jak koniecznie chcesz rade to dam Ci ją: schudnij.

Gość no bez przesady
sama mam problemy z objadaniem się, łatwo tyję i nie lubię ćwiczyć....ale w życiu nie przekroczyłam wagowo 70 kilo, mam 1,70 m nie wyobrażam sobie jak można się tak upaść

Gość no bez przesady
przecież autorka pewnie nawet mając 66 kilo wyglądała masywnie

Gość lnoelnoe
ale sie tez upasla 10 kg nadwago o matko co to jest 10 kilo ludzie;o przeciez nie wazy 100:o

Gość lnoelnoe
czy kazdy musi byc chudy?! czy kazdy musi byc taki sam?

Nie. Masz rację, niech przytyje jeszcze 10 i tym bardziej się wyróżnia, ah, ale będzie fajnie!

Gość lnoelnoe
jezu a moze jej odpowiada taka waga jaka ma?bo ktos powiedzial ze ma byc dla kazdej kobiety 50 kilo i kropka

Gość lnoelnoe
bo jakis duren ją obraza? i czemu ludzie sa nietolerancyjni?

Gość lnoelnoe
a jak ja mam zeza i sie ze mnie smieja to twoja odpowiedzia bedzie-wyprostuj sobie oczy?:!

Gość sdgdfsgs
w polsce zawsze tak bedzie, zwlascza w mniejszych miastach, jak sie wyrozniasz czyms, jests gruba, kolorowo ubrana, wesola, rozesmiana, to gapia sie na ciebie z wyrazem twarzy jakby mieli gowno pod nosem, i komentuja zlosliwe zebys przypadkiem nie pomyslala ze mieszkasz w jakims normalnym kraju, taka mentalnosc

Tak, możesz to zrobić. Ja też nie jestem idealna. Jestem niziutka, mam ledwo 158 i nie mogę urosnąć ani się naciągnąć, wiem, ze nie wszystko można naprawić, ale wiele rzeczy można.

Gość she once believed
to jej ciało, jej waga i jeśli przytyła to już tylko i wyłącznie jej sprawa co z tym zrobi i jak się z tym czuje, więc zawrzeć te rozdarte i chamskie gęby. w tym kraju wszystko się komentuje, tutaj chamstwo można znaleźć na każdym rogu, co nawet widać na kafetełe, więc przestań zwracać na to uwagę i rób ze swoim ciałem co uważasz za słuszne, niech reszta zajmie się swoją dupą 🖐️

Gość lnoelnoe
no wlasnie ja nie wiem a jakby jakism pan blokers i lawkers lubil skwarki to darlby morde do niej bialasie-to ona powinna posiedziec 10 godzin na solarium zeby zadowolic wizualnie takiego typa?

Gość she once believed
a druga sprawa, bierz do siebie uwagi ludzi, którzy robią to z klasą. łyse pały z blokowiska i dzicz na kafeterii do tej grupy na pewno nie należy 🖐️

Niektorzy ludzie sa podli, i powinni sie ogarnac. Rozumiem co dziewczyna odczuwa, bo kiedys tez mialam nadwage, i przez takich gowniarzy wpadlam w anoreksje i dosc dlugotrwale problemy zdrowotne. Nie wiem czemu ludzie mysla, ze jak ktos ma wiecej ciala niz oni to powinien byc wysmiewany i ponizany. Czlowiek to czlowiek, i nie powinno sie go oceniac tylko po wygladzie. A takich idiotow mozna tylko ignorowac, albo sie odszczeknac w podobny sposob, innego wyjscia nie widze

Gość lnoelnoe
a ty myslisz ze burak z lawki to dba o jej zdrowie?

Gość lnoelnoe
no to jej sprawa akurat

Gość dziewica orleanska
A Black to ma chyba misję tępienia tłuszczu w trosce o zdrowie osoby, która ten tłuszcz nosi. Nie jesteś zbawcą świata i nie Tobie oceniać co kto ma robić ze swoim ciałem, więc swoje komentarze zachowaj dla siebie, bo nikt Cię o zdanie wprost nie pytał. Istota tematu była inna, a potwierdziłaś tylko to o czym pisze autorka.

Wiem, wiem. Zrozumiałam. Łatwiej się tłuc niż schudnąć! Pozdrawiam. Szkoda moich nerwów i zdrowia, ja o swoje dbam. :)

Gość dziewica orleanska
Tak sobie to tłumacz 🖐️

Gość kiepska
Smutne ale prawdziwe Polska to DZIKI KRAJ>

Gość szejkinnnn
tacy gowniarze to z reguly tylko w grupie sa odwazni, stoja jak jakies ciecie w grupkach i obrazaja przechodzace dziewczyny, a gdyby taki stal sam to nawet o godzine zapytac nie potrafi

Gość 3921839ioioi
Albo mieszkasz a jakiejś złej okolicy albo przesadzasz. Masa osób jest gruba, ja tez miałam czasem wage podobna do twojej i nigdy nic nie usłyszałam,