Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość urugwajka z jamajki

co powiedzieć teściom?

Polecane posty

Gość urugwajka z jamajki

jesienią powiększam biust i nie wiem co powiedzieć teściom w związku z tym że będe w szpitalu a po wyjściu będę "nietykalna". Cała moja (czyli z mojej strony)rodzina wie o operacji ale o tym że powiem teściom nie ma mowy. Dla nich (z taka wiedza) byłabym pośmiewiskiem przy każdej okazji i do konca życia, na dodatek rozpowiedzą każdemu. Teściu lubi żartobliwe zaczepki więc muszę mieć wymówkę. Proszę pomóżcie w znalezieniu wymówki, za rady typu "powiedz prawdę" od razu dziękuję, opercję robię dla polepszenia swojego komfortu, nie na odwrót :(

Gość Palomaaa
A nie możesz po prostu powiedzieć, że wyjeżdżasz do koleżanki na tydzień czy dwa? Będziesz mogła u rodziców trochę pobyć przez ten czas, a pomoc Ci się przyda, bo nie ruszysz się z łóżka z bólu przez jakiś czas.

Gość urugwajka z jamajki
właśnie nie mogę, mieszkamy za granica i na ten czas przyjeżdżamy do Polski, po naszym urlopie oni jada do nas :(

Gość Palomaaa
A nie chciałaś operacji za granicą?

Gość urugwajka z jamajki
nie stać mnie na operację za granica

Gość Palomaaa
Wiesz, że po operacji będziesz koło miesiąca wiła się z bólu?

Gość Palomaaa
To możesz powiedzieć, że wyjeżdżasz ze swoją mamą, bo dawno jej nie widziałaś i chcecie spędzić np. tydzień nad morzem.

Gość urugwajka z jamajki
wiem, wiem, robię to z pełna świadomością, ja nie pracuję, mąż jedzie ze mna więc zajmie się dzieckiem, po powrocie (ok 3 tygodni) też będzie dużo w domu no i będą teściowie

Gość urugwajka z jamajki
mama nie dawno była u mnie :(

Gość Palomaaa
To co? Nie możesz wyjechać z własną mamą? To byłoby takie nieprawdopodobne że chcesz zabrać mamę gdzieś?

Gość urugwajka z jamajki
przed operacją będziemy w domu moich rodziców(ok tygodnia ,tyle co trwaja badania, konsultacje i przygotowanie do operacji) później maż z dzieckiem będa u jego rodziców a ja u swoich w sasiedniej miejscowości i nie wiem co powiedzieć, dlaczego... i poźniej co mówić.....

Gość urugwajka z jamajki
nie to że nie prawdopodobne, ale po tym czasie też będę obolała i co powiedzieć?

Gość Palomaaa
Albo wyjeżdżasz z mężem na urlop nad morze albo w góry. Jak będzie Cię bolało to powiesz, że próbowałaś jakiegoś ekstremalnego sportu, upadłaś i Cię boli klatka

Gość monikaa0000000
możesz wymyśleć historyjkę ,że idziesz na zabieg odnoście spraw kobiecych - przecież urodziłaś dziecko, może wymyśl jakąś nadżerkę - to normalne po porodzie i potem tez - jak to my kobiety mamy. I szpital i potem troszke musisz sie zregenerować, a teście chyba nie będa wnikali dokładnie w szczegóły co Cie tam na dole boli i co dolega.

Gość urugwajka z jamajki
w jakiś zabieg prędzej uwierzą ale po takim zabiegu klatka nie boli i wiedzą że na ogół z opieki medycznej korzystam tutaj :(

Gość urugwajka z jamajki
jak u nas będą mam zamiar powiedzieć że rezygnuję z biegania dlatego że boli, nie ćwiczę i nie łażę nigdzie, my tu mamy morze, góry:(

Gość monikaa0000000
to wymyśl, że miałas zabieg na pierś, jakieś guzki niezłośliwe czy jakis pieprzyk wycinałaś.

Gość makooko
i tak się zoriętują że masz sztuczny biust... to po co ta głupia konspiracja ? sztuczny biust nie wygląda jak prawdziwy, ma inne rozmieszczenie i to się widzi że jest nie naturalny.. nawet nie o wielkość chodzi.

Gość urugwajka z jamajki
kiedyś miałam piękny biust a później już nie widzieli :D i nie mam zamiaru machać im przed oczami gołym cycem :-O

Gość ale Gapa
Przelóż wizytę teściów i po krzyku-sama sobie stwarzasz problem.

Gość urugwajka z jamajki
nie mogę, są urlopy, bilety po za tym chcieli by żebym ich też odwiedziła

Gość makooko
ale przecież sztuczne mają inne rozmieszczenie ..... :/ i nie chodzi o to czy cię widzieli czy nie , sztuczny biust da się zobaczyć na odległośc... czy w bluzce czy nago... widać że nie jesteś świadoma co robisz nawet... widziałaś kiedyś jak wyglądają takie piersi ?

powiedz ze się przedźwigałaś, pomagałaś koleżance coś przenieść. moja siostra po przesunięciu szafy ze 2 tyg chodziła połamana. a ile czasu będziecie z teściami? ile czasu musisz to ukrywać?

Gość urugwajka z jamajki
o jakieś 1,5- 2 tyg w Polsce i u nas podobny okres

Gość urugwajka z jamajki
może powiedzieć że spadłam ze schodów??????? mamy takie bardzo strome wejscie na strych

Gość loolloo
ty naprawdę tempa jesteś.. co byś nie wymyśliła i tak się domyślą. tempa szmata ze sztucznym biustem

Gość urugwajka z jamajki
a na strychu garderoby, suszarnie spiżarnie więc wchodzić trzeba

to ciężko będzie coś wymyślić. przemyś jeszcze czy jednak nie da się powiedzieć prawdy, rzeby sobie teściowie jakiejś ciężkiej choroby nie wymyślili.

Gość urugwajka z jamajki
jak na razie mam prawdziwy i jestem pewna że sie nie domyślą po samym widoku

Gość Palomaaa
Ale wiesz, że będą bandaże, jakieś opatrunki a niech będzie koło 30 stopni ciepła i nic z Twojej konspiracji, bo nie założysz bluzy