Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co za patałachy!!

W Łodzi kibole ŁKSu zdewastowali ZOO. W skutek stresu zmarły dwie żyrafy.

Polecane posty

Gość co za patałachy!!

Jestem tak wściekła, że szok!!!!! Złapać bandziorów i wrzucić do klatki z lwem na dwa dni :o:o:o No jak tak można kurva, jakim trzeba być zyebem, żeby w ogóle wejść w nocy przez płot do ZOO i je zdewastować :o:o:o:o Wstyd mi, że jestem z Łodzi :o

Gość oliiiiciiiaaaa
na prawde???????

Gość skąd wiesz, że to kibice
ŁKS?

Gość aaffrffao
jakim trzeba być zyebem, żeby napisać "na prawdę"!!!!

Gość co za patałachy!!
:D Ale nie o tym jest temat :D :(

Gość dama w sukni1993
Ja w ogóle nie rozumiem idei ZOO, zwłaszcza, że nie potrafią upilnować porządku i zwierzęta tam umierają :O ja pierdoę, jest tyle innych rozrywek czy naprawdę trzeba męczyć zwierzęta nieprzystosowane do warunnków tutaj w zammknięciu w ZOO albo w cyrkach? a tych pierdolonych kiboli powinni wsadzić do więzienia, a ich rodziców wykastrować, żeby kretyni więcej takiego ścierwa nikomu na nic nie potrzebnego nie płodzili.

właśnie -- skoro sprawców poszukują. A jak wiesz, że to kibole to zgłoś to.

Gość dama w sukni1993
i ci ktorzy opowiadaja za te biedne zwierzeta powinni zostać surowo ukarani!!!!!!!!! kasę to trzepią niezłą za trzymanie ich w niewoli, ale kurwa pilnować to już nie ma komu!!!! niech ci co na tym zarabiają pojadą do Afryki zamkną się tam w klatach jako okazy i neich tak sobie zarabiają gnoje :O

Gość ignety
kolejna prowokacja PO szkoda, że Kaczyńskiego nie dało się wrobić co ?

Gość co za patałachy!!
jlkaza - spokojna głowa, internauci podobno dali już cynk policji. Mam nadzieję, że złapią sukinsynów i wrzucą ich do klatki z lwem :o:o:o

Gość hgfghgfghd
Przypominam, że Łódź to największa, żydowska mekka w Polsce :)

Kiboli nie mam o co nienawidzić (tak jest poprawnie, zalecam slownik jp) nie mialam z nimi problemu, moga byc

Gość bordówkaaa
i znowu osiedlowym wandalom ujdzie na sucho pewnie biedne zwierzęta:(

Gość Sznaucer Olbrzym
samo zbojca - do psow ty suko oby ciebie pobili na smierci i wsadzili ci kij bejsbolowy w dupsko :)

nie nienawidze zwierzat ogolnie, tyllko psisk! nie lubie i juz irytuja mnie tym szczekotami, czesto na necie pojawia sie informacja ze sziersciuch zaatakowal dziecko! szwedaja sie kundle po calej okolicy, ruchaja na srodku ulicy :O a dzieci na to patrza :/

mi tam kibole nic nie zrobia, tobie pewnie cioto nie raz wpierdolili i sie teraz na necie wymadzasz napinaczu >.

Gość nfiofvoihhvoiehhvv
A policja jest oczywiscie strasznie zajeta stawianiem i obsluga radarow do kontroli predkosci - to sie oplaca i praca jest bezpieczna. Po co narazac sie dbajac o porzadek na ulicy (wiadomo, ze na mecz przychodza rozni), skoro plan finansowy mozna wykonac siedzac w samochodzie lub za krzakiem i robiac zdjecia.

heh ja tam nie uwazam ze kibole to koniecznie z patologicznej rodziny, obok mnie mieszkaja bajecznie bogaci ludzie, facet jest ginekologiem, maja syna kibola, ludzie na poziomie raczej patologia nie sa, a syn kibol >.< wiec nie obrazaj rodzicow kiboli, ok?

heh uczepili sie kiboli i ich rodzin :D a co z chinczykami jedzacymi na kolacje kundelka, do nich nie macie pretensji?

Gość dama w sukni1993
i dodam, że nie mam nic do kiboli ktorzy leją się między sobą i się na to umawiaają, a niech się powybijają nawzajem, ale nienawidzę tych którzy coś niszczą i krzywdzą bezbronne istoty

Gość dama w sukni1993
kurwa idę z tego forum dziadowskiego, bo moje posty zostały skasowane żegnam kafeterię

Gość ale porażkaaa
:o:o :(:(:(

Gość ale porażkaaa
http://lodz.gazeta.pl/lodz/1,35153,11716356,Zoo_w_Lodzi__Nie_zyje_juz_druga_zyrafa__Zmarla_ze.html Pod artykułem jest hiperłącze do informacji, że druga żyrafa też padła :(