Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bed in bed

Łóżko piętrowe rozkładane na 2 pojedyncze. Spotkał się ktoś z czymś takim ?

Polecane posty

Gość Bed in bed

Spotkał się ktoś z łóżkiem piętrowym, takim które można by później rozłożyć na 2 pojedyncze łóżka. Chodzi o to, że starsza córka już mogła by spać w normalnym łóżku, natomiast druga jeszcze jest za mała, więc pozostanie w łóżeczku. Gdybyśmy kupili piętrowe to gdy troche podrosną "dostawilibyśmy" górę i starsza mogłaby spać na górze, a młodsza na dole, a momencie kiedy ich osobne pokoje będą juz gotowe łóżka byśmy poprostu porozkładali na dwa osobne. Teraz narazie nie mamy miejsca stąd pomysł na pietrowe. Szukałam na allegro, mnóstwo jest łóżek piętrowych, które na zdjęciach wygladają jakby się je dalo porozkładać, ale w opisie nic nie jest o tym wspomniane. Gdyby ktos znał firmę produkującą takie, proszę o namiary, bo póki co znalazłam tylko to, ale jakoś do mnie nie przemawiają http://lozka.net/pol_m_Lozka-pietrowe-103.html

Gość jugo
zadaj pytanie sprzedającym na allegro czy te łózka można rozłożyć i używać oddzielnie. mi się wydaję, że tak.

Gość mam i uyzwam
fajna sprawa takie lozko, a poznasz po tym najczesciej, ze jest drewniane i na gorze i na dole ma zaglowki - takie ktore sie nie rozkladaja zazwyczaj nie maja zaglowka na dole. te co podalas w linku szczerze mowiac troche wysokie nawet na dole.

Gość nsdnmsnmsncms
a jakie polecacie łózko piętrowe z biurkiem?