Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nyczckcuuu

znów to samo ....

Polecane posty

Gość nyczckcuuu

dziś byłam z przyjaciółką w avanti, wyrwałam kilku chłopaków i co..? w zamian za piwo chcieli nr do przyjaciólki :\ zawsze tak jest.. ja kogoś poznam, a oni lecą do niej. jest śliczna, naprawdę. ja jestem zwyczajna. nie brzydka, ani też nie jakaś przepiękna. wiem,ze mają oczy i zawsze wybiorą tą ładniejsza, ale przykro mi troche jest,że ja poznaję i wgl, a i tak pracuję tylko na to,żeby kolega dostał nr przyjaciółki na to wychodzi...

Gość dobra mam rade
idź się powieś. A tak na serio znajdź brzydszą koleżankę od siebie to ty będziesz wyrywana. Poza tym, oni pewnie wyrywają Twoją koleżankę na sex (jeśli taka śliczna). Ty masz szansę poznać jakiegoś fajnego faceta, który zwraca uwagę nie tylko na śliczną buzię czy fajne cycki. Więc czego narzekasz? Chyba nie jestes strasznym pasztetem?

Gość dobra mam rade
a i jeszcze jedno dziewczyna nie powinna wyrywac facetów... To faceci wyrywają dziewczyny. Wiem, że jest równouprawnienie, ale pomiędzy relacjami kobieta-facet nigdy pełnego równouprawnienia nie będzie. Taka prawda

Gość nyczckcuuu
ale chodzi o samo poznanie. podejść,przedstawić się, spytać, czy kupi piwo i ewentualnie czy mogł by się dosiąść. nie jestem pasztetem, ale wiele moich przyjaciółek do sex bomby, od których chłopacy nie odrywają wzroku. trochę racji w tym jest, co mówisz. ale chłopaka w moim guście nie znajdę, bo tacy lecą tylko na takie ślicznotki ..

Gość dobra mam rade
A wiesz od czego jest sex bomba? Tak zgadłaś od sexu. Głównie. Zapytaj się swojej koleżanki ile miała udanych związków, w których facet nie chciał jej przelecieć tylko coś więcej. Pewnie niewiele. Pogódź się z tym jak wyglądasz, uroda nie jest najważniejsza. Ile pięknych, seksownych kobiet było wykorzystywanych i porzucanych? Choćby taka Marylin Monroe, ślicznotka, super seksbomba, ale faceci traktowali ją jak zabawke i biedaczka sie zaćpała. Najważniejsze u kobiety jest poczucie własnej wartości. Jak kobieta tego nie ma to nic jej nie pomoże. Ale sie rozpisałam...

Gość nyczckcuuu
no niby to racja.. ale zawsze tak jest .. a Ci którzy mi się podobają, nawet na mnie nie spojrzą, tylko zaraz do niej lecą .. mimo,że ja do niego podejdę i zagadam .. wiem,że sexu chcą, na moim koncie większość jest takich, którzy jak się powiedzieli,że nie dam dupy, to urwali kontakt .. wszyscy o jednym,więc i tak wychodzi na to samo, z tym,że ja się nie podobam nim..

Gość nommmm
jesteś kolejną tępą laską. będziesz trafiac na samych takich co będą chcieli żebyś dała im dupy, bo na wyższy poziom nie potrafisz się wznieść. A jak typ mówi: daj dupy, bo odejde to dajesz ze strachu? Brawo!

Gość nommmm
Mam rozwiązanie. Przefarbuj się na blond idź na solarkę wkładaj zawsze mega szpile i miniówy. Zawsze sie znajdą tacy co się za tobą obejrzą. tego ci trzeba? żeby ktoś sie ogladał za tobą i przeleciał? to ci w życiu wystarczy?