Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niematkapolka

Ciąza zmienia masakrycznie sylwetkę, nie robcie sobie dzieci

Polecane posty

Gość niematkapolka

Przed ciaza cale zycie bylam szczupła, ba nawet miałam niedowage wioecznie. Wszyscy dawali mi o 5 lat mniej majac 26 kolezanki ze studiow ktore miały po 23 myslaly ze jestem od nich mlodsza. Po urodzeniu dziecka masakra, cukrzyca, problemy z watroba , nadmiar skory w okolicach brzucha(nie tłuszczu skory) zmiana kształtu bioder z ładnie zaokrąglonych stały się kwadratowe i szersze, brak wciecia w talii. I teraz daja mi tyle ile ma ba zadarza sie ze wiecej masakra. I nie gadajcie mi ze wazniejsze dziecko kiedy ja teraz czuję sie okropnie mam mase kompelsów i depresje przez to jak teraz wylgladam.

Znam wiele mam młodych i starszych i żadna z nich nie zamieniła się po ciąży w potwora. Wszystkie prędzej czy później wróciły do formy i wyglądają super. Albo trochę przesadzasz, albo prowokujesz. I swoja drogą nigdy nie uważałam, że dziecko ważniejsze

Dlatego wole zwierzeta, bo nie okaleczaja :) Dzieci nie lubie, choc swoje bym kochala, bede jesli bedzie mi dane ale moze dlatego, ze i tak cialo mam akurat brzydkie.

Gość eeeeeeeeeeeeeeeeeetam
nie gadaj, ja przytyłam w ciąży 20 kg i 3 miesiące później wróciłam do swojej wagi 45 kg. Zero zwisającej skóry, zero rozstępów. Więc może jednej się zmienia, innej nie. Jedynie co się zmieniło, to mam mniejszy biust niż miałam przed ciążą

Gość moja sąsiadka
Przesadzasz. Urodziłam dwoje dzieci i jedyne co się zmieniło w moim ciele -to piersi. Wyraźnie urosły i zaokrągliły się...:D Nie mam żadnej skóry, rozstępów ani celulitu. Ważę tyle samo, co przed urodzeniem dzieci...:D

Gość a ja wygladam super.
jestem trzy miesieca po pordzie, figura juz praktycznie jak przed ciaza,czyli zaokraglone biodra, wciecie w talii i jedrny,sterczacy biust(nie karmiłam,tylko 2 dni w szpitalui bromergon na zatrzymanie laktacji). w ciazy przytyłam 13 kg.

Kurva, na tym kafe jak zwykle same idealy cudowne. Jakos np w rozmowach w toku kobiety po ciezach byly makabrycznie zniszczone, ale tutakj same modelki !!!!! hahahahhahahahaaaaaaaaaaaaaaa

Gość współczuuuuję ci
ja wcale nie twierdzę, ze najwazniejsze dziecko :-O to głupie ludziska wmawiają to kobietom od wieków, bo w dupie mają co one czują tak naprawdę :-( w życiu nie dam sie wkręcić w coś takiego. Swoją drogą u mnie w pracy teraz 2 dziewczyny urodziły. W tym samym czasie rodziły i niedawno wróciły do pracy; obie przed porodem były niskie i bardzo szczuplutkie, wiem też, ze obie dbały os iebie w ciązy , nie objadały się itp. I teraz jedna wróciła do dawnej sylwetki (w góle nie widać po niej ciąży), a druga roztyła się wszedzie, został jej wielki brzuchol iu w dodatku scięła włosy i wygląda okropnie. Jakbym ja miała tak wyglądać to nie wiem czy umiałabym nadal kochać męża i dziecko, czułabym się totalnie nieatrakcyjna i nie mieliby ze mna życia (chociaż wcale nie uważam że wygląd ma w życiu znaczenie, znaczenie ma nasze samopoczucie, a ja bym się czuła fatalnie)

Gość a ja wygladam super.
widze pewne minusy w swoim ciele po ciazy,ale jest ich niewiele i sa niezauwazalne dla innych,nawet dla meza, który widzi mnie nago.naprawde wyglad jak przed czyli super:)jednak wiecej dzieci miec juz nie chce

kurcze, że ja nikogo nie znam kto zmieniłby się tak masakrycznie:)

Gość przytyłam w ciazy tylko 8 kg
Trzeba było nie wpierdzielać za trzech.

Tak, to pewnie były ufoludki. A wy wszystkie niczym modelki, chude, piękne, cudowne i wąskie, standard na kafe. Mam nadzieje, że was spotka rak i tyle, durne zapatrzone w siebie suki 🖐️

Gość współczuuuuję ci
Ta druga koleżanka naprawdę wygląda niekorzystnie i sama sie śmieje ze swojego wyglądu, ale widać, ze to śmiech przez łzy :-( współczuję jej, jest strasznie opuchnięta, twazr ma taka nalaną, szyja gruba, piersi i brzuchol wystający :-( ona sam mówi, zę nie jest dobrze, ale widać już się poddałaa :-( i skupia się na dziecku

Gość Do Kociej Czarownicy
Masz poważny problem z głową. Wizyta u psychiatry zalecana...:O

Gość współczuuuuję ci
przytyłam w ciazy tylko 8 kg Trzeba było nie wpierdzielać za trzech. głupia jestes i tyle :-( nie rozumiesz, ze każda kobieta inaczej reaguje i jej caiło również???? śmiem twierdzić nawet, ze ta druga koleżanka, która źle wygląda po ciązy lepiej o siebie dbała (bo na co dzień jest zafiksowana na zdrową zywność i sport) niż ta, która po ciąży nadal jest chuda :-( Jakim głupcem tzreba być żeby tego nie rozumieć i mierzyć wszystkich swoją miarą :-O jak Ty masz niebieskie oczy to znaczy że inni tez powinni mieć niebieskie/

Jak jej dzieciak powie za parenaście lat, że ma dość starych i w ogóle się wynosi jak najdalej to jej przejdzie. Mnie takie szmaty śmiesza i już, tyle.

Gość Seksifleksi_non
mój syn ma prawie rok, a ja nigdy nie czulam się lepiej, uwielbiam swoje ciało i dopiero teraz czuje się kobieco. Nigdy nie bylam chuda lecz normalna. Po ciąży i tak Bylam 4kg na minusie. Dlatego polecam młode macierzyństwo- nie czekajcie z tym do 30.

Gość Seksifleksi_non
A ty kocia jestes pojebana.

Gość niematkapolka
ja przed ciaza miałam niedowage przy 160cm wzrostu wazyłam 45 kg, cale zycie całe byłam chuda. Dbałam o sibie w ciazy i byłam pewna ze wroce szybko do normalnego stanu jednak rozczarowałam sie niezmiernie. Teraz waze 56 kg, niby bmi w normie ale spochłam strasznie rpzez porblmey z watrobą ktore pojawiły sie po ciazy no i cukrzyca ktora sie dopiero odezwała w trakcie ciazy. Masakra wczesniej przed ciaza jak pisałam dawali mi 5 lat mniejteraz po ciazy 5 lat wiecej. Mimo ze maluje wlosy, smaruje sie kremaminic to nie daje, za kazdym razem kiedy wydaje mi sie ze juz jest ok bo tak mam zakodowany w glowie obraz swojej sylwetki sprzed ciazy na zdjeciach okazuje sie ze wygladam okropnie twarz okragła i wogole.Ludzie ciagle mi dodaja lat. Nawet ginekolog mnie wysmial ze cwiczeniami nic nie zrobie bo mam nadmiar skory tylko adminoplastyka mi pomoze.