Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kekoa4994

Praca dla cleeve link

Polecane posty

Witam, jestem tutaj nowa i poszukuje informacji na temat pracy w UK. Dostałam od swojej dawnej nauczycielki adres w którym pojawiło się nazwisko- rob flexer. Zaczęłam korespondować z polską przedstawicielką w UK a następnie udałam się do Jasła i tam Pani A.Trzeciak przedstawiła mi wszystkie warunki pracy i w ogóle. Zapytałam ją o to co ludzie wypisują na stronach internetowych na temat cleeve link i np. jeżeli chodzi o paliwo to więcej płacą Ci, którzy bez wcześniejszego uzgodnienia korzystają sobie z samochodów. Powiedziała, że należy o wszystko pytać wcześniej to wtedy to jest bardziej korzystne dla osoby pracującej. Zapytałam także o prawo jazdy i trzeba je mieć przynajmniej rok bo inaczej to decydujesz się na pracę w domu dla starszych osób bądź mieszkasz z kimś 24h. Czy był tam ktoś, czy jakaś osoba przeprowadzała rozmowę w takim biurze?

Gość ręka rękę...
właśnie, wie ktoś coś? też się zastanawiam nad pracą dla tej firmy

Gość poortoro
w necie, niespecjalne komentarze ale nic nie wiem

Gość gość
cleeve link oszusci i klamcy. wykorzystuja cie na kazdym kroku. zabieraja pieniadze bez twojej wiedzy. z twojego zycia prywatnego robia forum dyskusji z kim i co robisz i po co. menagerki zajmuja sie plotkami i bullingiem ulubione zajecie :) w swoj dzien wolny nie wiesz czy sie wyspac czy isc kupic rzezcy do jedzenia czy poprac czy zalatwic inne sprawy bank platnosci...3 lata pracy tam i bylam wrakiem czlowieka nie dajcie sie nabrac na kazdym kroku wmawiaja ci ze jestes nic nie wartym smieciem przez co boisz sie podjac ryzyko zmiany pracy

Gość gość
......a ja się odważyłam rzucić to wszystko w diabły..... teraz może dorabiam tu i tam, ale za to UCZUCIE WOLNOŚCI JEST BEZCENNE ;))))))))))) nikt mnie nie szpieguje i nie donosi i mogę żyć normalnie bez strachu, że cała firma się dowie. Nikt nie sieje już plotek, nikt się na m,nie nie wydziera przez telefon, no i weekendy jak człowiek mam wolne ;)

Gość gość
jeśli ktoś chce leczyć się z depresji po zakończeniu pracy w tej firmie to wolny wybór PO dwóch latach pracy w tej firmie chcę powiedzieć wszystkim że wszystkie złe komentarze to prawda a co najgorsze to że właściciele firmy Anglicy nie mają pojęcia co ta Agnieszka Patrzykowska -menager area 3 POLKA -sprzątaczka z Warszawy robi z ludżmi