Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość francuz36-36

fajnie jest poczuć spełnienie..........

Polecane posty

Gość francuz36-36

Uwielbiam kobiety, które lubią oralne orgazmy, mają erogenne ciało... jestem " dotykowcem " bardzo lubię, potrzebuję czuć - to powoduje, że mogę i potrzebuję długo zajmować się kobiecym ciałem a szczególnie cipką, łechtaczką może punktem G...? Nie jestem fantastą jestem M. nie zaspokojonym ;-) kimś kto marzy o przyjaźni z kobietą o dużych potrzebach ;-) francuz36-36@o2.pl ( M. 36 W-wa )

Gość francuz36-36
i często pierdzę w łóżku, ale to działa pobudzająco

Gość francuz36-36
Mam też problemy z nietrzymaniem moczu, ale jeśli któraś lubi pissing to jak znalazł :)

Gość francuz36-36
na takie wpisy zawsze można liczyć....! ;-)

Gość francuz36-36
Bo nawiasem mówiąc całe swe dziecięce lata spędziłem zamknięty w komórce spożywając jedynie owsiki wygrzebane pieczołowicie z dupalca pana Zenona, miejscowego gwałciciela kóz i wszelakiego inwentarza drobnego, ponadto pragnę nadmienić, że doznałem aż nadto ojcowskiej miłości połączonej z penetracją odbytu i wysublimowanym pieszczotom mojej, jakże obstrupiałej knażki :classic_cool:

Gość francuz36-36
i dumny jesteś z siebie artysto - musisz się mocno nudzić lub lubisz tak fantazjować. Ile masz lat 16-20 ? bo chyba nie więcej?

Gość francuz36-36
Kiedy tylko opadną poranne mgły, okrywam się maskującą skórą ze zwyrodniałego żubra-mutanta i wczołguję się na szczyt Kasprowego Wierchu, gdzie czytam swojemu odbytowi najnowsze wieści z rubryki towarzyskiej „Życia na Gorąco:classic_cool:

Gość no widzisz autorze
a ty taki stary, taki nudny, taki nijaki, taki beznadziejny :P

Gość niekonieczny
Powiem więcej, kopia lepsza niż oryginał.

Gość francuz36-36
autorowi wątku raczej zależało na rozmowie z kobietą o tym co w wątku a nie na obrzucaniu się g....m ;-)

Gość francuz36-36
Natomiast ja paraduję na golasa po głównej ulicy Radomska, mając odbyt wypełniony do granic wytrzymałości zeszłorocznymi żołędziami i zaprawą gipsową z Nidy :classic_cool: