Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie mam do mam

W którym cyklu starań udało Wam się zajść w ciąże?

Polecane posty

Gość pytanie mam do mam

Pytanie jak w temacie - w którym z kolei cyklu udało się zaciążyć? Ile miałyście wtedy lat? Ja brałam ślub w zeszłym roku, jestem jeszcze dość młoda (24 lata) a jednak się nie udaje. Koleżanki z czasów LO, które brały ślub w podobnym czasie już mają dzieci. Najpóźniej zaciążyła jedna - 3 miesiące po ślubie, a większość w piewszym miesiącu po ślubie... Jestem w szoku, że wszystkim im się tak udało, bo u nas ciągle nic i nic. Jak to było u Was?

Gość ja zaszłam za PIERWSZYM
lub za DRUGIM stosunkiem. Nie planowałam ciąży,widocznie akurat miałam dni płodne. Mój skarb ma juz 12 wiosen:P

Gość aaaaaaqqqwww
za 1szym.

Gość Ja zaszłam w 2 cyklu.
Miałam 20 lat.Te dwie kreseczki mam do tej pory mimo że od zrobienia testu mija już 5 lat.

Gość marta anna magda
za 1szym razem w 3cyklu a w 2gim za 12

Gość dfgfc
ja rowniez za pierwszym

ja też trzymam test. na pamiątkę mam. I pępuszek zasuszony tez mam do dziś:P I jeszcze mam te 2 opaski z imieniem i nazwiskiem,które synek miał na rączce i nóżce.

Gość pytanie mam do mam
No to w takim razie ze mną jest coś nie tak.

za krótko próbujecie--tak mi się wydaje. Nie spinaj sie tak;) Rozluźnij się i nie traktuj seksu jako drogi do wymarzonego celu,tylko kochajcie się na luzie i spontanicznie,z radością---wtedy zajdziesz. Nie myśl wogóle o ciąży---to szybko znajdziesz na teście 2 kreseczki--- ---czego życzę z całego serca. Powodzenia;)

niekiedy przyczyna leży w psychice kobiety---tak bardzo pragnie ciązy,ze wszystkie myśli kieruje w tym kierunku i dlatego się nie udaje.

Gość pytanie mam do mam
U nas to chyba nie to, bo na początku odstawiliśmy co prawda zabezpieczenia, ale nie bardzo chciałam zachodzić w ciąże z powodu pracy. Nie myślałam więc o tym w ogóle. Poczekamy jeszcze kilka miesięcy a jeśli dalej z tego nic nie wyjdzie to chyba czeka nas wizyta u lekarza.

Gość Mamuśka007
W pierwszym cyklu. A długo brałaś pigułki anty? Bo mój gin twierdzi, że to może mieć znaczenie.

Gość Ja zaszłam w 2 cyklu.
Ja na początku tak miałam.Ma być i koniec!!W domu nie wyszło ale jak zaczęliśmy się kochać na łonie natury :P :D spontanicznie myśląc czy nikt nas nie zobaczy a nie o tym żeby zajść zobaczyłam 2 kreski po 2 tygodniach :). Wiesz ja też mam pępuszek i 2 opaski na rączki :).Mają dla mnie wielki sentyment

Gość dopiero w 38mym
ponad 3 lata staran

Gość pytanie mam do mam
Nigdy nie brałak pigułek, używaliśmy prezerwatyw.

Gość KAROLCIA22
ja mam 22 lata i zaszłam w ciąże w 12 cyklu,rok sie starałam o moja dzidzie ale naszczescie sie udalo i za 2 miesiace juz ja zobacze.ale tez sie załamywałam co jest