Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natejloniowy

urazilem ja bardzo ?

Polecane posty

Gość natejloniowy

Ostatnio zachowalem sie troche lekkomyslnie,ponioslo mnie.Mianowicie wiem ze moja dziewczyna ma depresje i ostatnio jak zaczela marudzic , plakac ze nic jej sie nie chce i najlepiej gdyby jej nie bylo ja sie wnerwilem po czym powiedzialem ,zeby przestala histeryzowac i wziela sie w garsc bo wszyscy wola zadowlone pewne siebie dziewczyny i powiedzialem ze nie moge juz tego sluchac.Po czym ona wstala z lawki powiedziala ze myslala ze ja okaze jej wsparcie i poszla do domu.Od tej pory narazie nie chce sie spotkac.Bardzo ja urazilem ,przegialem?Jak to naprawic?

Gość natejloniowy
prosze was bardzo o jakies rady

Gość ,fvhbgldicjvs bgdgvbkdlv
no troszke pojechales...my kobiety lubimy przynajmniej wiekszosc jak nam sie tak slodzi i ciagle powtarza same rozkoszne slowka a nie teksty typu przestan marudzic...mogles powiedzic ze starasz sie ja zrozumiec ale musi sie tez troszke opanowac...teraz to pewnie czas tylko ci pomoze...ale standardowo pisz codziennie jednego smsa zeby nie pomyslala ze ja zostawiles ze wszystkim sama

Gość Jejko___
Rozumiem twoja irytację. Ale depresja to ciężka sprawa... musisz ją wesprzeć. Wiem,że moze byc ona dla ciebie irytująca. Sama nie mam depresji (chyba) ale podobne zachowanie do twojej dziewczyny i mój chłopak przy mnie wysiada... Staram się wziąść w garść..

Gość przepros ja
najlepiej osobiscie idz do niej niespodziewanie daj bukiecik kwiatkow powiedz ze ja kochasz i przepraszasz to takie banalne ale naprawde potrzebne w tej sytuacji! wam facetom to trzeba wszystko mowic!!! nic sie nie domyslacie.....wrrrrr

Gość natejloniowy
pierwszy raz mnie tak ponioslo .wiem ze to choroba ,ale czy miala prawo poczuc sie urazona?

Gość olkamce
no cholera forum jest od wyrazania wlasnegozdania, tak? to czemu moderatorki usunelyscie moj post?! skoro twierdze ze dobrze zrobil to jest moje zdanie i on nie musi sie z nim zgadzac!

Gość 3ggfgfgf
Jestem kobietą, ale nie mogłabym na Twoim miejscu być z taką osobą. Zabrałaby mi całą radość życia. Nie chciałabym być wiecznie czyjąś pocieszycielką i wiadrem na jego emocjonalne pomyje.

Gość natejloniowy
ale ja ja kocham ,to wspaniala dziewczyna a chyba nie jej wina ze zachorowala

"Nie chciałabym być wiecznie czyjąś pocieszycielką i wiadrem na jego emocjonalne pomyje." Depresję się leczy. To nie jest fanaberia którą się ma do końca życia. Nawet osobę która miała by słabszy dzień uraziłbyś tym, ze "ludzie wolą zadowolone z siebie dziewczyny". Przy stanie depresyjnym... no głupotę palnąłeś. Przeproś ją, wytłumacz, ze Tobie też jest ciężko, ale wierzysz, że z tego wyjdzie więc chcesz jej pomagać. O ile to prawda.

Gość natejloniowy
wstyd mi jest za to ..

Gość 3ggfgfgf
Poznaliście się gdy była zdrowa?

Gość natejloniowy
juz jak sie przyjaznilismy to wspomniala o depresji ... ale bylo okej ,ostatnio jakis nawrot nastapil

Gość o depresji
Anatomia depresji -- Andrew Solomon. Przeczytaj. Warto w Twoim przypadku. Chociaz pede ja pisal i znajdziesz tam niesmaczne ( dla faceta) wynurzenia autora to ksiazka jest chyba jedna z lepszych pozycji na temat depresji wlasnie.

Gość mam pytanie do autora
Twoja dziewczyna leczy się?

Gość natejloniowy
@ zawsze szczery napisalem zem i sie dwa razy dodalo bo tamten myslalaem ze sie nie dodal chodzila troche do psychologa

Gość natejloniowy
nie, nie leczy. Ma depresję od 4 lat, 3 próby samobójcze za sobą, ale mówi że w końcu jej przejdzie

Gość natejloniowy
to podszyw ...

Gość mam pytanie do autora
Wobec tego myślę, że ten związek nie ma przyszłości, nie poradzisz sobie z jej depresją,być może ma nawet początki schizofrenii. Odpuść sobie, dobrze Ci życzę.

dziewczyny ktore kochaja nie maja depresji..to zmyślona choroba nieszczesliwych ludzi

monisktam, dlatego depresja poporodowa jest także wymysłem:classic_cool: Jeśli się leczy warto próbować, jeśli się nie leczy można starać się jej pomóc by zaczęła leczenie (chodzenie troche do psychologa to żadne leczenie, trzeba regularnej psychoterapii i ewentualnego wspomagania lekami). Jednak jeśli ktoś w depresji odmawia leczenia i jedyną terapią jest żalenie się to niestety to nie ma przyszłości.

Gość pomoge za frajer
nie sluchaj tego kretyna co pisze o schizofrenii. Prawdopodobnie to gruba, samotna pizda i nie rozumie jak ona taka wiecznie usmiechnieta nie ma kutasa przy boku. I tej co pisze ze ludzie gdy kochaja nie maja depresji. Moja dziewczyna miala depresje i wierz mi kocha mnie tak, ze nigdy bym nie przypuszczal, ze tak mozna. Ale bywaly smutne dni, ranila. Nie poddawaj sie, to sa naprawde niezwykli ludzie. Ta choroba paradoksalnie wzbogaca duchowo,moze to glupie co napisalem, ale uwazam, ze tak jest.

Gość takie tam duperele nic więcej
Szczęścia to ty z nią nie zbudujesz....:( Jak sobie wyobrażasz założenie rodziny i posiadanie dzieci z kobietą mającą na koncie kilka prób samobójczych????

Gość ja też obstaję za schizofrenią
sporo się takich młodych dziewcząt przez oddział przewinęło.