Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość przytulmnie...

ja nie chcę być sama!

Polecane posty

dochodze do wniosku, że kochających mężów mają tylko te, co ich zdradzają na lewo i prawo proces wnioskowania nie jest twoja najmocniejsza strona, moze sprobuj yyy szydelkowania? garncarstwa?

lofciam.cie@amorki.pl dobrze ze kolacja juz sie ulozyla

Gość szczeruś
ZS prymitywie ty łajzo mówisz o wnioskowaniu??:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

no tak myślałam...tylko ja nie potrafie się zmienić, gdybyn jakimś cudem kiedyś uwierzyła komuś to pewnie historiac by się powtórzyła....nie jestem z tej epoki...ale ponoć do trzech razy sztuka?

jakas pomarancza jest dzis bardzo samotna, miota sie, rzuca, chce zwrocic na siebie uwage, sposobem nadzieja8 postawi emoty i strzeli szacun do lusterka :-)

ale ponoć do trzech razy sztuka? to juz sie nad tym nie zastanawiaj tylko napisz: jestes ladna? ile bierzesz za noc?

Gość szczeruś
a po co chcesz się zmieniać??

Gość szczeruś
zs debilu tobie by i tak za żadne skarby nie dała :D nawet w twarz by ci nie napluła ,bo szkoda śliny by jej było na taką kreaturę :D

Gość szczeruś
Autorko i ignoruj tego pseudoanalityka.

Gość money
kobiety to intrygantki

Gość black red white man
no cóż...Jesteś typowym przykładem odgrywającym role życiowe. Poświęcenie wszystkiego jest bezsensowne. Wtłoczono ci stereotyp. Trzeba mieć własne życie, pragnienia a nie poświęcać się całkowicie i wyłącznie komuś lub czemuś, bo w ten sposób traci się siebie.Nie żyjesz innymi ale wśród innych jako odrębna osoba

zs dlaczego prowokujesz mnie tymi pytaniami? zeby w końcu powiedzieć, że miałeś rację? po co ci wiedziec czy jestem ładna..

Gość black red white man
zmiany muszą wynikać z determinacji i konkretnie (np.:specjalisci) a nie na kafe kobieto

w tym ile biorę np za noc... nie moge w tym nie miec racji, bo nie powiedzialem, ze wiem ile bierzesz to ile bierzesz?

no tak, łapiesz mnie za słówka, nie jestem tu po to, żeby zarabiać w ten sposób - w tym nie miałeś racji...co jeszcze chcesz wiedzieć???

te kropki to ewidetnie zwarcie na synapsach nie czizas to jest efekt tego niedopchniecia czy niedomkniecia :-)