Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katikati

10mcy roznicy miedzy dziecmi-jaki wozek lub dostawke?

Polecane posty

Gość katikati

szukam czegos w dobrej cenie.macie pomysł?

Gość dorsz w galarecie
wow pospieszyłas się :)

Gość katikati
:)nom

Gość gjirivrjgmviofd
nooo ja cie krece, jak szybko ...wybacz wiem ze to nie jest glowny temat, ale tak naprawde chcialas??? jestes...nie wyobrazam sobie...

Gość do dorsz w galarecie
a ty odpowiadaj na temat jaj inteligentny człowiek , co cię interesuje czyjeś łóżko i czy ktoś się pośpieszył czy nie.

chyba wózek bliźniaczy taki jeden za drugim . Ja bede miala roznice 23 mce i zastanawiam sie nad dostawką ;p

Gość no ,no, ta druga
to kolejna inteligentna plotkarka typu " O jacieżżżżżż :O i tu wielkie gały na wierzchu " :D. Co za ludzie.

Gość no ,no, ta druga
to kolejna inteligentna plotkarka typu " O jacieżżżżżż :O i tu wielkie gały na wierzchu " :D. Co za ludzie.

Gość bererere
miedzy moimi dziecmi bedzie 15 miesiecy, i co z tego, tez wielkie halo, autorko nie zwracaj uwagi na glupawe wypowiedzi, ja tez sie zastanawiam jak to bedzie, w jaki wozek sie zaopatrzyc, tym bardziej ze drugie dziecie ma sie narodzic na koncowce jesieni niestety nie umiem doradzic, nie znam sie kompletnie na wozkach, to chyba musi byc wozek gondola i spacerowka, ale tyle to ty chyba wiesz autorko, ...mozesz sie zawsze poradzic sprzedawcy, oni sie powinni znac jak najbardziej jaki bylby odpowiedni

Gość katikati
dla b zainteresowanych....mam adoptowanego synka i urodzil mu sie biol brat ktorego rowniez adoptuje.to tamta taka plodna:)

Gość katikati
up

Gość kup wózek rok po roku
Wpisz w google wózek rok po roku. Jest bardzo duży wybór. Wygodne są te gdzie gondolę wkładasz do spacerówki-taka miękka gondola. Zaraz napiszę do mojej opiekunki i się dowiem jaki ona ma wózek-bo jest super,a kupiła wózek pod kątem pracy-ma swoje dziecko i pracuje jako opiekunka :) a że nie ma prawa jazdy to wszędzie na pieszo lub komunikacją miejską i ten wózek jej się sprawdza. Zaraz napiszę jej na gg,bo widzę że jeszcze siedzi, to się dowiem.

Gość katikati
ok dzieki

Gość katikati
ale jednak zdecyduje sie chyba na dostawke.jest duzo tansza i naprawde wygodna

Gość an2anet
ja mam róznice 14 mies :) i mam podwójny wózek, maluszki siedzą jeden za drugim, kupiłam juz w tamtym roku ale dopiero teraz bede go zywac gdyz dopiero teraz młodsza jest na etapie siadania a gondolka weszła ale nie było wygodnie tej starszej

eee tam chciały.Głupie lachony rodza i nie wiedzą ,że po urodzeniu najlatwiej zajsc w ciaze.no ale cóz jak maja po 15 lat to tak jest.Nie ma ich kto uświadomić . Jedno możesz wozić w bagażniku a to drugie pierdolnij se na chuście na plecy.i sprawa rozwiazana

Gość kup wózek rok po roku
Ona ma wózek kees z jedną gondolką,dzieci siedzą jedno za drugim,tylne siedzisko rozkłada się na płask a przednie prawie. Kosztował w sumie chyba nie aż tak dużo,bo 800zł-nowy. Nie wiem jak z dostawką,ale kojarzy mi się to z takim stopniem za wózkiem. To nie sądzę,żeby Ci 10miesięczne dziecko tak długo ustało. Poszukaj może po komisach,albo w necie na olx, tablicy i gumtree pewnie ludzie sprzedają je po 300 czy 400zł,a zawsze co dwa siedziska to dwa siedziska-wygodniej.

Gość hehe36541255
co prawda mam większa różnice miedzy dziećmi ale sprawdza się u nas Phil&teds.