Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

myszula_19

Jak wychowac sobie męża/ faceta??

Polecane posty

Gość annia.....................
Od początku .jak niemowlę.Jak się da .

Zasada marchewki i kija. Jest grupa kobiet, ktora wymusza na facecie pewne dzialania uzalezniajac od tego to, czy bedzie z nim uprawiac seks. Istnieje ryzyko, ze zje ta merchew w innym warzywniaku. Ogolnie delikatna sprawa i temat rzeka.

Gość zapewniacz
"wychodzi na moje." zapewniam Cię, że to nie potrwa długo

ogólnie to miedzy nami jest dobrze, nie zarzekam sie ze mnie zdradzi czy zostawi bo tego nie mozna byc pewnym. Tylko ostatnio była taka sytuacja zmienił prace załozył nowe konto mnie nie było w domu byłam u tesciowej i wyrobił sobie tylko jedna karte no i gdy schodziłam na temat konta to mi mowił ze po co mi karta i hasło na kanto internetowe, az sie zbuntowałam i kazałam mu zosatwic karte z wypłata a on sobie przelał na drugie wspolne 200 zł bo on ma taka prace ze wyjezdza na tydzien albo wieciej no albo na pare dni z grupa ludzi i wykancza markety.I wiem ze mu sie to bardzo nie spodobało ze kazałam zostawic mu karte

Gość Antkowalia1789
Daj mu na jakis czas wolna reke to sam sie ulozy :) Nic na sile, kochana, przerabialam to niedawno :) Im bardziej probowalam go wychowac tym bardziej on robil mi na zlosc :) Teraz przestalam, zajelam sie soba i o prosze sam jest potulny jak owieczka :)

jestes najlepsza zona na swiecie, robisz dla niego wszystko ale jednoczesnie ustalasz granice ktorych sie bezwglednie trzymasz, za przekoczenie ich stosujesz kary :P

jestesmy dopiero 2 lata po slubie nie powiem ze nie dba o mnie jest kochany ale czasem zachowoje sie jak by był kawalerem i zeby mi dogrysc albo na złosc.... zaczełam bardziej dbac o siebie zauwarzył to i sie zaniepokoił...:) w pozytywnym znaczeniu

dbanie o siebie nie dziala na facetow ktorzy znaja swoja atrakcyjnosc, bo oni to uwazaja za normlane ze ty sie umalujesz (tak jak milion innych dziewczyn ktore mija na ulicy). takze zwykle nie tedy droga.

Jestem jego pierwsza dziewczyna i juz zona myslisz ze moze mnie zdradzic bo nie wie jak jest z inna kobieta?

Co za bzdury. Od wychowania jest matka, nie zona. Znajdz sobie normalnego faceta, ktorego nie bedziesz musiala szantazowac doopa.

kinder niespodzianka< to ze Ty szantazyjesz dupa to nie zna czy ze kazdy tak robi...:) wiec jak nie rozumiesz tematu to sie nie oddzywaj

Po pierwsze naucz sie czytac po literce (moj nick) Po drugie przyda ci sie tez kurs czytania ze zrozumieniem. A moja odpowiedz jest doskonale adekwatna do twojego pytania 🖐️ :D:D

u mnie jest tak jak sobie przyskropie to ma kary na seks i skutkuje w 90% ale nie każdy pewnie na to idzie ,chociaż fakt faktem jak on to ostatnio mi ładnie powiedział:"jeden na 10 facetów by ze mną wytrzymało" heebhe dowcipniś

Gość Korbaaaaaa
Witam Robię wiosenne porządki zapraszam na moje allegro: http://allegro.pl/listing/user.php?us_id=9539284 Można znaleźć ładne, w dobrym stanie ciuchy i kupić je tanio! Codziennie dodaje kolo 13tu rzeczy! zapraszam!

Ja nie bede mu robic kare na seks...i tak nie ma go czesto w domu. Antkowalia jak bym dała mu wolna renke, to nie wiem czy by cos z tego wyszło, no ale ja nie na siłe go wychowoje.

Gość Palomaaa
Nie da się faceta wychować jeśli sam nie chce się zmienić. Można najwyżej ustalić zasady - np. w tym tygodniu ja gotuję a ty zmywasz, w następnym zmiana.

Tak chodzi mi o nakierowanie go, i ustalenie zasad jak juz wspomniałam za bardzo go rozpiesciłam i sam to zauwarzył,i chce mi pomagac ale nienawidze kiedy on mowi zaraz jak ja go o cos prosze zeby zrobił a to zaraz trwa 30 minut albo wiecej.....

Skąd ja to znam. Też próbowałam wychować go metoda marchewki i kija, czasami obiecał poprawę a czasem było jeszcze gorzej gdy odmawiałam- mówię oczywiście o seksie. Nie znam takiej metody, wg mnie najlepiej jest ustalić wspólne jasne zasady.

Gość Apasz24
Szlaban na seks to najlepszy sposób by faceta zirytować i popchnąć w stronę innej kobiety :)

apasz24 Dokładnie jak ja mu nie dam to da inna.... a pozatym mojego meza nie ma czesto w domu wiec nawet bym takiej kary nie robiła.

Gość Apasz24
Po prostu facet umie dać sobie radę sam, gdy musi...upierze, posprząta, ugotuje ale niestety seksu bez kobiety nie ma :). Chyba, że masturbacja. Dlatego bez urazy ale to "główna" nić łącząca faceta z kobietą:). Pozdrawiam i życzę miłego dnia

Gość maly27
a sa moze kobiety co chca meza poslusznego,ktory pracuje wyplate daje zonie a po pracy wraca prosto do domu i zajmuje sie domem by zona nie musiala nic robic tylko czas wolny spedzac jak chce?????