Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pewne30latka

Pomocy!

Polecane posty

Gość Pewne30latka

Witam. Mam 30lat. Jestem z facetem ktory ma 29lat i zostawil kobiete w ciazy. Ale zostawil ja tylko dlatego ze im sie nie ukladalo.psulo sie dosyc dlugo. Zaczelismy sie spotykac i nasze spotkania przerodzily sie w milosc. Ale on zaprosil ja do siebie na tydzien i sie calowali, uprawiali seks! Teraz mowi ze mnie kocha i ze ze mna chce byc. Ze on do niej nie wroci. Chce tworzyc zwiazek ze mna, z osoba dorosla, dojrzala do codziennych obowiazkow. Jak myslicie dac mu szanse? Ona odpuscila i nie chce juz z nim byc. Myslicie ze wroca do siebie?

Gość Pewne30latka
Pomozcie! Pytam sie powaznie.

"spotkania przerodzily sie w milosc. Ale on zaprosil ja do siebie na tydzien i sie calowali, uprawiali seks!" no jak poważnie, jak Ty jakimiś dowcipami sypiesz :P

Gość Pewne30latka
Ale tak bylo. To jest cala prawda. Powaznie mam problem.

nie mogło tak być :) skoro posuwał inną, to żadna miłość ;)

sorry,ale Ty masz 30 lat? Jestes nie dojrzała emocjonalnie!!!! Piszesz jak jakas gówniara,mająca pierwsze,miłosne problemy....

Gość Pewne30lat
to nie tak. Chce znac opinie innych ludzi. Moze mieli podobne sytuacje. Tego ze facet zostawia kobiete w ciazy dla innej. On juz wybral mnie. Chce znac zdanie co wy o tym myslicie. Wroca do siebie? Rozstali sie ponad 2miesiace temu. Myslicie ze ja kocha?

myślę, że nie kocha, ale jak będzie odwiedzał dziecko, to pewnie będą się bzykać, powodzenia :)

nie kocha jej,nienarodzonego dziecka ani ciebie. Kocha sam siebie. Rób co chcesz,ale ja bym splunąć nie chciała na takiego faceta.

Gość Pewne30lat
Ale on nie jest taki. On dal sobie z nia spokoj. Chce sie ustatkowac, zalozyc rodzine.

Gość a że ten tego ,,
następna naiwna głupia cipa ktora łudzi sie ze bedzie dobrze a potem bedzie łkać... zdradził raz to zdradzi nastepny proste

co pierdolisz? Przeczytaj swój pierwszy i ostatni post. Pierwszy wyklucza to,co napisałas w ostatnim. jeeezzzuuu

Gość Pewne30latka
On jest facetem ktory chce kobiety dojrzalej, ktora zajmie sie domem, ktora dorosla do zycia doroslego. Ramta nie dorosla i dlatego ja zostawil. Jestem inna od niej, starsza. On chce stworzyc ze mna rodzine i to ze ma z nia dziecko to nie znaczy ze wroca do siebie i beda ze soba.

hehe, "dobre" sama siebie oszukujesz i chcesz, żebyśmy Ci w tym pomagali to bardziej żałosne niż nasz jarosław...

Myślę, że facet jest chooooojem a Ty masz klapki na oczach jak nastolatka. Najlepsze zdanie mam o niej- może i gówniara, ale przejrzała na oczy i nie chce z nim być.

Kurwa,taka stara,a taka głupia!POMYŚL CHWILE,FACET ZOSTAWIŁ KOBIETE W CIĄŻY .BO CHCE ZAŁOŻYĆ RODZINĘ....O CHCE KOBIETY DOJRZAŁEJ A SAM JEST NIEODPOWIEDZIALNYM GÓWNIARZEM.KTÓRY ZDRADZA NA POCZATKU ZWIĄZKU ZOSTAWIA KOBIETĘ W CIĄŻY!!! NIE NO,SAME SUPERLATYWY! FACET WART GRZECHU!!!:)

Gość a ja zgadza się z autorką
on wybrał autorkę bo jest mądra i dojrzała, jej też zrobi bejbika i bedzie odwiedzał dzieci i mamusie na zmianę no bo on się zmienił !!!!!

Gość Pewne30latka
Ale jestescie okrotni. Czy ja naprawde myslicie ze jestem glupia? Kocham go i chce z nim byc. Wy nigdy nie wybaczaliscie bledow faceta. Tym bardziej ze ona nie chce z nim byc. Wiec o nia nie musze sie martwic. On nie ma czasu na romanse. Pracuje na noce dniami spi. W weekendy przyjezdza do mnie.

a ja zgadza się z autorką, a na koniec znajdzie sobie kolejną kandydatkę na matkę swoich dzieci! Dojrzałą, młodszą,płodną i stworzy z nią wymarzoną rodzinkę!!

nie no oczywiście, ten facet to ideał bo już wie czego chce zanim zrobił dziecko to nie wiedział, ale teraz już wie ale oczywiście ciebie zdradzać nie będzie bo po co ma niby swoje dziecko odwiedzać, nio nie ? przecież teraz będzie miał tylko Ciebie i sobei z Tobą założy rodzinkę

Jesteś pewna, że tylko pracuje i śpi?;] Tygodniowego zdradzania jeszcze nie wybaczałam :D a jego chęć założenia rodziny z nowopoznaną kobietą w sytuacji gdy jego eks jest z nim w ciąży wprost podziwiam :D

przecież autorka jest prosta jak budowa cepa, jest typową zdesperowaną trzydziestoletnią starą panną, która jest skłonna związać się z facetem bez zasad moralnych, bez honoru, byle jakiegoś mieć.... nie wiem ile musiałabym wchłonąć dragów bym rozumowaa jak autorka, pewnie zajełoby to całkiem sporo cracku i kilka lat

Gość Pewne30latka
ile jest przypadkow ze faceci zostawiaja kobiete w ciazy sama i ukladaja zycie na nowo. To co mial sie z nia meczyc?

takich błędów nigdy,choć nie wiem jak kochałabym. Pozatym nie potrafiłabym zaufać takiemu facetowi,bałabym się ,że kiedyś też mnie zostawi i nie będzie miał skrupułow. tTak jak nie miał ich w stosunku do tamtej kobiety.

Nie bój się, Ciebie na pewno nie zostawi :D a nawet jeśli, zawsze możesz liczyć na tydzień wspomnień i seks na pożegnanie :D

Gość Myslaca pozytywnie
O losie. Teraz wszedzie bedziesz opisywala historie swojego zajebistego zycia? Hahahahahah jestes tepa, zal mi ciebie i najlepiej idz spac. :)

swiezalatte,ahahaha Autorko ,wybacz,ale Twoja naiwność mnie rozbraja!!! Tak wielu facetów zostawia kobiety w ciąży,uciekają przed odpowiedzialnością. Ciebie też to może spotkać....

A tak poważnie to nie zohydza Cię jego zachowanie? Zostawienie jej w ciąży, związanie się z inną, zdradzanie przez tydzień nr 2 z nr 1, powrót do nr 1? Nie chciałabym być z takim draniem.