Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaHMMMM

Czy powiedziec mu ze jestem dziewica???

Polecane posty

Gość zaniepokojonaHMMMM

Mam 23 lata. Spotykam sie z taki chlopakiem w moim wieku od 2 m-cy. Ostatnio byla taka sytuacja, ze on zrozumial, ze to juz jest ten moment... hmm niby ja tez tego chcialam ale sie odsunelam, bo jestem dziewica, a on tego nie wie. Tzn on wogole o to nie pytal, a ja mu nie mowilam, jest przekonany ze juz to robilam z poprzednim chlopakiem, bo go sklamalam, ze bylam z nim 1,5 roku ;/ a tak naprawde nie mialam chlopaka dluzej niz miesiac. Nie wiem co robic!!!! On powiedzial, ze on poczeka, jesli nie chce z nim tego robic jeszcze... Ale ja nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie i po prostu pewnego dnia jak do tegi dojdzie nic nie mowic... a pewnie sie wyda, ze to moj pierwszy raz... POMoCY!

Gość zaniepokojonaHMMMM
ale ja nie wiem jak to zrobic i kiedy??? wtedy tuz przed czy kiedys normalnie jak sie spotkamy? moze pomysli, ze jestem nienormalna, bo sam mi opowiadal, ze jego poprzednia byla dziewica, ale miala 17 lat!!!!

Gość zaniepokojonaHMMMM
boje sie ze mnie rzuci... jestem ciekawa co faceci mysla na ten temat!!!

Ja bym wolał wiedzieć, samo podejscie fizyczn w takim przypadku musi być inne, a co dopiero psychiczne. Niebardzo wiem za co bym miał Cie rzucic. Troche dramatyzujesz, na luzie musisz mu o tym powiedzieć

Powiedz mu kobieto! jak nie będzie wiedział to inaczej podejdzie do seksu. jak jesteś dziewicą to jesteś ciasna i chłop będzie miał problem żeby wejść i na szybko może się nie pokapować dlaczego tak jest... to tylko zepsuje wasz seks. a Ty mu powiedz i podczas stosunku nie leż jak kłoda, mimo tego że to pierwszy raz będzie!