Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wszyscy na samą myśl o seksie

Czemu ludzie zgrywają wyzwolonych obyczajowo,jeżeli prawie

Polecane posty

Gość wszyscy na samą myśl o seksie

bez zobowiązań,zwłaszcza z nieznajomą osobą, zesraliby się ze strachu i wstydu,całe ich wyzwolenie to jęczenie w internecie.

Gość truskaweczka mała
Ja nie jestem wyzwolona. Jak się raz umówiłam na taką akcję z kolesiem z netu, to na jego widok przeszło mi wyzwolenie a do głosu doszła silna pruderia. Ja się temu czemuś brzydziłam podać rękę a co dopiero pójść z nim w tango. Dobrze, że oprócz pruderii odezwały się też mięśnie i mogłam wiać niczym łania przed tym moim wyzwoleniem seksualnym :D :classic_cool:

Gość lalka1234
Fach-man -to akurat domyślam się, że masz hm..........

Gość Fach-man 03
Lalka, dobrze, że jesteś. Zaraz doprowadzę się do wzwodu i pojedziemy jak za starych, dobrych czasów.

Gość Fach-man 03
Dajesz Lalka, wiem, że potrafisz :)

Gość truskaweczka mała
Akurat zdjęcia kutasa sobie nie życzyłam. Chciałam twarz i tors. I dostałam, ale kogoś innego choć amant zapewniał, że to on, tylko mu się przez ostatnie pół roku trochę przytyło, wyłysiało, zniknęły mięśnie... W ogóle z przystojniaka zmienił się w nieapetyczną parówkę, ale zdjęcie jego... aktualne... :D

Gość lalka1234
a obejrzałeś coś na redtubie?

Gość Fach-man 03
No. I raz spuściłem ale mam jeszcze powera.

Gość Fach-man 03
A ty w majteczkach czy już bez?

Gość jest zajebiscie byc
wyruchana porzadnie przez przystojnego i pachnacego obcego z duzym kutasem :-) az mi sie mokro robi na sama mysl :-) 3-4 orgazmy pochwowe i wytrysk kobiecy mialam zawsze gwarantowany. Tak uwielbialam to za mlodu a teraz mam meza wiec nie wypada :-(

Gość Fach-man 03
Ja już go ściskam, jest całkiem spory.

Gość Fach-man 03
jesteś lalka?

Gość truskaweczka mała
Ale ja nie wiedziałam wtedy, że na portalach takie rzeczy są normą ;) Przechodziłam poważny kryzys i wymyśliłam sobie, że seks będzie fantastyczną terapią. Z partnerem się rozstałam już dużo wcześniej, kolegi nie puknę, bo nie wypada, ale i też wykrzesać trudno pożądanie do kogoś, kogo się zna od lat i traktuje niemal jak brata. Nic ciekawego się nie pojawiało, więc się zarejestrowałam na portalu. Setki ofert - wybrałam ślicznotka, który pisał z dopuszczalną ilością błędów i na tyle gramatycznie, że byłam w stanie zrozumieć, co chce przekazać. Upewniłam się, że fotki przedstawiają jego, że jest stanu wolnego (rzecz jasna uwierzyłam na słowo) i się umówiłam... Cholernie się bałam, a gdy go zobaczyłam, jakież było moje zdziwienie, zaskoczenie, bieg :D

Gość truskaweczka mała
Żeby nawiązać niezobowiązującą znajomość opartą na seksie :P

To wyzwolenie seksualne polega na puszczaniu się z byle kim, byle kiedy i byle gdzie? No to jestem skrajnie zniewolona seksualnie i obyczajowo. Ludzie są świadomi, że mogą trafić na wariatów albo złapać jakieś weneryczne świństwo, albo wylądować w internecie na nagraniu z ukrytej kamery. No i oczywiście to, że taki amant z sieci najczęściej pozostaje amantem tylko w sieci.

Gość Fach-man 03
Truskaweczko, dalej szukasz? Bo miałbym ciekawą propozycję :)

Gość truskaweczka mała
Wiesz, po trzyletniej abstynencji bez widoków na zmianę człowiek zaczyna kombinować ;) Ja nie twierdzę, że to było mądre, ja twierdzę, że to było śmieszne ;)

Gość truskaweczka mała
Już nie. Jestem szczęśliwie zamężna i mam osobistego terapeutę, acz za zainteresowanie i domniemaną propozycję dziękuję ;)

Gość Magnus Oblech
Lalka, to Ty wtedy tak ode mnie spieprzałaś?!

Gość truskaweczka mała
Mam nadzieję, że to nie ty :) Jeśli jednak ty, przepraszam za parówkę, ale naprawdę, różnica była szokująca :D

Gość Magnus Oblech
No cóż. Żałuj. Wygląd to nie wszystko. Za to z tej parówki byłby całkiem pikantny hotdog.