Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojonaHHMMMMM

Czy powiedziec mu ze jestem dziewica?? Wstyd+strach

Polecane posty

Mam 23 lata. Spotykam sie z taki chlopakiem w moim wieku od 2 m-cy. Ostatnio byla taka sytuacja, ze o maly wlos nie wyladowalibysmy w lozku hmm niby ja tez tego chcialam ale sie odsunelam, bo jestem dziewica, a on tego nie wie. Tzn on wogole o to nie pytal, a ja mu nie mowilam, jest przekonany ze juz to robilam z poprzednim chlopakiem, bo go sklamalam, ze bylam z nim 1,5 roku ;/ a tak naprawde nie mialam chlopaka dluzej niz miesiac. Nie wiem co robic!!!! On powiedzial, ze on poczeka, jesli nie chce z nim tego robic jeszcze... Ale ja nie wiem czy mu o tym powiedziec czy nie i po prostu pewnego dnia jak do tegi dojdzie nic nie mowic... a pewnie sie wyda, ze to moj pierwszy raz... POMoCY! Bo on nie rozumie czemu z poprzednim tego nie zrobilam, a ja po prostu nie bylam w powaznym zwiazku.... glupio mi, ze w tym wieku jeszcze tego nie robilam, a on moze rozgadac kumplom, a mamy wspolnych znajomych.

Gość Lodołamaczer
jak mu nie powiesz to on sie sam dowie jak wsadzi siusiaka do Twojej piz.deczki

Gość IamsexyandIknowit
Powiem tyle, to zaszczyt dla Twojego chłopaka, że jesteś dziewicą i będzie pierwszym facetem z którym to zrobisz, zaden wstyd, a jeśli myślisz, ze to wstyd to jesteś pustą, zdesperowaną laską. I gratuluję, ze tak się szanujesz, jeśli z wyboru jesteś dziewicą, chyba, ze po prostu nie miałaś okazji z nikim wcześniej tego zrobić, to zmienia postać rzeczy.

Gość hitsezonu
ja bym nie mówiła, co to kogo interesuje? zwłaszcza jak wiesz że może rozgadać...

Gość kngxj
Nie kłam twoje wypociny oceniam.na 13 lat . I nie próbuj kłamać że masz więcej . Dla 23 latki dziedzictwo nie jest powodem do wstydu. 1/10

Gość donatkalska
to ty brzydka musisz byc jak cholera

no wlasnie i o to chodzi, ze nie wiem czy mu powiedziec czy nie, no bo tak jak wczesniej napisaliscie w trakcie sie wyda, a on bedzie zszokowany... a ja zestresowana ;( no nie wiem co robic i w jakim momencie mialabym powiedziec i jak.... tu jedna osoba mowi powiedz, inna nie mow, kur.... jestem zrozpaczona

Mam 23 lata i nie bylam nigdy w powaznym zwiazku, najdluzszy to 4 miesiace, do niczego nie doszlo wtedy, bo wiedzialam, ze on wyjedzie i nie chcialam tego robic, przykro mi ze tak myslicie ze pisze niepowaznie, ale nikt nie wie ze jestem dziewica, nawet moja przyjaciolka... nawet moja mama chyba mysli ze juz mam po, bo mieszkam daleko od domu na studia wyjechalam na drugi koniec Poslki

Gość azewx
Jesteś głupią , pusta laską. Ludzie czy nie ma już normalnych dziewczyn ?!?!

Gość 96853737
PROWO!!!!!!!!!! Nie wierze aby 23 dziewczyna była aż tak glupia .

to nie jest prowo, szukam jakiejs rady, dlaczego glupia?? poprostu nie wiem czy mu powiedziec, bo boje sie ze mnei rzuci

Gość *+?/;0
Jak dla mnie to ty jesteś gimnazjalistycznym 13 no 14 letnim tlumokiem ., udajacym chorobę przed starymi w domu . Więc morda w kubeł i jazda do lekcji .

jakbym byla pusta laska to bym mialam wszystko gdzies i bym wczesniej to zrobila, zero zrozumienie,

Gość bla bla bla.....
wcześniej pisała ,że nie miała chłopaka dłużej niż miesiąć a teraz ,że jej najdłuższy związek trwał 4 miesiące ..... sama już się w kłamstwach pogubiłaś dziewczyno

nie wiem dlaczego tak myslicie, jak ja mialam 13 lat to wogole o takich rzeczach nie myslalam, a teraz tutaj na forum szukam porady co zrobic w mojej sytuacji

Gość jgxhv
Ja też poznaje ten styl pisania , nie osmieszaj się prowokatorko.

bo to 4 m-ce bylo po prostu spotykanie sie w trakcie tych dlugich wakacji po maturze za granica

dobrze, jezeli nie wiecie co mi doradzic to nie gadajcie na mnie obrazliwych slow, bo ja pisze prawde, glupie to forum

Gość uvjfpllllllll
Spieprzaj idiotko , albo wymysł lepsze prowo

Moim zdaniem powinnaś mu powiedzieć i na prawdę nie ma się czego wstydzić. Wstydzić to powinny się te latawice, które w wielu 14 lat mają już kilku partnerów seksualnych. Matko jak ten świat zszedł na psy żeby wstydzić się że się człowiek nie puszcza z kim popadnie.

dzieki za rade Nikus2530 ;) ja wlasciwie nie wstydze sie tylko sie boje tej sytuacji jak mu powiem i wogole jakso pierwszego razu sie boje teraz ( tylko prosze sie nie smiac ale tak jest)

Gość jmdptw
Poczekaj do ślubu.Będzie to najpiękniejszy prezent dla przyszłego męża.

nie wiem czy sie zgrywasz, czy mowisz serio z tym czekaniem do slubu

Gość jatez1234
oj tam 23 to nie tak źle jakbyś miała ze 28 czy 30 to by mógł pomyśleć że coś z Toba nie tak :)

ja tez tak mysle, ale z rozmowy z nim o jego poprzednich dziewczynach i wogole, wywnioskowalam, ze on sie boi dziewic haha bo mowil ze jego jedna z dziewczyna bylam dziewica i bal sie z nia przespac, byc jej pierwszym, bo o tym wiedzial ( ale ona byla 17-latka, a nie tak jak ja)

Gość 19rydzu91
hmmm moim zdaniem to nie żaden wstyd a powód do dumy w dzisiejszych czasach "Dziewictwo" to gatunek na wymarciu i moim skromnym zdaniem powiem krótko jesteś warta zachodu :) i jeśli stwierdzisz że toon to mu powiec