Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość etulitkaa

nie mam pracy mam doś życia w tym kraju

Polecane posty

Gość etulitkaa

czuje się gorsza mam doświadczenie 2-3 lata skończone studia chodze na rozmowy wysyłam CV i nic BRAK PRACY tylko ludzie z znajomościami mają jakieś sensowne stanowiska nie mam mega dużych wymagań finansowych nie szukam kierowniczych stanowisk i nic już 7 miesięcy nic !!!!!!!!

Gość donatkalska
słabo szukasz roboty w tym kraju od cholera trzeba tylko chciec

Gość etulitkaa
nie szukam słabo wysyłam nonstop CV szukam też praktyk, stażów i nic tylko telemarketing a do tego się nie nadaje

Gość desperatka....................
moze masz zbyt wygorowane wymagania ?jestes zbyt wybredna i dlatego nie masz pracy

" 09:26 donatkalska słabo szukasz roboty w tym kraju od cholera trzeba tylko chciec " za 5 zł/godzinę hahaha, ale dowcip :D

Gość etulitkaa
miasto KRAKÓW branża troche jakby handlowa9nie chce dokładnie pisać) studia mam humanistyczne fakt to błąd ale nie pójdę na drugi kierunek nie mając gwarancji zatrudnienia

polska ma najwiekszy w ue wzrost poziomu konsumpcji a więc polacy wydają w chuj kasy na różne zbędne do egzystencji rzeczy, przyjemności. a więc handel, usługi kwitną. mniejsza juz o to że głównie na kredytach jadą, ważne że pieniądz krąży i stąd nadal mamy tak wysoki wzrost gospodarczy na tle europy. i dlatego warto studiować wszelkiej masci kierunki związane z handlem i usługami. z moich znajomych nie znam nikogo kto by skonczyl marketing, zarzadzanie, logistykę itd i mial problemy w wawie ze znalezieniem normalnej pracy dobrze płatnej.

Gość Kalina83
to sie wyprowadz i zostan emigrantka

Etulitkaa, piszę materiał o sytuacji kobiet u nas w kraju: mlodych, wykształconych i bez pracy. Jeśli chciałabyć pogadać o sobie, napisz do mnie barnabessa@tlen.pl

Gość mlmteam.pl
zapraszam do rozmowy w sprawie pracy na GG 11450570 ja takze dluugo szukalam bo az 2 lata dlatego chce pomoc...zapraszam

autorko a ja juz dwa lata tak tylko w metropoliach jest praca

Gość gość
Jest bardzo dużo różnej pracy. Gdybym była głodna, wzięlabym i sprzątanie biur, wkładanie towarów, inwentaryzacje, itp. Widocznie masz kogoś, by płacił Twoje rachunki. Praca biurowa, magazynowa, jako sprzedawca, jest bardzo dużo pracy, nawet w powiecie.