Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PanKtoś28

Dlaczego nastolatki są lepsze od starszych dziewcząt

Polecane posty

Gość PanKtoś28

Pomijając wygląd: -nie zamulają o ślubie dzieciach -chcą się bawić i korzystać z młodego życia -nie marudzą -nie użalają się nad sobą -są zawsze uśmiechnięte znacie jakieś inne zalety?

Gość Lodołamaczer
mają młode pipki

Gość uvjfpllllllll
Kolejna glupia prowokacja . Co prowo o 23 l dziewicy nie wyszło ? I wzięłas się za następną ?

Gość PanKtoś28
Na prawdę nie wiem o co ci chodzi, opisałem fakty z życia.

Gość akurat te 3 ostatnie punkty
-nie marudzą -nie użalają się nad sobą -są zawsze uśmiechnięte sa zupelna nieprawda, wlasnie mlodsze dziewczyn sa bardziej zmanierowane czy przerazone kazda niedoskonalosci. przeciez to wlasnie nastki zamierzaja popelnic samobojstwo bo waza 50kg przy 168cm wzrostu:/

Nastolatki są głupie siksy. Jak nie mają problemów to sobie na siłę wyszukują. Albo są nieszczęśliwie zakochane, albo mają chłopaka i na siłę szukają problemów. I zakochują się po pierwszym spotkaniu, a potem osaczają chłopaka. Taka prawda.

Gość jatez1234
e ja jestem 20-stka i jakoś nie myślę o ślubie czy dzieciach to by było straszne teraz :P

Gość 959587*
Autorko to teraz jesteś chłopakiem ?!? Jaka szybka zmiana płci _Twoje prowokacje są NAJGLUPSZE na całej kafe.

Gość PanKtoś28
jestem chłopakiem 28 letnim i to nie prowokacja a jeśli chodzi o ten blog to oczywiście wśród nastolatek są i te dobre jak i te nie za bardzo pociągające swoją osoba.

Gość Abrrracadabrrra
dziwne bo ja ostatnio obserwuje tylko jak faceci w wieku 20-25 wiaza sie z nawet o 10 lat starszymi..padaka

Gość cieńwiatru
co za bzdury. jak trafisz na nieodpowiednią kobietę to bez różnicy czy będzie ona miała 17 czy 37 lat. w każdym wieku można się głupio zakochiwać, marudzić i mieć problemy ze sobą. najlepsze jest to, że faceci sami pakują się w związki z "księżniczkami" a później narzekają, że mają przesrane.

Gość sdegrwgvwrgwrgg
bo maja swieze delikatne i pachnace cipki a stare kurwy maja rozryte plugiem smierdzace wargi