Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhh te zycie

Nienawidze zycia tutaj

Polecane posty

Gość CHRYSTE PANIE!!!
Ty jestes jedyna zawistna polczyna. Boze chron mnie przed ludzmi takimi jak ty, walisz takie psychiczne teksty, balabym sie ciebie spotkac w realu.... Krzyz na droge

Gość dwa monitory
wez sie lecz kobieto, nie wiem po co zakladasz tu te idiotyczne topiki. Myslisz, ze nikt nie mieszka w Ameryce i ze mozesz ludziom kity wciskac, naprawde nie masz nic lepszego do roboty niz szukanie zainteresowania swoja osoba na kafeterii zakladajac kolejne idiotyczne topiki. Na dodatek raz pracujesz w kanadzie, raz w usa, raz w spa a raz w fabryce, tepia cie raz azjatki, raz amerykanki, naprawde nie rozumiem po co zakladasz te durne tematy

Gość jejuuuu
wiem o czym piszesz autorko.Bron Boze zeby jeszcze obcokrajowiec dorobil sie czegos!

Gość mikafikazkoszyka
Znowu ta wariatka zalozyla topik.Jak ci tu zle to wracaj do Polski.Zly to pies co panska reke gryzie.

Gość Eh zycie
Do mnie bijesz szmato? Co zazdrosc? Zle ci w Polsce??? Do Ryja nie ma co wlozyc? Buhaha przegrancu!!

Gość Eh zycie
Ty fikamykazkosxyka zdychaj tam z biedy hehe

Gość numerowaaa
NIe dosc, ze jestes nienormalna to na dodatek chamska.

Gość Eh zycie
NUMEROWA a Ty jestes normalna???? Ile razy zaczepialas mnie tutaj na forum I wyzywalas od psychicznych???Wkurzasz mnie bardzo I zaczepiasz od dluzszego juz czasu!!! Uwazac sobie zebym ci ciucmoku nie wytoczyla sprawy za pomowienie!!!nawet jezeli mieszkasz w UK z tym ciapiga twoim boyfriendem od siedmiu bolesci!

Gość Eh zycie
Co zamilklas NUMEROWA??wystraszylas sie biedaku???mocnas tylko w gebie widze heh

Gość Eh zycie
Nie martw sie nie zawroce swojemu prawnikowi taka bzdeta jak Ty;ppp

Gość numerowaaa
ha ha, tak wystraszylam sie bardzo, mozesz mi wytoczyc sprawe, powodzenia, nie moge sie doczekac :)

Gość numerowaaa
plenerowa, nie wiem skad wytrzasnelas to zdanie

Gość d0c brain hjerne gehirn
Polska to syf und gnój! Pasożyt kapitalistczno-prywaciarsko-urzedasowo-biurokracyjny! W Polsce nieopłaca się nic robić! PO i PiS nic dobrego dla kraju i emerytów oraz rencistów nie zrobiły! JKM musi wygrać, albo Palikot!

Gość CHRYSTE PANIE!!!
HAHA eh zycie jestes zwykla pomocnica pielegniarki, jesli cie stac zeby wytoczyc sprawe komus w Anglii to rownie dobrze moglabys sobie zaplacic za terapie, moze twoj psychoterapeuta wytlumaczy ci dlaczego jestes nielubiana przez Amerykanow, i na forum online.

Gość doopa maryna
Autorka rzeczywiscie bierze wszystko na serio, pewnie dlatego ze jest psychiczna