Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba wyrodna jestem :)

Dajecie niemowlakom poduszki pod głowę ? bo ja nie i podobno robię zle

Polecane posty

Gość chyba wyrodna jestem :)

hej mam córkę która ma 9,5 msc i jeszcze nie daję jej pod głowę poduszki. Jak ktoś przyjdzie to się dziwi że dlaczego jej poduszki nie dam tylko śpi na twardym materacu... ;/ od początku jej nie daję i uważałam że dobrze robię... ale teraz mam mętlik w głowie... kupiłam jeszcze w czasie ciąży poduszkę "klin" kilka razy jej podłożyłam w dzień ale dosłownie z 3-5 razy i wydawało mi się że córce jest po prostu na niej nie wygodnie mam również taką płaską do łóżeczka... czy już czas dać jej na stałe poduszkę pod głowę ?

moja ma odkąd miała pół roku, ale jak do niej zajrzę w nocy to i tak śpi niżej na materacu (przeważnie), starszy to samo - obydwoje mają dość płaskie poduszki... w sumie to nie wiem, czy są potrzebne czy nie i czemu...

nie daje się podusze, dorośli też powinni spać płasko sticks and stones may break my bones...

Gość ja w tym wieku
moja córeczka ma płaską w łóżeczku,w wózku bez poduszki,niby nie powinno się podkładać poduszki pod główke dzieciom.

Mój ma 19 miesięcy i dopiero od niedawna śpi na poduszce. Uznałam, że to właściwy moment bo przechodził w nocy do mnie i układał się na mojej poduszce, albo podwijał sobie kocyk pod głowę. Wcześniej zawsze spał bez.

Gość dobramama_102
dziecko do 2-go roku zycia powinno spłac na płaskim bez poduszki, tym bardziej jesli juz tak maleństwo przyzwyczaiłaś to nie zmieniaj jego nawyków. a goscmi sie nie przejmuj, każdy ma swoją intuicję i niech z niej korzysta- a twoja z tego co piszesz jest dobra :)