Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olaaaaaaaaaaaa

sytuacja w mojej pracy , codzienny koszmar !!!

Polecane posty

Gość Olaaaaaaaaaaaa

poprzez swoją głupotę wplątałam się w romans z pracodawcą , i teraz mam problem koleś nie chce dać mi spokoju jestem jego prywatną dziwką bo inaczej tego nie można nazwać , jego ciągłe szantaże .Ponieważ mam chłopaka nie chce by to się wydało , w ogóle chcę to zakończyć ale nie mam jak . Chciałabym się zwolnić ale nigdzie nie znajdę drugiej takiej pracy : nie licząc tego że muszę z nim sypiać jest to bardzo dobrze płatna praca i świetne warunki nigdzie w tym wieku nie znajdę drugiej takiej. Nie wiem co zrobić przerasta mnie już ta sytuacja mam dość jego chorych zachowań , potrafi przyjść do mnie kiedy jestem w pracy twierdząc że ma ochotę teraz mam już tego dość . Poradźcie co zrobić w takiej sytuacji

Gość 2134q5wr68y980
jak mogłaś wpakować się w coś takiego gdzieś ty głowę miała

Gość Olaaaaaaaaaaaa
głowe mialam miedzy jego nogami,gralam na jego fujarce

Gość hitsezonu
hehe no drugiej takiej dobrze płatnej nie znajdziesz bo niby za co on ci płaci? chyba nie za to że siedzisz przy biurku... pomijając już kwestię traktowania twojego chłopaka bo to poniżej krytyki...

Gość dfszegnm
ile masz lat? sama jestes sobie winna...

wiem że go traktuje okropnie i źle się czuję z tym że on nic nie wie ale jakby się dowiedział to by ze mną zerwał a mimo wszystko go kocham powyżej nie ja pisałam .

mam 22 lata , ja myślałam że to będzie tylko jednorazowe a nie że będzie się ciągnęło tak długo nie chcę już tego robić ale do niego zupełnie nic nie dociera

Gość hitsezonu
po prostu zadecyduj co dla ciebie jest ważniejsze i masz odpowiedź.

Gość dfszegnm
a gdzie byl wasz pierwszy raz?

Gość hitsezonu
a tak w ogóle to nie wyobrażam sobie takiej sytuacji że obciągasz szefowi a później wychodzisz z pracy i całujesz swojego chłopaka... ble.....:O:O:O

ja wiem co jest dla mnie ważne ale jak zakończę to i tak stracę wszystko chłopak się dowie , pracę stracę nic mi nie zostanie . Nie on nie ma żony

Gość konieczka 29
w trakcie pracy? i gdzie idziesz? do toalety? gdzie pracujesz? ps są dwa wyjścia, zbuntujesz się więc cię wyrzuci lub sama się zwolnisz, zachęcam do nagrywania spotkań, zaczepek, w razie czego jak stracisz życie i chłopaka oskarżysz go o wykorzystywanie seksualne

Gość co się martwisz
prędzej czy później koleś się znudzi i Cię zwolni by sobie siary nie robić zatrudni sobie nową zabawkę raczej nie wierzę autorce, to na bank prowokacja

i wiem że to jest ohydne co robię mojemu chłopakowi no ale przecież mu nie powiem bo będzie jeszcze gorzej

Gość dsbvd
Chyba Cię Bóg opuścił buehehhe:) Co robić? Złożyć wypowiedzenie.

Gość ggggggggj
Masz to na własne życzenie, pochwo

Powiedz stanowcze NIE, ale nagrywaj wszystkie rozmowy( choćby telefonem). Jak cię wywali oskarżysz go o molestowanie i wywalczysz odszkodowanie. Zawsze możecie zakończyć to polubownie. On nic nikomu nie mówi, ty też, pracujecie normalnie i nie wracacie do sprawy.

Gość co się martwisz
o czym myślałaś gdy po raz pierwszy zaproponował Ci seks ? pamiętałaś wtedy że masz faceta ? zresztą co za różnica ? dziś ten jutro inny.... równie dobrze skoro on jest wolny (w co wątpię) możesz zamienić swojego faceta na szefa ominą Cię dylematy związane ze zdradą bądź utratą pracy

no ale gdzie pójdę do pracy , mieszkam sama i wynajmuje mieszkanie za co zapłacę rachunki jak się zwolnię to nie takie łatwe ciężko teraz z pracą

Gość dsbvd
To szukaj pracy już teraz, znajdziesz i się zwolnisz. Jezu takie proste rzeczy trzeba tłumaczyć?

Gość hitsezonu
to zaaranżuj taką sytuację jak on będzie chciał zaciągnąć cię do biura że ktoś będzie stał pod drzwiami a ty krzycz np. "ratunku", "co robisz zboczeńcu" itp. i jak wyjdziesz to żeby też był pod drzwiami i będziesz mieć świadka na molestowanie... a potem szantaż za szantaż :P

Gość co się martwisz
no to skoro praca jest ważniejsza to o co cho ?

Gość oko za oko ,zab za???
No to obruc kota ogonem i powiedz twojemu facetowi ze on chce z toba sie pipczyc a jak ty mu odmowisz to on powiedzial ze bedzie klamstwa opowiedal i ze cie tym szantazuje od dlugego czasu,ale wczoraj to wrecz cie molestowal,zacznij tak rospowiadac i mu o tym powiedz ze ty go bedziesz szantazowac.

Gość dfszegnm
podaj gg jesli mozesz,mam pare pytan

Gość 547899k-
Nie masz wyjścia. Chyba, że zatrudnią jakąś ładną stażystkę i jej kolej przyjdzie;)

on jest na 100 % wolny poza tym kiedy z nim pierwszy raz spałam nie miałam chłopaka . nie mówię że praca jest ważniejsza ale jak nie będę pracować to pod most pójdę i jak o molestowanie , przecież może się wszystkiego wyprzeć

Gość co się martwisz
eeeee tam i tak ci nie wierzę laska seksiłaś się z kolesiem bo chciałaś a nie dlatego że bałaś się stracić pracę, teraz po prostu boisz się że się wyda gdyby mnie jakiś szef szantażował że mnie zwolni jeśli nie ulegnę, następnego dnia już bym była na zwolnieniu chorobowym i szukała nowej posady

ale ja nie mówię że na początku pieprzyłam się z nim bo bałam się stracić pracę , na początku chciałam ale potem kiedy poznałam swojego już nie tylko on nie chce dać mi spokoju i nie podam tutaj gg