Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opel tigra tralala

Co sądzicie o wózku roan marita?

Polecane posty

Gość opel tigra tralala

Użtkowniczki możecie coś powiedzieć?

Kupiłam taki, co prawda używany ale to nie ważne. Jeżeli będziesz musiała go nosić, np. tak jak ja 2 piętra w dół to sobie odpuść. Jest bardzo ciężki. Miałam nadzieję, że spacerówka będzie lżejsza ale nic z tego. Tylko 0,5 kg mniej.Dzięki tej wadze jest masywny ale szybko się wyrabia. Ogólnie jest fajny, wygodny dla malucha i na pewno zaletą są duże koła, przede wszystkim jak nadejdzie zima. Kosz za to wszystko do dupy. Dosłownie. Gdybym miała go kupić drugi raz to bym tego nie zrobiła.

Kupiłam taki, co prawda używany ale to nie ważne. Jeżeli będziesz musiała go nosić, np. tak jak ja 2 piętra w dół to sobie odpuść. Jest bardzo ciężki. Miałam nadzieję, że spacerówka będzie lżejsza ale nic z tego. Tylko 0,5 kg mniej.Dzięki tej wadze jest masywny ale szybko się wyrabia. Ogólnie jest fajny, wygodny dla malucha i na pewno zaletą są duże koła, przede wszystkim jak nadejdzie zima. Kosz za to wszystko do dupy. Dosłownie. Gdybym miała go kupić drugi raz to bym tego nie zrobiła.

Gość mam roan maritę
i uważam, że to jeden z najlepszych wózków - ogromna gondola, szeroka, wygodna spacerówka, funkcja kołyski, możliwość wpięcia fotelika samochodowego, ogromny kosz na zakupy mieszczący spokojnie kilkanaście kilogramów produktów spożywczych, duże, pompowane koła, dzięki którym można zabrać wózek do lasu, na plażę, w góry i nie straszne mu również dziurawe polskie chodniki wady, jak już ktoś wyżej napisał - cholernie ciężki i szeroki, nie uniesiesz go po schodach, można ewentualnie wciągać na górę/spychać na dół, nie wsiądziesz do tramwaju ani do starszego typu autobusów, nie wejdziesz z wózkiem do mniejszych sklepów, bo po prostu nie zmieścisz się w drzwiach, no i musisz mieć duży bagażnik w aucie, bo w moim ten wózek zajmuje CAŁY bagażnik :O