Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Olgaa77

Psychiatra Warszawa - polećcie

Polecane posty

Cześć! Poszukuję dobrego psychiatrę w Warszawie. Tylko prywatnie gdyż chwilowo nie jestem ubezpieczona. Czy ktoś może mi kogoś polecić ?

Gość ksenia_117
Polecam Ci centrum zdrowia psychicznego na Al. Wilanowskiej. Bardzo dobrzy specjaliści na pewno Ci pomogą. Ceny moim zdaniem też nie są zbyt wygórowane

Gość ksenia_117
Powodzenia! :)

Gość Jowita432
Super lekarzem jest pan doktor Paweł Skrzycki. Świetny specjalista, mi bardzo pomógł.

Gość gość
czy polacy to narod narcystyczny bo ty mi przypominasz moja narcystyczna pieprzona rodzine od ktorej jako dziecko ucieklam i wolalam zrec ze smietnika niz sluchac pieprzonej komuny 333 www.youtube.com/watch?v=Bbs1mTNEuvA

Gość Justynawaw
Ja się tez leczyłam u Pawła Skrzyckiego. Przyjmuje w prywatnej klinice psychomedic. Ceny mają rozsądne, a lekarz jest świetny. Młody, ale z ogromną wiedzą.

Gość Jolaj_jola
Z tych lekarzy, o których piszecie znam tylko Pawła Skrzyckiego. Wyciągnął mnie z poważnej depresji, którą miałam jakiś czas temu. Nie myślałam, że to jest możliwe, a się udało.

Gość gość
Może lek. med. Anna Papasz-Siemieniuk? Byłam u niej w TOMMED (www.tommed.waw.pl), niezwykle sympatyczna pani, świetna specjalistka, cenię sobie ją :)

Gość Brzozka5
Byłam u bardzo fajnej Pani Doktor Joanny Gajewskiej z Psychomedic na filtrowej. Bardzo świetna i nowoczesna klinika. Jeszcze w takiej nie byłam. Wcześniejsi terapeuci nie byli w stanie mi pomóc i wyleczyć całkowicie. Dopiero dr Gajewska stanęła na wysokości zadania i dobrała dobre leki i fajną terapię.

Gość Werona1234
Również leczyłam się u dr Gajewskiej w psychomedic. www.psychomedic.pl Bardzo fajna klinika, dość nowoczesna a sama doktor bardzo sympatycznie przyjmuje pacjentów.