Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ciacho_87

DLACZEGO TAKIE WARIATKI MAJA DZIECI??? szok!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość ateistkaaaaaaaaaaaaa
Jak to nie wiesz? Bo Bóg jest sędzią sprawiedliwym który za dobre wynagradza a za złe karze... cos jeszcze?

Gość qrwa mac co za babsko
Osz q-rwa mac, az nie moglam tego obejrzec do konca, bo ta pi-erdolona wariatka bijaca takie malenstwo po glowie doprowadzila mnie do bialej goraczki!! Niech ja szlag trafi! Sorry dziewczyny za ten uliczny jezyk, ale mnie tak ponioslo, ze nie wiem...

Az mi sie plakac chcialo, jak dziecko sie przyczolgalo i tak slodko polozylo glówke na poduszce u niej, a ona je zbila

Gość goniaca kroliczka
ale ona ma dziecko ... ale inne co chca to nie moga zajsc w ciaze albo ronia kilka razy po kolei, nie ma sprawiedliwosci na tym swiecie naprawde niektore baby bo kobieta jej nazwac nie mozna, nie potrafia docenic ze dane im bylo zostac matka.. biedne dziecko, jakby sie urodzilo np u mnie to kochalabym je najbardziej na swiecie i nigdy nie skrzywdzila.. ale dziecko ma ta szmata a janadal bez dziecka

Gość hjgkykyi
ło tej kurwie to zycze zeby zdychała w męczarniach a nie wiem co to za jełopy wrzucają takie filmy na internet,az mi sie slabo zrobiło nie mogłam tego ogladac...

Gość cvbnmfghnjmk,
To głośna sprawa. Kobieta została skazana na 18 miesięcy wiezienia a dziecko jej zabrano. niestety prawa do dzieci ma zachowane.

jeszcze zastanawialam sie co to za osoba krecila ten film tak spokojnie na to patrzac....

az tak malo osób na twoim temacie, ze musisz go reklamowac na innych topikach?

oj dużo ponad 40 tysięcy postów:-)))))) Wiec w porownaniu do twojego to raczej duzo. A co w tym dziwnego ,że bije to dziecko??? Skoro mu przywaliła żeby zamknoł jape a on i tak swoje to można pasc w nerwy:-)

lecz sie bravella, i ty chcesz miec dziecko z takim podejsciem???? Wspolczuje dziecku!!! A ja nie zakladam tematow dla ilosci postow w przeciwienstwie do ciebie, tylko dla ciekawej dyskusji

bravella, ty jesteś chora? mam 4 blastusie klasy A 30.04 - wzielam 2skarbeńki pod serduszko, 2 pojechaly na ferie ty masz na pewno coś z głową, albo jesteś niepoczytalna. Jak to czytam to sie boje

Gość do bravella
szkoda,ze cie matka nie wyskrobała

nie dosc ze chora psychicznie to jeszcze analfabetka...:-o 'zablysles'??? Co to za slowo? hahaahahah

Gość sidala26
Takie bezduszne matki powinni mordować JAk można tak krzywdzić dziecko?!