Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MAGDA12353535

intymny problem

Polecane posty

Gość MAGDA12353535

Hej, mam 17 lat. Od 6 lat miesiaczkuje nieregularnie. Mam okres co 2/3 miesiace. Jest to uciążliwe ponieważ współżyje z chłopakiem i nie bedziemy wiedzieć czy coś jest "nie tak". Czy ginekolog bedzie mogl mi przepisać tabletki antykoncepcyjne, jeśli mam nieregularny? Ile może kosztować wizyta u ginekologa razem z wszystkimi badaniami potrzebnymi do dobrania odpowiednich tabletek? pomóżcie.

Gość kielczanka
na badania możesz iść na fundusz, nie musisz prywatnie.

Gość MAGDA12353535
nie jestem dziwką. pytam na poważnie

Gość powiem i ja.....
przecież nie musisz iść do ginekologa prywatnie a na kasę chorych....

Gość klcha
idz na nfz. Wlasnie tabletki Ci ureguluja. chociaz moglabys poczekac z tym sexem... za sama wizyte z recepta bierze 50 zl, z usg dopochowowym 100 zl, z cytologia i usg jajnikow dalam 150 zl.

Gość MAGDA12353535
u mnie w miescie lekarz który przyjmuje na fundusz nie jest najlepszy. ma bardzoo zla opinie u kobiet. pytalam sie duzo osob i polecaja mi prywatnie.

Gość klcha
w Bydgoszczy , takie ceny sa ogolnie wszedzie. ale serio idz na fundusz

Gość klcha
no jak chcesz, ale mówie Ci pojdziesz tylko po recepte i stracisz conajmniej 50 zł :)

Gość MAGDA12353535
nie ku*wie sie. mam chlopaka od 2 lat i czuje sie na tyle dojrzała żeby móc uprawiać seks. a jakie potrzebne są papiery/dokumenty żeby móc na fundusz?

Gość MAGDA12353535
na fundusz wszystkie badania beda robione i na miejscu sa czy trzeba po szpitalach innych lekarzach biegać?

Gość klcha
tylko takie , ze jestes ubezpieczona (chociaz u mnie w przychodni tego nie sprawdzaja).Zadzon i sie dowiedz jak to u Ciebie wyglada :)

Gość MAGDA12353535
ok, dziekuje bardzo : )

Gość klcha
z tymi badaniami to sie nie napalaj nawet prywatnie.... proby watrobowe i poziom hormonow jak Ci lekarz kaze zbadac to bedzie cud. To zlaezy od tego jaki sprzet maja na miejscu ale zwykle na miejscu robia.

Gość moja intuicja
słuchajcie mohery chrzanione sami idźcie do kościoła - ona ma 17 lat nie 13 - ja znam 12 latki pieprzące się za pieniądze z kim popadnie bez zabezpieczeń może nimi się zainteresujcie :P

Gość MAGDA12353535
to w jaki sposob dobierają odpowiednie tabletki? czytałam że do tego potrzebne jest z 4/5 różnych badań.

Gość MAGDA12353535
yyyyyyyyyy... przepraszam ale ktos pod moj pseudonim sie podszyl. nadal czekam na odpowiedz

Gość moja intuicja
odpowiedź - idź do gina na kase - tabletki w polskich realich dobiera się drogą prób i błędów - bierzesz - nie szkodzą czujesz się dobrze to idziesz po kolejną receptę - źle się czujesz - gin wypisuje inne :)

Gość MAGDA12353535
a nie to jednak ja pisałam. Już nie odpisujcie ja wiem wszystko głupie pasztety!

Gość MAGDA12353535
JUŻ WIEM! Czego sie popisujesz że ty tez wiesz boze co za baba!

Gość MAGDA12353535
no trudno, w takim razie zadzwonie zapytam co i jak. dziekuje bardzo ;)

Gość MAGDA12353535
glupie kretynki

Gość Gucio :)
.mastes - takimi żałosnymi i głupimi komentarzami zniżasz się do poziomy podłogi. Odczep się od dziewczyny. Chyba nie za bardzo znasz pojęcie ,,dzi*ka''. W końcu robi to z jednym mężczyzną, którego przecież kocha i nic ci do tego. Ja też miewam dość nieregularną miesiączkę, ostatnio miałam tak, że miesiączka trwała 4 tygodnie, a zaraz po upływie kilku dni następowała następna, udałam się do ginekologa. Musiałam przeprowadzić badania na hormony. Badania zrobiłam w NFZ za darmo, za prywatne musiałabym wydać sumę około 260 złotych, a efekt by był taki sam.