Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość William Hilll

Poważne pytanie do kobiet.

Polecane posty

Gość dla faceta lat 28
który nie jest maminsynkiem i jest zaradny mazowieckie nie powinno być daleko troszkę. Albo sie czegoś chce i do tego dąży albo wybiera drogę na skróty.

Gość William Hilll
Masz trochę racji. A do tego jeszcze jest miła i z sercem na dłoni ;) Odezwij się na tomaszekd86@gmail.com

Gość dużaaaaa
Jak jest rozgarnięty to mi nie przeszkadza.

Gość costam_random
a mnie zawsze zastanawiało - imo głównie z dwóch powodów : po pierwsze - kretynka czy nie, ale pewnie bardziej energiczna i bardziej zauważalna, po drugie - jednak mimo wszystko taka kretynka potrafi od czasu do czasu sama coś zrobić, wyjść z jakaś inicjatywą etc., a Twoje koleżanki, jakakolwiek wartościowe by nie były, pewnie przez lwią cześć swojego życia takowej nie wykazują.

Gość Dwudziestosześcioipółlatka
Hej Pytałeś o opinię kobiet bardziej w Twoim wieku, więc piszę. Prawda jest taka, że to wszystko zależy od sytuacji. Niby rozumiem, jakie są realia i jak ciężko o mieszkanie, ale z kolei sytuacji "zarabiam 3tys netto i żal mi na wynajem" nie rozumiem. Jeśli Twoja praca nie daje Ci możliwości swobodnego utrzymywania się, to nie ma w ogóle nad czym się zastanawiać, ale jeżeli pieniądze są, a chęci brak - to coś jednak nie gra... Ja sama mieszkam z rodzicami (za co siebie nie lubię), bo nie mam żadnych szans na utrzymanie się. Za jakieś dwa lata powinno być lepiej, cóż zrobić. Nie wyobrażam sobie jednak sytuacji spotykania się z kolesiem, który ma na przykład 32 lata i wciąż mieszka w domu rodziców. Coś tu nie gra. Reasumując: wszystko zależy od przypadku. Ja nie skreślam mężczyzn mieszkających z rodzicami, ale niewątpliwie jest to zarówno spore utrudnienie, jak i ewentualny sygnał do zastanowienia się, co jest nie tak. Jeżeli to kwestia marnej pracy czy nieszczęśliwego zbiegu okoliczności, to rozumiem, ale jeśli wygody bądź lenistwa - nie trawię.

Gość William Hilll
costam_random- chyba tematy Ci się pomyliły??

Gość costam_random
to se luknij na poprzednia strone.

Gość William Hilll
A no rzeczywiście-zwracam honor ;) Dwudziestosześcioipółlatka- Całkiem rozsądnie .

Jeśli pracujesz i macie duży dom to nie widzę problemu. Ale jesli masz poważniejsze plany co do kobiety, z którą planujesz przyszłość, to zdecydowanie myśl o swoim. No chyba, że wybranka będzie chciała zamieszkać z teściami ;)

Gość William Hilll
Najpierw trzeba tą wybrankę znaleźć.

Skoro pracujesz i jesteś zaradny to dziewczynom nie powinno przeszkadzać, że mieszkasz na razie z rodzicami.