Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobe zwyczajna dziewczyna

co zrobisz..?

Polecane posty

Może wrócisz pewnego dnia z pracy a mnie już tu nie będzie. Pewnie zadzwonisz, tak jak zawsze dzwonisz gdy nie czekam na Ciebie w domu. Nawet gdy nie odbiorę za którymś tam razem jeszcze nie będziesz myślał co się stało. Pewnie wieczorem położysz się do łóżka i zaśniesz jak kamień myśląc, że niebawem wrócę. Co zrobisz rano gdy nadal mnie nie będzie? Pójdziesz jak zwykle do pracy może trochę mniej pewny siebie? Co zrobisz gdy po tygodniu nie dam znaku życia? Zapomnisz o mnie bo przecież życie toczy się dalej? Na pewno nie będziesz umiał tego zrozumieć a może nawet nie będziesz chciał. Przecież dawałeś mi wszystko czego chciałam. Pewnie nawet nie przyjdzie Ci do głowy że to przez Ciebie uciekłam. Ot jak zawsze szalona artystka, wolna dusza- pomyślisz, coś wpadło jej do głowy i od razu postanowiła to zrealizować. Czy będziesz czekał aż wrócę? Jak długo? Czy będziesz tęsknił? Czy znienawidzisz mnie czy zapomnisz o mnie? Jak będziesz wspominał chwile które spędziliśmy razem?

Ha, a więc penie nic nie zrobisz, nawet po kilku dniach, nawet gdy nie wrócę po miesiącu. Widocznie tak musiało być, widocznie tak będzie wygodniej dla Ciebie, dla nas. Więc proszę CIę nie zdziw się jeśli jutro już mnie tu nie zastaniesz..

Odejdę po cichu nie mówiąc Ci ani słowa, odejdę na zawsze tak jak by nigdy nie było mnie w Twoim życiu. I mam nadzieję, że nigdy nie będę tego żałować