Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karinka malinka

Pytanie o wózek

Polecane posty

Gość karinka malinka

Wiem że wiele tu tematów o wózkach ale akurat nie znalazłam tego czego szukam Stoję przed wyborem i waham się miedzy Jane RIDER a Jane Nomad Pomożecie? W sumie to byłam juz zdecydowana na Ridera ale facet pokazał mi ten drugi i teraz sama nie wiem. Macie ? Jak się sprawdzają? Oczywiście chodzi mi o wielofunkcyjne :D Licze dziewczyny na Wasza pomoc :D

Gość landrynula
Ja Ci z całego serca polecam kupić Jane Nomad. Mnie się sprawdza. Fajny lekki wózeczek z naprawdę dużym siedziskiem co wazne. Ja wprawdzie mam tylko w wersji spacerowej ale pod gondolkę sie spokojnie nadaje, widziałam w sklepie wersję z gondolą i żałowałam że nie znalazłam tego jak kupowałam głęboki. Super wygodna regulacja oparcia w spacerówce i fajny dość spory kosz. Lekki w prowadzeniu i podbijaniu. Warto

Gość zyyyyta
Oglądałam i testowałam w sklepie obydwa, ja się zdecydowałam na Ridera akurat. Wydał mi się lepszy i wizualnie bardziej mi się podoba Ale co wybierzesz będzie ok. bo Jane to dobra marka

Gość albinoska345
Jak nie kupiłaś to ja Ci jeszcze zamieszam , he he he Ja mam Nomada i jego polecam , mne bardzie się spodobał bo porónywałam z riderem jak dokonywałam zakupu Ale oba sa fajne i warte uwagi

Gość Byłam ostatnio w Smyku
Megastore i wielkim Świecie Dziecka, podbijałam tam wiele wózków i Jane wcale nie są takie lekkie jak wam się wydaje. Dla kogoś kto nie ma porównania może są lekkie, ale w rzeczywistości są dużo lepiej prowadzące się modele innych marek. Jane są średnio dobrze wyważone, długie i przez to że mają twardą amortyzację ciężko się je podbija - trzeba się zaprzeć. Autorko pojeździj po dużych sklepach z wózkami i porównaj różne zanim kupisz. I szczera rada od osoby z doświadczeniem: NIE leć na wygląd wózka, bo za parę mies. będziesz szukała kolejnego. Zwracaj uwagę na funkcjonalność dla ciebie i dziecka, a nie kosmiczny wygląd, bo naprawdę może tylko 20% przechodniów podniecają wózki, a reszta ma je w d*pie, więc nie warto się męczyć dla szyku.

Gość zyraffa
Co Ty piszesz ??? mam Ridera akurat, siostra kupiła miesiac temu Jane Muum - obydwa w prowadzeniu sa lekkie i wygodne! Ale trzeba faktycznie wózkiem pojeździć po drogach, ulicach, krawężnikach , schodach ,żeby miec rozeznanie a nie po jednej wycieczce po sklepach pisać, że Jane są ciężkie w podbijaniu - bzdura totalna jedyne co madrze piszesz to żeby zainteresowana pojeździła po sklepach i obejrzała wózki w realu , to przy zakupie najwazniejsze

Gość mamamzuzi77
Witam, ja mialam nomada z 2010 albo i 2009r. Najlzejszy wozek jaki mialam spotkalam. ( zreszta to opinia rowniez tych, ktorzy wozili moje dziecie). Gleboki ma bardzo obszerna gondolke, spacerowy natomiast jest po prostu ladny. Minusy: wadliwe kolka, a raczej nie na polskie chodniki i zaspy sniezne. Ostatecznie mąż zblokowal je na stale i porzestaly byc problemem. Obecnie w wozku jezdzi 3 z kolei dziecko .Polecam szczerze

Gość Byłam ostatnio w Smyku
Piszę prawdę. Ile wózków próbowałaś poza Jane? Zastanów się co piszesz. Trzeba spróbować bardzo wielu różnych modeli różnych marek, żeby wybrać najodpowiedniejszy. Zaskoczę cię, że są dużo dużo lżej prowadzące się i podbijające wózki w wygodniejszymi siedziskami i gondolkami zarówno od Jane, jak i wielu innych popularnych wózków. Jeszcze większym zaskoczeniem może być dla ciebie być może fakt, że żaden z nich nie jest wózkiem z bajerami ani o nowoczesnej linii - raczej solidnej jakości klasyka, którą wielu rodziców omija dziś szerokim łukiem, bo szuka odjazdowego wózka na pokaz.

Gość zyraffa
No ja akurat mam spore doswiadczenie w wózkach Miałam delti leo - wielki wózek z wielkimi pompowanymi kołami , miałam spacerówke coneco, mam ridera właśnie i jeszcze maleką bezbudkową parasolkę wiec wiem co piszę Mój Rider prowadzi się świetnie i leciutko To że sa inne wózki - oczywiście ale czy fajniejsze - wszystko zalezy od podejścia i tego co kto w tych wózkach sobie ceni ja sobie cenię lekkość samego wóżka, wygode w jego obsłudze, przyjemne dla dziecka materiały , solidne wykonanie i jakość i jeszcze kilka inych rzeczy a poza tym wierz mi - wielu rodzisów stawia na jakośc wózków i wygodę a nie na odjazdowośc wózka i to by był wóżkiem na pokaz jak piszesz MĄDRE mamy stawiają na wózki dobre dla dziecka a nie na takie którymi moga poszpanować

Gość urodzona we wrześniu
Tez mam jane nomada i nie narzekam na jazdę czy podbijanie , bardzo komfortowy wózek no ale trzeba go miec żeby cos o nim napisac a nie tylko pojeździć po sklepie :P