Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szara myszka22

zostalam sama, jestem sama

Polecane posty

Gość szara myszka22

i mi bardzo smutno, nie mam nic do stracenia... procz rodziny, ktora mnie nie chce i faceta, ktory tez mnie nie chce. mieszkam sama, bo on woli swoje zycie. takie to ...smutne?

Gość szara myszka22
mieszkam sama juz trzy miesiace i ledwo wytrzymuje:( mam faceta, 28-letniego, ale on nie chce nic wynajowac, mieszka z matka. mam dosc tego beznadziejnego stanu!

Gość Żeberko
Poszukaj kogoś normalnego.

Gość szara myszka22
nawet na impreze nie mam z kim isc, w zasadzie to mam tylko kotka malenkiego, tak samo samotnego jak ja

Gość teraz ja coś napiszę
gdzie mieszkasz?

Gość zla na facetow
nie martw sie facetem,zyj swoim nowym zyciem,sama????,to tylko tak sobie wmawiamy,idz do ludzi,usmiechaj sie do nich,,sama jestes tylko przez chwile>POznasz nowego,fajnego faceta,ktoremu bedzie na tobie zalezalo,a tamten niech sie trzyma dalej mamcinej spodnicy

Gość szara myszka22
on pracuje prawie non stop, nie chce nic zmienic, wynajac mu sie nie oplaca, mamusia ugotuje itd. latwo powiedziec... nie stac mnie na wyjazd bez celu do miasta... kazdy grosz podswietlam, zyje tylko dla kotka..aby mu kupic przysmak... w facetow nie wierze:(

Gość gygyugyu
faceta to ty masz tylko teoretycznie:D

Gość szara myszka22
Wiem, to egoista, nic nie robi sobie z mojej samotnosci:(

Gość szara myszka22
Sulejowek mam fatalny nastroj

Gość fdses
a ten facet nie moze zamieszkac u ciebie ?

Gość Żeberko
Przecież musiałby się wtedy dokładać. A tak tylko wpadnie, wybzyka i do mamusi na obiadek! Żyć nie umierać!

Gość szara myszka22
nie, nie zamieszka ze mną, bo nie chce. ja i jego życie dotychczasowe wzajemnie się wykluczają jemu ciężko byłoby się zmusić na składanie się na cokolwiek:D teraz jest mi ok, takie przyjemne wieczory to standard w moim samotnym świecie:) tak poźnym popołudniem dopada mnie tęsknota.. smutek, samotność a wieczory wyglądają tak samo, wyczyścić kuwetę, nakarmić i przespacerować się z kochaną wilczycą, zamknąć ją w pokoju a wcześniej powiedzieć dobranoc i zgasić światło :) , położyć się do łóżka z małym kociakiem, przyglądać się jak łobuzuje... wszystko mnie o tej porze cieszy:) tylko te pieprzone popołudnia, nie umiem sobie z tym poradzić wtedy czuję się fatalnie mój niemający dla mnie nigdy czasu facet jest mi obcy rodzina, która mnie olała częściowo to samo marudzę, jutro około 18 pewnie tu wrócę i znów poczuję ten destrukcyjny smutek

Gość szara myszka22
teraz jest nawet dobrze, bo przewaliłam na zakupach szaleńszą kwotę - 200 zł, niewyobrażalne:P zaczynam lubić, akceptować swoją samotność, to dobrze chyba?