Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aklaskncslcfsklcs

Czy jest tu jakas mama posiadajaca notebooka-takiego małego laptopa..

Polecane posty

Gość aklaskncslcfsklcs

Przydałby sie jakis dodatkowy komputer z długo trzymającą bateria do bajek dla dziecka w aucie na dłuzesze podróze, do sprawdzenia poczty w terenia, i takich tam... Powiedzcie mamy jak sie sprawdza takie małe urzadzenie?

Gość aklaskncslcfsklcs
zadna nie ma_

Gość Jabłuszko i pomarańcza
Jak mam Acer Aspire One. Co do baterii, to trzyma 2-3 h. Mam Go od około 1,5 roku. Generalnie nie jestem z Niego zadowolona, strasznie mi muli, ale byc moze to moja wina, bo mialam mnóstwo filmów. I ten cały Windows 7 starter to porażka. nawet tapety tu nie można ustawić. Zalta jest lekkość, latwos przemieszczania sie z nim.

Gość Polecam iPada
u nas się sprawdza świetnie :)

Gość Asus....
Ja mam małego Asusa w kolorach typowo kobiecych :) Ten model ma baterię, która trzyma 11 godz., kosztował ok. 1400 zł. Jestem z niego bardzo zadowolona :)

Gość cghjkjk
wystarczy kupić przetwornicę i podłączyc ją do zapalniczki w samochodzie...do przetwornicy oczywiście podłączyć notebook....:-P

Gość Gra na przeglądarkę :)
mam notebooka Hp i wcale nie jest mały małe są netbooki

Gość dfnvnjdfjd
ja mam laptopa i netboka i jest bardzo przydatny:) wszędzie go mozna zabrać bo jest mały i praktyczny;) polecam

Gość aklaskncslcfsklcs
a jak z przegladaniem stron,bajkami dla dzieci,gg?

Gość szafirek.....
Ja mam małego Asusa EEe PC i polecam. Bateria trzyma tak spokojnie ponad 6-7 godzin.

Gość terretka
Notebook-taki mały laptop :D Kurwa dzięki ze mnie uświadomiłaś : PPPPPPPPPPPPPP

Gość a ja wam powiem ze dziadostwo
kiepsko sie strony przeglada, o bajkach dla dziecka mozna zapomniec no chyba ze na 5min w aucie bo mały ekran i oczy sie mecza. odkad kupilam uzylam moze ze 2 razy, z tym stronami chodzi o to ze nie mam calego obrazu i to mnie irytuje-chyba ze mam cos zle w ustawieniach

Ja mam netbooka samsung NC110, i jeszcze mam duzego laptopa ale już nie korzystam z niego. A tego netbooka dostałam za 1 zł od orange za przedłuzenie umowy rok temu.

MAm od roku Toshibe i ja ubostwiam. Specjalnie chcialam wlasnie takie male cos zeby latwo mozna bylo zapakowac do wiekszej torebki i zabrac w swiat. Ze wzgledu na moj tryb zycia jest to swietne rozwiazanie. Chwilowo maz wyjechal na kilka tygodni i zostawil mi swoje wielkie bydle, laptopa (ale takiego mega wielkiego) i wogole nie potrafie na nim pracowac (za to filmy ogladac juz tak:-P ) Co do bajek na takim sprzecie to nie polecam ich w czasie jazdy samochodem. Kup przenosne dvd, powies na siedzeniu przed dzieckiem i po klopocie

ja mam emacjines. podróbka acera. rok temu nowy kosztował równe 1000zł. bateria trzyma mi ok. 5 godzin. ale rzadko go uzywam. tylko w podróży lub jak laptop domowy jest zajęty. takie małe notebooki z reguły są przystosowane do tego zeby używac je bez baterii i raczej wszystkie długo trzymają. ja jestem zadowolona. jeżeli kupisz takiego małego to też z pewnością stwierdzisz, że dobrze zalokowałaś swoje pieniadze ;)

Gość Kruselka
A ja i goroco poleca, dotykowy Apple IPad2 kiedys bylam sceptyczna do tego sprzetu ale sie przekonalam bateria trzyma okolo4 dni .