Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość moneska

sukienka na ślub cywilny

Polecane posty

Gość moneska

witam! 8 września biore ślub cywilny, wiem że mam jeszcze trochę czasu ale juz pomału zaczynam rozglądać sie za sukienką. Co myślicie o tej? http://www.google.pl/imgres?imgurl=http://www.we-dwoje.pl/p/s/48/16/0/93040/1_sukienka_jak_apart.jpg&imgrefurl=http://www.we-dwoje.pl/sukienka%3Bjak%3Bapart,ogloszenie,93040.html%3Ffoto_id%3D1&usg=__y0RgWrfdgKG6rE6YtjscEIdUe0s=&h=316&w=400&sz=41&hl=pl&start=57&zoom=1&tbnid=oy5exdUheSdQ7M:&tbnh=98&tbnw=124&ei=yYOyT-TND8v04QTQ2MH0DQ&prev=/images%3Fq%3Dapart%2Bsukienka%26start%3D42%26hl%3Dpl%26sa%3DN%26gbv%3D2%26tbm%3Disch&itbs=1 może ktoś wklei fotkę swojej sukni?

Gość pierwszy..
sukienka jest piękna ale chyba tylko na filigranową osóbkę. Jakoś nie mogę wyobrazić jej sobie w rozmiarze 12/40:(

Gość moneska
ja mam rozmiar 36 i chyba sobie taką zamówie. fajnie, ze Tobie tez sie podoba. ;) a Ty już po ślubie czy jeszcze przed?

Gość pierwszy..
Ja jeszcze przed... sukienki wciąż szukam

Gość moneska
ja też jeszcze się rozglądam, choć póki co ta akurat najbardziej mi odpowiada. Chciałabym sukienke bez dekoltu albo może ze stójką z koronki, a Ty masz juz coś na oku? kiedy bierzesz ślub?

Gość moneska
Effi31 - dzięki i gratulacje ;)

Gość nie ma to jak naturalny
ta pierwsza PRZEPIEKNA ta druga zbyt mało strojna na slub zdradzisz mi ile kosztuje ta suknia w 1 linku? tak z ciekawości chcę wiedzieć. jest ŚLICZNA od 0 do 10 daję jej 15;)

Gość huhuhuhuh
Strojna? Co to za słowo? A tak poza tym, elegancja tkwi w prostocie.

jest zbyt prosta na taką okazję wygląda jak zwykła halka na noc poslubną. nie ośmieszaj się

ja do cywilnego szłam w bezie takiej jak na kościelny.

Gość huhuhuhuh
Sukienka nie musi być bogato zdobiona. Ta moze nie do konca jest odpowiednia na ślub własny, ale ogólne stwierdzenie, ze coś jest za proste w kroju na slub jest sporym nieporozumieniem. Elegancja właśnie tkwi w umiarze, a nie w koronkach, falbankach i tłoczeniach bądź aplikacjach.

Gość Sikoreczka z pudełeczka
hej !! ja wychodze za mąż pod koniec lipca . Suknia będzie w kolorze ivory. I nie mam zamiaru wyglądac jak skromny kopciuszek bo slub ma się raz (teoretycznie), czy to slub cywilny czy koscielny-obojetnie jaki ale jest najwazniejszy. Żebyscie sobie w brode nie pluły że chcialyscie miec suknie ale nie kupilyscie bo cos tam.... to fotka mojej kiecki. :) Nie za duzo- nie za malo- a w sam raz :) http://www.ebay.co.uk/itm/280825500774?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649

nie widzisz róznicy między tą 1 a tą 2? Ta druga nadaje sie dla mnie na przyjecie gdzies w ogrodzie albo na noc poslubną dla mnie mozesz nawet iść w worku od kartofl🖐️

pamiętajcie że każda wybiera suknie pod siebie :) Każdy ma inny gust :) w koncu to nie gosciom ma sie podobac tylko nam jak za 30 lat bedziemy ogladac zdjecia ze slubu ;) Oby tylko nie była za krótka i zbyt wiele nie pokazywała ;)

kartofli*

moneska ta pierwsza suknia jest bardzo ładna no i tania ;) Druga sukienka faktycznie wygląda jak halka albo koszulka nocna :(

Gość huhuhuhuh
A Ty umiesz czytac, mądralo? Przecież napisałam, że ta niby koktajlowa NIE BARDZO wydaje się byc odpowiednią.

Gość moneska
dzieki wszystkim za opinie, w atkim razie zostaje przy tej pierwszej ;) a kosztuje ona 400 zl.

Ta pierwsza przepiękna! Ja idę w sierpniu do ślubu w skromnej, długiej sukni w kolorze ivory - bez ramiączek, podpięć, koronek, błyskotek, jedynie z pasem pod biustem. Taka jaką sobie wymarzyłam! I mam gdzieś, że wg niektórych nie pasuje.

Gość Impresion
Witam! Zapraszam wszytskie szczęśliwe, przyszłe Panny Młode na naszego bloga i fanpage'a pełnego inspiracji i pomysłów ślubno weselnych. Codziennie coś nowego... Dzięki nam zaskoczysz Swoich gości, ciekawie zaaranżujesz swoją ceremonię i sprawisz sobie niesamowitą pamiątkę... polecamy, radzimy, podpowiadamy... równiez w kwestiach ślubu cywilnego! http://pracowniawyjatkowychchwil.blogspot.com/ http://www.facebook.com/?sk=welcome# !/pages/Impresion-Pracownia-Wyj%C4%85tkowych-Chwil/40569 8126131352 ZAPRASZAMY i życzymy owocnych przygotowań. POMÓRZ NAM ROZWINĄĆ SKRZYDŁA! Impresion - Pracownia Wyjątkowych Chwil

Gość ???????????????????
blog kompletnie bez pomysłu. nie masz się czym chwalić Impresion

Gość biedronka2323
Ta pierwsza sukienka jest sliczna, druga tez jest ladna, ale nie na taka okazje :) ja tez mam slub cywilny w sierpniu, suknie mam dluga w kolorze ecru, narazie zdjecia nie moge pokazac, bo zostala do poprawek u krawcowej :)

Gość przed slubem cor
wie ktoś gdzie moge kupić tą sukienke co podała autorka tą pierwsza właśnie ją chce założyć na swój ślub ? bede wdzięczna za informacje :-)