Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dcv,dm

Kolega do mnie napisał , że.... CO ODPISAĆ?!

Polecane posty

Gość dcv,dm

Znam chlopaka z neta tylko. Gada sie bez szalu i nie zawsze mam chec pisac, ostatnio napisal czy sie obrazilam.Z drugiej strony szanuje,lubie go i nie chce mu sprawic przykrosci,myslalam o smsie w stylu czy musimy codziennie pisać,żeby myslal inaczej. Tylko nie wiem czy to nie przegiecie.Powiedzcie co byscie zrobili.:)

powiedz, ze nie zawsze mozesz odpisac bo masz jakies inne wazne zajecia

Gość dcv,dm
no tak ale on pisze w roznych porach i co,ciagle mam tak pisac?

Gość Philo Zofia
napisz, że miło ci się z nim rozmawia, ale masz też swoje zycie i nie zawsze masz czas na pogawędki :)

Gość tabascooo
Ja bym proponowała coś typu: Nie mogę pisać bo mam troszkę zajęć, jednak myślę o Tobie, jak tylko będę mogła to odpiszę. Nie smuć się siła wyższa, zresztą tak jest ciekawiej :)

@ dcv,dm 20:20 'Znam chlopaka z neta tylko.' - rozumiem. 'Gada sie bez szalu'' -> :D :D :D -> rozumiem 'i nie zawsze mam chec pisac,' -> też jasne :D ... no cóż...> Kobietki... :) :) :) :) :) 'ostatnio napisal czy sie obrazilam.Z drugiej strony szanuje,lubie go i nie chce mu sprawic przykrosci,myslalam o smsie w stylu czy musimy codziennie pisać,żeby myslal inaczej. Tylko nie wiem czy to nie przegiecie.' -> przegięcie. Bo będzie sztuczne. On To POZNA. Od razu. Rozumiesz? Nie mówisz prawdy. To po pierwsze. I nie wiesz czego chcesz, tak "na Prawdę"... prawda? Ale jesteś urocza... dywagując : "czy w Te? czy "wew Te?", (co zrobić...) __________________

Gość dcv,dm
No nie wiem czego chce, przyznaje. Tylko ze gdybysmy sie spotkali tez bylo inaczej a mnie jakos nie rajcuja znajomosci internetowe. No chyba, ze z kims mi sie tak swietnie gada, ze pragne to podtrzymac za wszelka cene...

@ dcv,dm 20:56 No nie wiem czego chce, przyznaje. -> no właśnie. Ale przyjdzie czas, że "będziesz wiedziała". Spokojnie. 'Tylko ze gdybysmy sie spotkali tez bylo inaczej' -> na PEWNO -> TAK. No ale.... tak się nie stało jak się stało. Trudno. 'a mnie jakos nie rajcuja znajomosci internetowe.' -> (od siebie) -> mnie tez nie. Zawsze były dla mnie jedynie "eksperymentem"/"ciekawością". 'No chyba, ze z kims mi sie tak swietnie gada, ze pragne to podtrzymac za wszelka cene...' - jak wygląda Twoja "wszelka cena"? pa _______________ [zmęczony i niewyspany -> kefir ze szczypiorem]