Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aksonomia

*****co z tymi facetami****

Polecane posty

Gość aksonomia

Powiedzcie mi dlaczego faceci miewają dziwne nie zrozumiałe dla nas kobiet zachowania ? np. lubią rozmawiać po alkoholu, lubią nie odzywać się bez powodu, nie rozumieją naszych potrzeb Z czasem wydaje mi się że każdy jest taki sam - z innego swiata

to samo myślą faceci o kobietach, wiec równowaga jest zachowana, nie ma co sie czepiać :P

Gość aksonomia
zdaję sobie z tego sprawę tylko nie wiem o czym świadczą takie dziwne zachowania u faceta, u kobiety wiem. Staram się zrozumieć ale nie wiem czy myślą tak samo jak my kobiety....

Ano kobity sa takie same!!! CHocby ostatni moj przyklad: Umowilem sie z dziewczyna na wtorek, pisalismy na FB regularnie od 3 dni, dzis spytalem sie na ktora w ten wtorek by jej pasowalo(sama zaproponowala wtorek bo ma studia/prace) a ona siedzi ciiichooo a na fb byla:) No i wez tu zrozum

no nie myślą tak samo jak kobiety, wnioskując bo zachowaniu, no i nie ma co generalizować :)

Gość aksonomia
po prostu albo nie chciała się spotkać a nie wiedziała co wymyślić albo wstyd jej było odmawiać. a jak facet się z tobą spotyka i jest cudownie a potem przeprasza za wszystko i milczy to ?

Gość aksonomia
może naciskałeś a ona powiedziała tak żeby Cię zbyć i teraz chce przeczekać lub czegos się obawia

Gość aksonomia
pytałam lecz cisza, zero odzewu - nie jest tak z wami prosto

Gość aksonomia
to znaczy ze jednak się zastanowiła i nie chce się spotkać

mam rozwiązanie na twoje problemy - rozmawiaj z facetami kiedy nie są "po alkoholu" ;) co do nieodzywania się bez powodu - zależy od osoby.

Gość Zuzanna Amelia & 18
Bardzo indywidualna sprawa. Dla Ciebie zachowanie danego faceta moze byc niejasne zwlaszcza jesli jestes emocjonalnie zaangazowana. Dla kogos z boku bedzie wszystko oczywiste. W druga strone jest dokladnie tak samo.