Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pnmnodnim

ubezpieczenie oc

Polecane posty

Gość pnmnodnim

Witajcie Mam takie pytanie dotyczace ubezpieczenia OC dla mlodych kierowców. Czy mozna znalezc cos w dobrej cenie dla kogos kto dopiero zdal prawko i nie mial samochodu? Tzn cos w rozsadnej cenie

Gość kosziksdf
najważniejsze jest, żeby było najtańsze, sprawdz sobie na ipolisa.pl

A nie masz z kim na społe wziąśc ? Kurcze ja jak patrzyłam tylko na siebie to najtanie mi wyszło 1200 zł, a jak wziełam z Tata co 428 :)

Gość matacz,.,.,.,
AXA - NIE DAŁA ZWYZKI ZA WIEK DLA SYNA PLISY KIEDY TO MIALA LAT 20 POLISA NA MNIE I NA NIEGO , KWARTALNIE PŁACONA , PO 124 ZŁ ZA POJEMNOSC 1.9

a no ja nie dopisałam ze 428 za silnik 1,4 :) i to jest Pzu :)Aha no i fajna jest opcja ubezpieczenia znizek za 10 zł , czyli jak sie stukniesz z kims piewrszy raz to nic nie tracisz

youcandrive.pl/direct to sprawdz Kobieta jest jak wuwuzela, nie wkurza Cię jej wycie, póki sam ją dmuchasz

Gość J0asia
tanio będzie miał you can drive, bo to dla młodych kierowców, w PZU jest też ostatnio taniej (słynna kampania bez babci), a najlepiej sprawdzić w jakiejś porównywarce, gdzie masz dostęp do ofert kilkunastu ubezpieczycieli

Gość You Can Drive
Dla młodych kierowców super tanio OC wychodzi w You Can Drive.

Gość Mart4
Dobre oferty dla młodych kierowców mają You Can Drive i PZU, ale każdy kierowca jest inny więc najlepiej sprawdzić ceny w jakiejś porównywarce, np. ipolisa.pl

Gość ubezpieczyciele to sciemniacze
cos Ci powiem, szukaj znajomości to dostanieasz i 60%od razu, znajoma ma swiezo prawko, 1 auto i ma taka zniżkę:) ja miałam kilka lat 10% a teraz tez 60

Gość ococococo
Myślę, że nie trzeba specjalnie szukać znajomości. Wystarczy dobrze się rozejrzeć i poczytać jak można zaoszczędzić na ubezpieczeniu OC. Polecam poczytać sobie artykuły w sieci, ja znalazłam sporo podpowiedzi w serwisie http://www.czasnafinanse.pl/ Poza tym popatrz na opinie na jakiś specjalistycznych forach, np. tutaj - http://www.forum-ubezpieczenie.pl/

Gość dfhsdgsdfsdfsdf
a ja nie mialem z kim wziac i mi dali ok. 1900 PLN

Gość gość
Zawsze aktualne kody promocyjne YouCanDrive.pl z maksymalną zniżką na 2015 rok znajdziesz na WWW.PROMOCYJNEKODY.PL Kody na SIERPIEŃ: 56E7C94190 8EDE82458B 53FFEA9A2F 2728F35CDA 59EF3E0361 6C2364D175 D0865A9728 593561A6D4 E42084600D 9415ECD2CF Jeżeli kody nie będą już działać, zawsze świeże kody można znaleźć na stronie www.promocyjnekody.pl