Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kafetariana_psycholożka

Witam pierwszy raz!

Polecane posty

Gość końbysięuśmiał :).;0ij-=.
To mam pytanie ,mogę ?:)

Gość tzytzki już pokazałaś?
nowe kafeterianki do tej pory chętnie kultywowały tą tradycję, nie daj złego przykładu kolejnym!

A ja chciałam zapytać czy ty jesteś naprawdę psychologiem ?:)

Jestem tu nowa i nie nowa. Podglądam te ognisko zwane kafe gdzieś od miesiąca - fajne przypadki tu odnajduję. Ponad 50% powinna skorzystać z usług psychologa, ponad 10% z usług psychiatry, reszta to próbujące się wtopić w tłum zające kicające od nory do nory. Będę się przyglądać i wypisywać recepty. A teraz czas na papierosa- jedyny nałóg, na który i własna moja osoba recepty nie znalazła ;)

Trochę ich mam ale może jutro ,bo czas iść spać :)

Gość akaunkown
"Ponad 50% powinna skorzystać z usług psychologa, ponad 10% z usług psychiatry, reszta to próbujące się wtopić w tłum zające kicające od nory do nory." Zacznij od Siebie.Tak będzie lepiej.Uwierz.

To ona nie jest psychologiem czy jak ?:)

Gość do kinky
Przecież oczywiste, że ona nie jest psychologiem :P Żadna z moich koleżanek po fachu nie popełnia tak rażących błędów językowych, jak: "te ognisko" :P TO proszę niedouka.. Bo dysgraficzką to ty nie jesteś.. :P - psycholog z prawdziwego zdarzenia

Aha to szkoda :(

Panie aka coś tam, proponuję spojrzeć na świat z większą przychylnością,mania wyższości szkodzi- naprawdę. A jak nie pomoże - Atarax na stany lękowe lub od razu Xanax. Do nabycia u psychiatry. Lub u zaprzyjaźnionego rodzinnego. Mimo wszystko pozdrawiam, i nie każ mi w coś wierzyć - wierzę w to w co chc. Dziękuję za uwagę.

Gość do kinky
Psycholog nie wypisuje recept - zdobył wykształcenie humanistyczne, nie medyczne :P Często ;pacjenci psychiatryczni wcielają się w rolę terapeuty lub lekarza - jak koleżanka założycielka topiku :D

Pomijając błędy językowe możemy okreslic o czym dana osoba fantazjuje i czym podnosi swoja samoocenę :)

Gość do samozwańczeej niepsycholozk
wierzę w to w co chc Uważaj na literówki :P Zaburzenia koncentracji czy funkcji percepcyjno-motorycznych? ;)

Gość o samozwańczej niepsycholożce
Konfabuluje :) Często osoby w długotrwałej terapii otrzaskują się z profesjonalnym żargonem i na tej podstawie próbują utożsamiać się z własnym specjalistą - najczęściej psychiatrą.

Gość do kinky
Ależ to było dokładnie i wprost do Ciebie ;)

Gość do samozwańczej psycho-loszki
mania wyższości Mania - to wielkości, "kuleżanko".. :P Miałaś na myśli poczucie wyższości? ;) Zawyżoną samoocenę? ;)

To szkoda trochę :(

Gość do kinky
Ja też z Ciemnogrodu :) Ale o stopień wyżej położonego od tego, skąd pochodzi autorka :P

Gość do kinky
Dobra - idę spać. Od rana mam porejestrowanych pacjentów :) Może autorka się zgłosi? Wyślemy ją na konsultację do kolegi psychiatry, bo biedak z rana się nudzi :P