Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zuli

mdłości... od czego?

Polecane posty

Gość zuli

wstaje przed 7 i od razu piję zieloną herbatę. Piłam ja wcześniej i nic mi nie było a teraz już w trakcie picia mam straszne mdłości. nie wiem czy to przez herbatę czy może to byc wynikiem ciąży która jest możliwa... herbata sama w sobie mi smakuje więc nie piję jej na siłę.

Gość :-))
wynikiem ciazy ktora jest mozliwa :-) no to chyba od tego wyniku ;)

Gość takie pytanie
robilas test ciazowy?

Gość zuli
nie robiłam testu bo jutro albo po jutrze powinnam mieć @ i chce poczekać. Ale tak siedze i sie nieruszam bo w głowie mi sie zaczeło lekko krecić ;) a tak miałam już wczoraj... czyli watpicie żeby to zielonej herbacie było?

Gość takie pytanie
tak watpimy ze to od zielonej herbaty, zwlaszcza ze sama napisalas ze nigdy wczesniej nic ci od niej nie bylo

Gość zuli
a te ciążowe mdłości to są zaraz po wstaniu z łóżka czy jakiś czas po??bo do poki czegoś nie zjem lub nie wyije to jest ok

Gość takie pytanie
to roznie bywa ja np w ogole nie mialam mdlosci i czulam sie bardzo dobrze, ale kazda kobieta przechodzi to inaczej, no chyba ze nie jestes w ciazy a to tylko grypa zoladkowa ale ja bym na twoim miejscu test zrobila

Gość zuli
jak będzIE @ to bedzie a jak nie to lepiej ale boje się najbardzie tego ze bedzie aby jedna kreska... wiec chyba poczekam a test najwyzej zrobie w czwartek. grypa żołądkowa to chyba nie bo aby mnie mdli leciutko w głowie kreci i to trwa rano przez jakies 40minut

Gość hgtjugtj
ja takz enie mialam zadnych mdlosci, dorbze sie czulam. od czasu doc zasu tylko mialam bardzo zle samopoczucie.....