Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czlowiekzproblemami

Skutki uboczne brania antydepresantów na początku leczenia, proszę o porady!

Polecane posty

Gość czlowiekzproblemami

Witam, Lekarz przypisał mi następujące leki: Citabax 40 i Depakine 300. Mam brać codziennie 1 tabletkę Citabax rano i po 1 tabletce Depakine rano i wieczorem. Zgodnie z poradami z forum, od razu nie przyjąłem całej tabletki Citabax 40, tylko przekroiłem na pół, żeby stopniowo zwiększać dawkę (do całej przejdę chyba po tygodniu) i .... Dziś rano wziąłem połówkę Citabax 40 i całą Depakine 300. Po kilku godzinach od wzięcia leków przyznam, że dziwnie się czuję. Poza suchością w jamie ustnej (czytałem na ulotce, że to może mieć miejsce) jestem jakby.... otumaniony. Czy to jest normalne? Jak określiłbym moje samopoczucie? Otumanienie, lekkie zawroty głowy, rozkojarzenie, taka nicość (pustka). Przy okazji myślę, że gdybym teraz wsiadł na rower, to bym się chyba przewrócił nim jadąc, taki jestem otumaniony. To są normalne objawy na początku leczenia? Bardzo proszę o porady i opisanie własnych doświadczeń. Bardzo będę wdzięczny.

Gość kręcą mnie wózki widłowe
na pewno masz depresję, nie wierzę tym konowałom, przypisują co się da a ty się trujesz, powodzenia w zdrowieniu

Gość malinowa_i_porzeczkowa
U mnie tak było przez pierwszy tydzień, plus jeszcze gigantyczna sennośc. Potem powoli skutki uboczne ustępowały, a po dwóch tygodniach poczułam się dużo lepiej, bo tabletki zaczęły działać. Dziwię się, że lekarz ci o tym nie powiedział:o