Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx

witajcie w środę...

Polecane posty

dziś krótko bardzo bo mam ciekawsze zajęcia niż ZEBRANIE O SWOJE PIENIĄDZE. No ale co robić. O swoją rentę. No ale ŻEBRZĘ. Bo co robić? Królowa Bona dziś nawet nie raczyła na mnie spojrzeć. Jaki humor będzie miał Neron też trudno określić. Nie wiem. Może nie powie nic, a może znowu darcie ryja , że to bez sensu, a także tamto. Nie wiem :( Jakże chciałabym dostać moją rentę I SIĘ PO PROSTU Z TEGO PIEKŁA WYNIEŚĆ. I wiecie przyszłam tu tylko, żeby napisać jakie z was są wszystkich ZERA. Ten uczeń z Korfantego on się nie powiesił wiecie. ON SIĘ POSZEDŁ I W KAWAŁKI POCIĄŁ PIŁĄ SPALINOWĄ , że kurwa mać chyba zostanie polonistą. I tyle. I tak sie pociął. I W TO WIERZĘ I TYM MOŻNA SIĘ PRZEJĄĆ. Bo taki on był. A że sie powiesił wiecie i tak mówią w czasie matury no to co - to wygląda na to, że wiecie poczuł skruchę i w sumie JAK OBWIEŚ skończył. Tak go zmieniła następna nauczycielka angielskiego. BO CHYBA NIE JA. I tyle. A może nabrał jakichś skrupółów, że mnie tak w pracy potraktowano. Tego nie docenił, ale za głupi był czy miał NIESTETY lub STETY inne zainteresowania. Ale koniec piłą spalinową to jest on, a powieszenie sie samobójcze takiego wariata to nie wiem... i tyle. To można wzruszyć rękami, że zwykłym obwiesiem był, a to też nie jest prawda. I W SUMIE ON!!! nie ja WYNARODOWIŁ wszystkie te lesby - CZEGO ON SIĘ MIAŁ UCZYĆ to nikt nigdy mu nie powie w tym Korfantym. Mnie zostawało jako NIE LESBIE wydanej na dodatek - a po co to nie wiem - żebym na angielskim robiła j. polski. No tyle mi zostało i powiem wam nawet bym tak uczyła bo i tak studiów mi nikt nie uznał no ale wiecie - w porządku chciałam być i robiłam angielski. I to jest jedna sprawa. A druga sprawa to jest rela w tej szkole. Bo samobójstwo to on by popełnił jako KATOLIK, a tam były same zielone świątki i wiecie - po pierwsze WYMYŚLCIE se tam konfesjonał choć powiem wam ja w sumie byłam BEZBŁEDNA razem z tą biolą. A on też. I co ta Kamelia się tak pacnęła? Co wy - nic tylko sobie przez kompa na mnie, tu też mnie chcieli pacnąć. Ale ja nie jestem Zielonym Świątkiem. I taki jest KK w Polsce. I MAJĄ PECHA bo pojechałam po Kamelii że na historii się nie zna i tu jak już to luteranka. Ja se to przypomnę. A z tym chrztem, ale dobra niech tam będzie i tyle. I jak on je wszystkie pożegnał wiecie i tyle. Ha! Czy był ochrzczony to nie wiem i kto mu kazał takie a nie inne życie prowadzić. I czemu ja mogę być? No tyle ile. Takie tam bla bla bla - też przez mojego ojca , ze TO SAMO. I tak on jest od św. Jana Ewangelisty, że to jest polski protestantyzm i byle co robił i opłatek mieli OD KSIĘDZA jako protestanci. Bo Korfanty był protestantem? To już chyba przegięli wiecie. No cóz... nie będę tego w ogóle komentować. I W SUMIE nie dał sie bo jest, że MATKA go wykończyła, a wykończył go ojciec. I język ma ona z religii i tak może być. Z Zielionych Świątków - czy coś tam takiego i tyle. Ja sie nie znam na sektach protestanckich i tyle. No i tak mnie wykończyli - opłatkiem bez spowiedzi na PAŃSTWO i tyle. No i widzicie - taki skomplikowany przypadek i tyle. I jeszcze powiedzieli, że się powiesił. I wiecie - jeszcze miałam brata w Holandii i powiem wam - on nie żyje. I CO ON ZROBIŁ i DLACZEGO? i tyle :(

Gość potencjalny poturbownik
ach witaj kochana owieczuńko:D

Niezła historia, nie? I TAK NIE MAM PRACY i wyjechałam na Zachód włócząc sie od piły spalinowej do piły spalinowej. Całość miała zajście w roku TAK MNIEMAM 2008 bo wtedy zdawał maturę. No to tak: 1 2004/2005 2 2005/2006 3 2006/2007 4 2007/2008 No to w 2008 to sie stało I WSZYSCY NA MNIE wiecie. W matury. A słuchajcie co było wcześniej? I tyle. A 2 dyrektorki w Piłsudskim, a Kevin? I tyle. I ZA TO. Za taki koniec. Ale koniec końców to był protestant , który gwałcił bo takie miał uczynki przez ojca na państwo. Bo tak mu kazał. Ojciec katolik chyba. On? Protestant i tyle. Co wy na to? I tak nie mam pracy FIZYCZNEJ za granica. A zwaliłam wszystko na paszport i tyle. I jeszcze wiecie jedna tragedia sie stała w mojej rodzinie, ale to w sumie pieprzę bo sie stała się wcześniej jeszcze 1 tragedia. Paszport mi ukradli też wiecie - nie ma i koniec :( A jaki był ten mój ojciec? Jaki? I tyle :( I też nie napiszę. Mówił po polsku. I to całkiem nieżle. To wszystko co mam do napisania. Tyle :(

Wiecie on był ADOPTOWANY ten uczeń i powiem wam - co on miał przy tej rodzinie to pojęcia nie mam. Ojciec katolik, matka Zielony Świątek. On? Gwałciciel NA PAŃSTWO. Czy miał rację? Bo był adoptowany a państwa nie mial. No i co on zrobił? I wiecie prawdopodobnie on no nie wiem... ale powynaradawiał wszystkich w tym Korfantym moim ojcem TUTAJ i uczynkami ludzi tutaj w tej miejscowości. I JA TO MAM WSZYSTKO GDZIEŚ bo nikt mi dyscyplinarki nie cofnął. Ojcem moim kariery sobie porobili, paczki nie mam do dzis z rentą. I tyle. No cóz... co jeszcze? To wszystko. I tak miał mieć państwo zdaniem swojego ojca. PROTESTANTA się dowiecie. Czy to prawda? Ha - on leci rodowodowem - jaką ma wiarę? NARODOWOŚĆ i tyle. I co dalej? A reszta niech se robi co chce i tyle. Miał mieć pass USA. Nie bo gwałcił. No to wiecie. On to robił na państwo. NA KTÓRE? I tak mu... nie pasował sie dowiecie. PASOWAŁ tylko jego matka wyleciałaby z pracy. Ale to zaraz wiedziałam, że to jest taka historia i tyle. Cos w tym stylu. I co po mnie zostało BEZ BIOLI tam jeszcze? ROŚLINA ZWIERZĘ i mogę być. A po reszcie? I właśnie w Korfantym są wynarodowione te nauczycielki więc co one chcą kiedyś robić to ja nie wiem - za telefony tej matki na moje studia ZA PLECAMI DYREKCJI. Bo proces był rok i coś powinno być powiedziane, że ocena negatywna i tak mi sie należała - pracy bo na studiach powiedzieli to czy tamto. Takie coś. Nic. No to bez przesady i tyle. Jakby mi dyrektor Korfantego płacił za studia to taki telefon może być, a tak to babcie na łeb waliło. Bo ja bym OD SIEBIE po takich kłopotach ze szkoły poszła i koniec. I doktorat 2 lata - choć wiecie - gdzie praca. A le tak bym miała godność. A tak? Uczyłam niby w liceum dobrym TROCHĘ wiecie a pracę mam od laski co kończyła studia na mojej uczelni jak MARIA KONOPNICKA. To słuchajcie KIM JA JESTEM OBECNIE? Dla normalnego CHORĄ UMYSŁOWO. A kto mi tę prace polecił? Czy kto mi to mówił? Bo tak by było wszystko na Bonę i Mengele. A tak? Na mnie? A co na mnie? Że na biologię poszłam? A powinnam stąd na studiach być? Tak? Jakich i po co? Gdzie tu praca? I tyle :( Jeszcze cos? I tak chcę rentę I NIGDY NIE MIAŁAM ZADNEJ RODZINY. To nawet nie jest adopcja do burdelu - to taka jedna z IRNALDII była w burdel oddana i cokolwiek można zrozumieć, a ja? TAKA CZCIGODNA RODZINA i tyle :(

A wiecie o co chodzi matce tego ucznia? Który tak sie pociął piłą spalinową? ŻE słuchajcie ONA NIE MA JEGO ...GROBU. Ja nie mogę. A to dobrze zrobił. I co chciała robić na tym grobie? Iść się tam najeść , wypróżnić? Raczej to drugie i tyle. No w końcu pani Zielony Świątek. Bo wiecie jak ja przegrałam z tym KK Z POWOŁANIA oczywiście. W sumie - najbardziej Zielonymi Światkami. Bo tak wyleciałam ze szkoły polskiej BRAKIEM POWOŁANIA DO PRACY W OŚWIACIE. No cóz... a Zielone Świątki mają powołanie. Tak pasuje po mnie. Nie wiem do czego ale mają. i tyle :(

No tyle zostaje normalnemu. TAROT. I wiecie do tej śmierci NIE MUSIAŁO DOJŚĆ. Ja nie potrzebowałam pracować w szkole MARII KONOPNICKIEJ. Naprawdę. I zwaliłabym na rodziców wszystko choć no na to co bylo naprawdę i tak bym nie wpadła. Na przyczynę pierwszą. Doszłabym jak dziś do arystokracji - powód chodzenia do kościoła Bony I Mengela - mój nie. Bo oni będą chcieli moją rentę, że od nich chodze do kościoła. A ja powiem , że z rodowodu i co? A poza tym po co oni chodzą, a po co ja chodzę tam? To są 2 rózne powody i tyle. Wybaczcie. I pasuje im kasa za chodzenie do kościoła? W OGÓLE i tyle. I koniec :( A mnie? TYLE ILE. Za co ona jest moja sprawa i proszę mi ją oddać i tyle :( Za figurę sie dowiem. Tyle ile. Nie do końca - nigdy się nie dowiecie i koniec :(

Wiecie ja czekam na rentę i nie mam nikomu nic więcej do napisania. NIC WIECEJ. Naprawdę. A jak ktoś jest zdziwiony to cóz... to co mnie to obchodzi. A POWINNO? I tyle. I wiecie może już w 2004 roku chciałam wyjechać. Co wy sobie wszyscy nie myślicie? Ile ten doktorat miał trwać zdaniem tych ZERSK na uczelni? Bo dla mnie 4 lata. I miałam odejśc i co? I CO? I nigdy tego nie obronić BO CO W SUMIE? i po prostu wiecie nie chciałam się poddać. Czy miałam rację? No cóz... książeczkami o roślinach głupią uczelnie ograłam, ale czy o to chodziło mi? Czy musiałam siedzieć na tym kompie i pisać książeczki o roślinach w 2005 roku? Jak uważacie? Bo wiecie - tak siedziałam na tym kompie i dlatego NIKT MI TAM NICZEGO NIE ZARZUCI - niczego. A czy do tego musiało w ogóle dojść? I tak dalej... i tyle :( I wiecie jedynie, ze żle zrobiłam, że wzięłam 3 godziny bioli i TAK PRZEPADŁAM. Tylko tym i tyle. A napracowałam sie ZAWSZE jak wół wiecie i koniec. I jeśli uczniowie mają mieć na studiach w Polsce Szekspira - to wiecie za te ceny podręcznika powinien być tam dodatek, zeby każdy mógł se to przeczytać i tego Szekspira miał bo wiecie co... jak tego Szekspira mieć, żeby sie nie zaburzyć albo nie zwalać wszystkiego na nauczyciela/lkę to też nie wiem. Mówią to na studiach? Matka Janiny S. - ta katechetka - też takie pierdoły całym życiem przypłaciła - z takich głupot prostytutką została, dalej katechetką a w sumie język umiała, normalna kobieta. Za to gwiazdą czy osobą z wartościami - Janina S. Takie życie co prawda no ale... i tyle :(

Wiecie i ja sie nIKOMU NIE DAM bo brata w Holandii miałam i jaki był taki był, ale sobie łaziłby a tak też poszedł w piłę spalinową i sie pociął. Bo to powinien być rencista i ja sobie powinnam go jechać odwiedzieć co on to robi. Ale nic z tego i tyle :( I matkę mu zabiliście. Wszyscy jesteście winni. A Śmieszka to sie wypchajcie - nie chciało jej się zawalać i taki koniec. I wiecie teraz by mnie wzięli do tego ogrodnictwa bo nie mieli racji w sumie, ale co - ja się mam tym dowartościowywać? CUDZYMI KWIATKAMI? Dajcie spokój. i 40 na karku i wszystko od początku w życiu PRZEZ SŁUŻBE LITURGICZNĄ W LONDYNIE to wolę zostać filologiem i mieć ich w dupie tym bardziej, że i tak mi cały życie zjebali i tyle. I nie tylko mnie. Ale słuchajcie - czemu ten mój ojciec mógł tam być. Takie Niemcy to są. Mógł być. I ciekawe czy rozumiał czemu. Ale wiecie - jakoś doszło do tej Analizy i napisano TAKĄ W SUMIE KRETYŃSKĄ KSIĄŻKĘ o niej - jakaś pani profesor nie wiadomo skąd , po co i na co. Jak to się stało? I koniec :(

W tym ogrodnictwie wiecie nie ma nawet 1 normalnej osoby. NAWET jednej. Takie cos to jest i tyle. takze ja chcę rentę i nie mam ŻADNYCH ZŁUDZEŃ, że się muszę wynieść i koniec. I tyle z całości. Może tej Bonie się stała krzywda, ale wiecie - mnie jeszcze gorsza i tyle. No a myślenie roślina zwierzę - gdybym takie miała to i tak bez sensu na biologię iść. Człowiek musi patrzeć z czego żyć. Bona mnie oszukiwała. Zostawała medycyna, ale co? Zależało jej na mnie? Co wy i tyle. Tylko renta mi zostawała. Może miałam iść do tej ogrodniczej, ale też miałam takie myślenie, że oni chyba zeżreć chcą te kwiatki pewnego dnia. Nie miałam racji? Jak patrzę na to ogrodnictwo, z którego Z HUKIEM wróciłam to tak nawet myślę. Czy miałam rację? Tyle ile. Ale wiecie ja nie poszłam do ogrodniczej przez.... służbę liturgiczną. Tylko tyle. Choć powinnam i dobrze by to działało. Albo żle piszę i tyle. No ale nie poszłam bo jednej rzeczy nie rozumiałam i byłabym już TAK STRASZNA WIECIE, że coś strasznego. A czemu nie poszłam to nie powiem wiecie i tak zostałam tym fitosocjologiem choć nie mam obrony więc na zawsze fizjolog roślin choć to nie jest mój zawód i tyle. No ale czy nie miałam racji? Jedna wielka medycyna po mnie zostaje. A ogrodnictwo to myślenie matką , pieniedzmi. I wiecie tym rzymskim rodowodowem Bona i Mengele tylko mnie wykańczali. Tu będziesz mieszkać tam będziesz mieszkać. A CO TO JEST WARTE? No co? I tyle :(

Wiecie ja sie za to ogrodnictwo nigdy nie dam bo powiem wam ograna na kał i mocz wiecie nie byłam, na skrzynce usiadłam - choć to sie stało przez pocięte buty - obuwie zastępcze i bym poszła - to nie jest, ze byłam słaba to też, ale nie poszłam bo na dworze było mokro - sucho a ja miałam pocięte NA KRZYŻ buty wiecie i tyle. Robocze. A następne skąd wziać miałam i koniec. I sie nie dam wiecie. A ograni na kał i mocz to ja se usiadłam i posiedziałam, a pocięty but nie interesował NIKOGO. Sama se go pocięłam i jeszcze mi sweter ukradły za 60 zł - takie szmaty tam siedzą. I se tam jedżcie i mają we wszystkim rację. WYLIZUJĄC SIĘ albo leżac nad i pod księdzem tam. Naprawde i tyle :(

Widzicie w takim czymś DOSŁOWNIE W TYM dziadki moje pracowały wiecie i ten brat zamiast z nimi trzymać to olał wszystkich normalnych. Co prawda oni dzieci nie mieli, a on swoje pozabijał i matkę. No ale... takie życie i tyle. I po co tam wracać? No po co tam wracać? I tyle wam napiszę. Leży się na pryczach, nawet krzesła nie ma, takie prycze jak w Auschwitz, jedynie, że robaki bo was nie chodzą wiecie. Może ich wszystkich tam szlag trafi. Bo czego im życzyć. ŻEBY ICH WSZYSTKICH SZLAG TRAFIŁ i tyle. I powiem wam ja jestem medyczna, ale czemu? Przez baby z Afryki - królowa Wiktoria w sumie też z Afryki jest. I zaraz garnków nie masz, garnków i została mi jedna medycyna i przez to filolog. Ja miałam swoje garnki, ale pociały mi TROCHĘ!!! przez ojca i zaraz nie masz, nie masz garnków - takie są baby z Afryki. No z baobaba nie miałam. I ta królowa Wiktoria wiecie z niemiecką maturą nic tylko też z Afryki jest wiecie i sie nie dam za nią też. Wieczne dąsy, wieczne zło na twarzy, nienawiść. I wiecie ja bym sobie te rajtuzy i majtki sama ubrała. Czy uważacie że bez niej żyć nie mogłam? Takie głupie ludzie. Większych głupów I NIENAWISTNIKÓW świat nie widział jak dla mnie i tyle :(

Wiecie ten mój dziadek zdaniem KOLEŻANEK Z KLASY MATKi dostał tam dyscyplinarke i sie powiesił. Takie cos wymyśliły i ja tak jestem w Polsce. A to w ogóle prawda nie jest. On został tam ZAMORDOWANY. Taki ogrodnik. I tyle. No wiecie co... :((((

Wiecie czemu ja przegrałam z tym Korfantym TAK OBRZYDLIWIE? I jakim prawem wyzywam porządne kobiety od LESB. No wiecie - TO CO TO ROBIĄ I TYLE. CO to robią w tej szkole. Bo wiecie wychowawstwo pisało , że mam mieć i pisało ZAJĘCIA Z EKOLOGII wiecie. I tyle. I zostałam pokonana i nie mam doktoratu przez laskę NIEWYDANĄ która mi wzięła ekologię. Jakim prawem? Doktorat robiłam ja. No to bez 3 godzin bioli a tam? JEDNA MEDYCYNA i ja tego uczyłam bo mogłam mieć np. zajęcia - choroby cywilizacyjne i np. czynnik jakiś ekologiczny jakie choroby wywołuje i to mnie zaburzyło. Tam trzeba stać tak a nie inaczej i wszystko gra. I ja sie za to nie dam. Poszło wyłacznie o kasę. I jeszcze Z ZIELONYMI ŚWIATKAMI przegrałam i tak ukatrupiłam Kamelię, a także Afryką. Skąd miała garnki jak tak gotowała? To miała mieć Z BAOBABA i tyle :(

Gość no popatrz, popatrz
rozsiewając na polu sztuczny gnój nie wiedziałam o tym

Witajcie ale wiecie - nic nie piszecie a ja mam życie zniszczone. I wiecie ja sie temu Chorzowowi nie dam. Co - nie wiedzieli co sie dzieje W ICH NAJWIĘKSZEJ SZKOLE W MIEŚCIE? Same Zielone ŚWiątki i co? Oni KORFANTEGO MIELI MIEĆ - pomijając te damy tam wielkie to chociaż za to oddawaj papiery. To ocenę miałam cofniętą się dowiem. No dobrze i to był koniec. Dalej należał sie papier że się rozstajemy - wypowiedzenie 3 miesiące czasu ze stałej umowy. NIE UWAŻACIE? Bo ja niestety tak uważam. Cofnął mi ocenę bo nikt nie miał patrona i tyle. No i koniec pracy bo dla mnie to była UJMA TAKA ŻE KONIEC i tyle. Nie - bo stała umowa o prace. A co kurde - ja se ją wypisałam? Nie ma o czym mówić. Niech se wszyscy innej pracy szukają. Naprawdę :(

No to sobie przeczytaj wiesz jakie POWOŁANIE ma twój KK. Bo jednak KK zgodził się na moją egzekucję. ALE ZA CO? I tyle. ZA CO? I koniec. Tam są same Zielone Świątki do dziś. W KORFANTYM!!! A szkoła była do likwidacji i ja w czerwcu 2005 nie mogłam dostać papieru że mam sobie iść. Bo koniec współpracy to naszej jest. Nie pasuję do WIELKIEGO KORFANTEGO. Nie mogłam dostać po odwołaniu oceny papiera że mam szukać innej pracy. NAPRAWDĘ. Tak cenna byłam. I CO JA MIAŁAM ROBIC WASZYM ZDANIEM? Może i za wysoko poszłam, ale bez przesady. I wiecie szkoła do likwidacji i oni mi nie dali dyscyplinarki. I moze ich nie zamkną , ale ja sie będe o to modlić dzień i noc bo nie mam doktoratu przez nich, nie mogę inne pracy szukać bo byłam fizjologiem roślin i poszłam na doktoracie na inną katedrę i może bym nawet coś znalazła , moze i poza szkoła - moze nie tyle kasy, ale cóz... NIE MIAŁAM POWOŁANIA. Zdaniem... zakonników. może po święceniach kapłańskich, ale tak orzekli patrząc na mnie. A wzór mi dali taki - JANUSZ KORCZAK - w tej spowiedzi - pomódl sie do niego głupia wariatko ze wsi, a może ci pomoże - POWIESZONY DYREKTOR DOMU DZIECKA i tyle :(

wiecie ja sie będę modlić DZIEŃ I NOC, zeby przez taką WIELKĄ TRAGEDIĘ, która mnie uczyniła BEZDOMNĄ I BEZROBOTNĄ i bez honoru jakiegokolwiek to ja sie będę modlić DZIEŃ I NOC, zeby Korfantego wiecie w Chorzowie zamknęli bo to jest NIESAMOWITE jaka tragedia spotkała tego 19 letniego DLA MNIE WTEDY przestępcę choc miałam ich wszystkich gdzieś - ale dziwni byli. I wiecie to był Amerykanin - jak miał myśleć z takimi rodzicami JEDYNAK w sumie nie wie - wielka tragedia bo grobu nie ma. Już zmartwychwstał jak to w ZIelonych Świątkach. I WIDZICIE taki niezbędny dyrektor był, że nie można było ZA ROK PROCESU dac papierów wiecie - dobra, chciałaś babo iśc to masz, roboty se szukaj i bym poszła do podstawówki i uważała, chociaż... tu bym coś dostała - może poszłabym na prawo jazdy - no wszystko byłoby inaczej. A ta Kamelia tutaj na kafe to gdyby nie ona TO BYM NIE WIEDZIAŁA I NIGDY NIE DOSZŁA WIECIE CO SIĘ TAM W SUMIE STAŁO NIE MIAŁABYM SZANS NA TO, a tak tyle wiem - kto i jak mi życie rozwalił. I o co mi chodzi - jeden pass USA dzięki Korfantemu, same Zielone Świątki to OBLAZŁY - no wiecie tak są do dziś, ale dyrektorowi poprzedniemu nie dało sie NIC ZROBIĆ. Nie dało sie go w ogóle wiecie poprosić, zeby mi papiery mi dał. I wtedy do mnie pretensje w Hugo Kołątaju choć o co to nie wiem - taka głupia dyra tam jest, a poza tym? Czy ja powinnam być tak wysoko? W średniej? I tyle. No ale to jest wszystko racjonalne już jak dla mnie i koniec. I gdzie jest moja renta za WIZUALIZACJĘ wiecie. Dokładnie za to ją chce bo tak wyleciałam z tego GÓWNA. I wiecie GDZIE W TYM JEST KORFANTY? A mimo wszystko ja nie byłam protestantką, do sekty nie należałam, żeby mnie dyr tak wyrzucał. Miałam rodowody na szkołe. Ja sie nie dam i tyle :(

I wiecie ja sie tej głupie krowie - matce tego ucznia nie dam - moze Szekspira nie miałam, ale JAK? Skoro miałam rodowod i RODOWODY NA SZKOŁE to nie musiałam mieć Szekspira. A miałam św. Partyka. I wiecie jak sie rozwaliła Janina? I tyle. Tu były w necie obrady co to ze mną dalej wiecie i Janina to miała powiedzieć, że św. Patryka w sumie mam - albo chociaż tej babie - tej matce tego ucznia, że tak też można angielskiego uczyć i tyle. No i wiecie możeby się tak nie skończyło, możeby poszedł TAK na angielski. Ze św. Patryka. A w ogóle to jest historia jak cenią polscy protestanci adoptów z USA. I ja mam 2 takie historie na uczelnie. Nie lekarze - nic wyżej tylko wiecie gwałty, nikt nikogo nie potrzebuje - takie coś -no wiecie co... a ten Korfanty w Chorzowie to wiecie jaką on ma opinię? NAJWIĘKSZEJ SZKOŁY W MIEŚCIE. Co to znaczy słuchajcie? i tyle :(

Wiecie ja to piszę bo tego ogłoszenia o pracę w KORFANTYM W CHORZOWIE po prostu miało W OGÓLE NIE BYĆ. Taka jest prawda, a czemu było? Matko święta - to miał się zapytać dyrektor o wyznanie moje i zrobić nawet testy - jaką mam religię. Choć miałam rodowod i to takie wszystko pół na pół. Na szkołę miałam rodowody i tyle. No ale to ogłoszenie co trochę się pojawiało i sie SKUSIŁAM na nie. A CZEMU? i tyle. A Małgorzata Alakok wiecie w Kevinie już nie żyła. I tyle :( A co ja robiłam w Andegaweńskiej przywitana z HONORAMI? Że 2 dyry w Piłsudskim już nie żyły. Za to miałam honory w Andygaweńskiej wiecie. ZA TAKIE COŚ. Żamiast mi powiedzieć - kobieto ty idż z tej szkoły, to wszystko jest jakieś PODEJRZANE to tak, PRZEZ NICh - przez Andegaweńską - powiesiło się PÓŁ KEVINA wiecie i dalej co? I koniec. Ja sie nie dam. I czemu nie było telefonu do szkoły średniej z Korfantego przynajmniej. CZEMU i tyle :( i koniec :(

Wiecie myślcie se co chcecie ale ja wam to wasze POLSKIE ZDZIWKO rozwalam , wszystkie paszporty wam zniszczę jak nie dostanę renty. To i tak jest z sensem zerowym, ale z czego mam życ bez passu USA i wszystko wam zniszczę. ZOBACZCIE i tyle :( Tak was NIENAWIDZĘ, ze możecie sie zdziwić. Bo musze trzymać przez was z Boną i Mengele a powinnam się wynieść I W DUPIE ICH MIEĆ RÓWNO co uczynię następnego dnia jak rentę dostanę BO TYLE MNIE ONI OBCHODZĄ!!! Tyle!!! Żeby nie umieć wiecie książeczek kilku dziecku kupić o jakichś ziołach czy wyciągach ze zwierząt żeby mogło sobie leczyć czy czytać coś z sensem to naprawdę trzeba mieć nierówno pod sufitem. Albo przepisy łatwe dawac, żeby sie uczyło gotować. JA NIE WIEM. NIech se wsadzają w dziurę nawet i po śmierci. mnie to nie bawi. A czemu ja czytać nie umiałam jak do szkoły poszlam to też nie wiem. Połowy literek nie znałam wiecie - taki osioł był ze mnie - dopiero się musiałam w szkole wszystkiego uczyć. A w przedszkolu też jest obiad. A obywatelstwo? Skąd ja jestem i kto mnie NAPRAWDĘ urodził. Ja sie nigdy za to nie dam. Przykro mi i tyle :(

cdn wiecie - nie myślcie że się poddałam. NIE - to niemozliwe. Za dużo w życiu przeszłam. Ten uczeń miał sie ze mną nie porównywać. Nauczycieli można obgadać, można z pracy wyrzucić wiecie i mógł nawet wyrzucić mnie z pracy i się zastanawiac co dalej, ale co ja mam wspólnego z młodym człowiekiem POCIĘTYM PIŁA SPALINOWĄ to chyba nie wiem - wszystkim wam PIERE NA ŁEB. I ja z tego wyjechałam NIEMIECKIM ???passem do pracy fizycznej, znalazłam się na magazynie z piłą spalinową na nocki - pozabijało się PEŁNO LUDZI - no wiecie NORMALNI LUDZIE, NORMALNA ZAŁOGA. Co wy robicie ludzie? On mógł mnie matką wyrzucić z pracy I TO WSZYSTKO. TAKI KONIEC JEGO PRZEZE MNIE? Wam chyba bije na łeb. No to on bez pracy i ja bez pracy. Tyle. Co poza tym? i koniec :(

Ja chcę moją rente i koniec. I jadę sobie dalej z tego. Bo odeszłam pod koniec września a czemu nie od razu? Bo papiery miał mi dać dyrektor. DWA = to prawda. Cofnięcie oceny negatywnej pracy NIE WIADOMO ZA CO. I drugi - po prostu wymówienie normalne bo już dostałam 2 wymówienia wcześniej i tyle. Dlaczego nie? A reszta to by mnie wiecie gnoić mógł. Ja nie mogłam niczego sugerować i tak lecę dalej i koniec. I co ja robiłam dalej w szkole 4 lata i pamiętajcie że w 2010 roku NA JESIEŃ wyjechałam, a bez pracy pozostawałam od 2009 roku - od września - ogrywałam te dyscyplinarkę i koniec. I tak wiecie jeszcze zostałam pijaczką, po co dostawałam zasiłek na bezrobocie w czasie roku szkolnego 2009/2010 - nic tylko ogrywali mnie ROKIEM SZKOLNYM. Ja tak napiszę i wszędzie powiem i tyle :( I wiecie do tych Niemiec to ja jechałam wyłacznie tym że ja niczego nie rozumiałam - co tu robią i tyle. To wszystko. I w Hugo Kołątaju wiecie zostałam zaszczuta POWIESZONĄ MATKĄ. I no wiecie - ten powieszony uczeń i nawet by ktoś miał rację. Ale on sie pociął piłą spalinową w czasie matury. I CO TERAZ? Jak wy wszyscy wyglądacie z telefonami za mną? I tyle :( A mój doktorat? Niestety ja sie za całość nie dam NIGDY i koniec :(

No cóz wiecie... zostaje mi szukac mojej oceny negatywnej pracy i pisać dalej bloga pomawiającego szkołe. BO NIBY CO? Tak mi wszyscy życzliwi są W MOJEJ CHOROBIE i tak mam rentę. I wiecie wystarczyło powiedzieć, że Korfanty to szkoła Zielonych Świątków na pass USA i bym mogła ich pożegnać spokojnie wiecie. I to wszystko. I ja nie rozumiem inaczej tych moich papierów i wiecie no mogę je tłumaczyć na przykład pracodawcy - choć ten Zachód jak mam wytłumaczyć? I tyle - no coś tam napiszę w tym blogu i ten rok bez pracy - ale to chorobą wytłumaczę jednak te prace takie poszarpane ale to napiszę że to przez Korfantego i życzliwych PROTESTANTÓW tam, którzy jedyne co mają do zaoferowania NORMALNEMU człowiekowi to ...piła spalinowa i tyle :( To wszystko :( co jeszcze :(

Wiecie ja nie poszłam w 2005 roku ze szkoły BO JAKIE JA MIAŁAM PAPIERY? CO DALEJ? I tak niszczę Korfanty bo nie mają racji i ogrodnictwo w Niemczech - wieszam pocztę miejscową, jak nie dostanę paczki z rentą następna poczta niech się powiesi. Ale wartości miał ten Korfanty. Naprawdę i tyle. I wiecie co ja mam teraz napisać? powiedzieć? Ja nie mam doktoratu. Ja nawet KROPKI NA WAS NIE ZOSTAWIĘ za ten doktorat - tyle się napracowałam i koniec. I jak ten Korfanty może być to mi kaktus wyrośnie. Jakaś tam rzymska byłam. I jak przetrwać w tej szkole miałam nawet ze spowiedzią? I tyle. I zawsze też powiem, że padłam moim biologicznym ojcem bo co sie TU WSZYSCY ZACZĘLI WTRĄCAC i teraz przez to że zaczęli to co mieli od ojca to wszystko im poleci tu wiecie. MOIM KOSZTEM OCZYWIŚCIE. No i tyle. Zeby nie było, ze chciałam w kuchni życie spędzić czy coś w tym rodzaju. A normalnym -jesli ktoś normalny to czyta to powiem tak czy napiszę wiecie - żeby takich rzeczy nie robić. Po prostu i żeby zrobić pass USA sobie i tak rządzić. Bo tu w tej miejscowości gdzie jestem też mnie chcieli zabić passem USA i tyle. Bo to wiem. Do 3 baba nie umie doliczyć ale już egzekucja bo ma pass USA. No nie wiem czy taka wartość jej pasuje i tyle. Wygląda z tym passem USA jak sprzątaczka BO NIĄ JEST - co ona w sumie robi ta kobieta w życiu. 2 dzieci urodziła. Tyle. I to wszystko co mam do napisania. Bo wiecie znowu historia trochę kasy na 5 minut i co dalej? Banda idiotów i tyle. I pasuje i może być w KEW się dowiem. Ale ja żyję tu OD POCZĄTKU. Może nie ja, ale to sie zaczęło od Niemców a nie jej passu USA. I KEW mogło być z WŁOSÓW INDIAN bez stałej pracy. I ma te włosy Indian? A ogólnie KEW jest na stała pracę. I pass brytyjski ta kobieta miała mieć i by to OD RAZU ZROZUMIAŁA. Kto jej powiedział pass USA. PO CO? Jak już to krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami na stała pracę w KEW i tyle. Albo w ogóle gdzieś tam i tyle. Albo sprzątaczka. A że tak sie rządzi to sprzątaczka - to niech idzie sprzątac i koniec bo ja sie nie dam takim pizdom i koniec. 2007 to miał być koniec mnie w szkole a i tak JUŻ wyglądałam jak KAWAŁ DEBA CIĘZKIEGO przez to COKOLWIEK JESZCZE DOSTAŁAM i PO CO I TYLE. I koniec. I nie dam sie nikomu. Bo teraz to wyglądam. A gdzie renta? W tej mądrości? Pass USA jeszcze tu jest. No właśnie - w KEW tu może rządzić JEDYNIE TEN komu pasuje poczta - a to babsko 2 dzieci ma i co praca jej nie interesuje? Gdzie ona pracuje i tyle. Mentalność sprzątaczki i tyle :(

Gość hihihihihihiihihihi
ktoś wpadł w wilczy dół mordą parę razy nawet zabawne- pełny? no to idziemy

To na razie tyle - za brak krzyża rodowodowego z 3 skrzydłami chcę moją paczkę wiecie z rentą bo PO BRYTYJSKU KEW jest na stała pracę, a reszta to kić. Może ta matka 2 dzieci zabiła kogoś i tak se jedzie. Wydała się za gościa z passem USA. Sama taki dostała i tak zdobyła mądrość świata. Bo wiecie tak to jeszcze miałam opinię JAKĄKOLWIEK a po niej? I się nie dam. I ją omijam i .. mogę być. Oczywiście nie mogę bo nie i tyle. Ale w sumie pi razy drzwi mogę jak w 2010 roku. Tylko...bez UP. Bo rok 2009/2010 to miałam pracę z UP i dziękuję. Chora psychicznie nie jestem i tyle. A nawet to sie wyleczę bez UP tu i tak je z pracy wyrzucam bo miały siedzieć w starym budynku i wiecie być SPOCONE W LODÓWCE - żeby banda zboczonych , chorych na łeb KANALII tak sie dobrze miała wiecie, a uczciwi ludzie muszą siedzieć w syfie latami, nieludzkie warunki pracy. Nie dam sie . A nad tą pocztą sie jeszcze zastanowię bo sie dowiem, że to też przez księdza. No właśnie . Ale te baby to i tak szatany i to głupie - robią tam jak chore na łeb, a szmaty z UP się wyniosły w LUKSUSY powiem wam. Czyli? Poczta ze znaczeniem. I tak sie za nie wezmę. W końcu ten krzyż rodowodowy na pocztę z 3 skrzydłami mam. Jak sie powieszą to pójdę tam pracować. Gdańskiem sie powieszą. Bo rady im nie dam - tylko zatłuc ale powiesić mogę za brak paczki do Wielkanocy i zeby się mną nikt nie łudził bo to nie ma sensu. Taka jestem i tyle. Bez złudzen - cokolwiek to znaczy. Kasa i koniec. I wiecie blokuję je i gdzie jest moja paczka? Kurwy wysłały do brygidek chyba. Niech spróbują. NIech tylko spróbuja i koniec i tak się odcinam i z rentą wszystko mam gdzies. PAŃSTWEM. niczym więcej. tyle racji mają ludzie w tym KEW. Minus jeden. I cały wasz KK. I tyle :(