Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

frodo the niziołek

Dziewczyny pomóżcie!

Polecane posty

Czy jest jeszcze w Polsce, albo gdzieś możliwość zakupienia Polococty? Żebym mógł się przenieść do Kingsajzu a nie być krasnalem, na którego każda kobieta patrzy z góry?

Gość nastka pl
ile masz wzrostu frodo

Gość nastka pl
oj tam nie marudz tylko napisz mam zgadywac

Gość święta inkwizycja
zapraszam! Stos czeka!

Gość nastka pl
co 175 i przegrane życie chyba ci odbiło?myślałam ze jakieś 158-160 czemu przegrane

Gość nastka.pl
frodziu jesteś

Jak 90% dziewczyn na szpilkach jest ode mnie wyższe i 99% kolesi to nie jest przegrane? Nigdy w związku nie będę, rodziny nie założę, na co mi to życie?

Gość szparka sekretarka łał
Skoro wiesz, ze przegrywasz - to po co grasz?

Po co gram? Bo jestem karłem. Jakbym był normalnym facetem dałbym pewnie radę sam się wypisać, a tak to pozostaje mi czekać aż zalegalizują eutanazję:(

Gość nastka pl
co ty bredzisz?90% wyższe w szpilkach? przesadzasz zana nizszych od ciebie i sa w zwiazkach sam sobie to do głowy wbiłes???czy ktos ci pomógł?

Gość nastka pl
eutanazja??chyba masz depreche co????

Też znam niższych, ale z innego pokolenia. Z mojego taki niski nie ma szans. Czy ktoś mi pomógł - jasne! Kobiety, które olewają kurdupli, bo "facet zaczyna się od ( tu wpisz dowolny wzrost, zawsze taki na jaki się nie łapię )".

Gość nastka pl
ja nadal mysle ze przesadzasz.jestes pewnie z pokolenia 1980 do góry i wyolbrzymiasz problem.zamknołeś sie i tyle . jedni sa wysocy inni średniego wzrostu a inni całkiem niscy i tak musi być. ja rez w rodzinie mam takich chłopaków i co z tego? nie rozumiem cie nadal ?jakas kobieta cie wyśmiała czy co???

"jedni sa wysocy inni średniego wzrostu a inni całkiem niscy i tak musi być." Jasne, że tak musi być, tylko czemu musiał trafić, że ja jestem w tej niskiej grupie? Żebym chociaż szlugi palił za bajtla, ale nie, po prostu musiałem dostać śmieciowe geny:( Kobieta mnie żadna nie wyśmiała, z głupimi babami się nie zadaję. Chodzi o to, że po prostu nie mam możliwości żyć normalnie, jak wysocy ludzie i to mnie boli. Piszesz, że przesadzam, ale nie jesteś niskim kolesiem, więc sorry, mało wiesz. To jest naprawdę przesrana sytuacja.

Gość nastka pl
kurwa mać w jakiej niskiej grupie? nie znasz niższych.tak nie jestem facetem ale znam takich i nie spotkałam sie ztm że nazekaja na swój wzrost.wkurzasz mnie nie dasz sobie nic powiedzieć

Gość nastka pl
"nie mam mozliwości życ normalnie" chyba jestes chory ze tak piszesz no sorrry ale..... dobra ide na kopytka żmień tok myslenia bo naprawde będziesz sam z własna głupota

Znam niższych i co z tego? Czy to poprawia moją sytuację? Jakbyś mnie znała osobiście, to też byś twierdziła, że nie narzekam na wzrost, przecież nie wypada. Piszę o tym tylko na necie. W realu narzekać nie narzekam, ale co czuję, to inna sprawa.