Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xvmalinavx

PRAWKO KAT. C I C+E !!!!!

Polecane posty

Gość xvmalinavx

hej jestem kobieta (20 lat) i ostatnio zainteresowaly mnie TIRy. mam ochote isc i podjac sie nauki jazdy kat.c i c+e. potrzebuje rozmowy z kims kto zdawal i z kims kto pracuje jako kierowca, nie pogardze zdaniem facetow, ale potrzebuje kobiet. :-)

Gość ..mastes
jak interesują cie tiry to zostań dziwką

Gość jdhjhfeufegfydgfdh
oczywiście prawo jazdy na b masz?

Gość xvmalinavx
12:52 [zgłoś do usunięcia]..mastes jak interesują cie tiry to zostań dziwką ALE HAMOW NIE PROSILAM O ODPOWIEDZ!!!

Gość xvmalinavx
jdhjhfeufegfydgfdh oczywiście prawo jazdy na b masz? MAM, MAM. NAWET ZA PIERWSZYM ZDALAM :-p CHCIALABYM WIEDZIEC CZY TRUDNO, ZWLASZCZA KOBIECIE.

Gość xvmalinavx
Pravik91 raczej nie masz szans k**wo dzieki za wypowiedz :-) nic madrzejszego nie mozna od ciebie wyciagnac , co nie ? :-D

Gość Córka TirMana
Pewnie, że próbuj to ciężka sprawa byc kierowcą ciężkiego sprzętu, wiem cos o tym bo mój ojciec nim jest trasy są wyznaczone, objeżdzisz dobrze na kursie to zdasz! polecam rzucic okiem na ta stronkę, znajdziesz tam mnóstwo ciekawych informacji http://www.zdamyto.pl/edu/egzamin/kategorie_praw_jazdy

Gość xvmalinavx
Córka TirMana Pewnie, że próbuj to ciężka sprawa byc kierowcą ciężkiego sprzętu, wiem cos o tym bo mój ojciec nim jest trasy są wyznaczone, objeżdzisz dobrze na kursie to zdasz! polecam rzucic okiem na ta stronkę, znajdziesz tam mnóstwo ciekawych informacji http://www.zdamyto.pl/edu/egzamin/kategorie_p raw_jazdy DZIEKUJE :-) WIEM ZE JEST CIEZKO, NAJGORZEJ JAK KTOS MA RODZINE, LECZ JA JESTEM BARDZIEJ NIEZALEZNA, WIEC KIEROWCA NAJBARDZIEJ PASUJE , BO POZNIEJ TO BEDZIE CIEZEJ (RODZINA). SPOKO BO MOZNA POZWIEDZAC, NAWET PRZEZ TO OKNO :-)