Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość PrzyszłaPrzedszkolanka

Ide ogladać przedszkole do którego chcemy zapisać córkę - na co zwrócić uwage?

Polecane posty

Gość PrzyszłaPrzedszkolanka

JAK WYŻEJ. Jakies rady?

Gość weroinkaa28
Czy sa male sedesy przystosowane dla dzieci, blisko sali (kiedys byl tu topik ze ubikacja byla na drugim koncu korytarza:O Czy jest czysto, czy panie sa mile, czy dzieci zadowolone...

Gość calineczka mamy29
sprawdź stan kuchni w której robione są posiłki ,no chyba że catering co chyba nie jest dobre z tego co słyszałam

Gość Joa----nnnnaa
Sprawdz ilosc dzieci w grupie i opiekunek.

Gość Moja Córka kończy w czerwcu 2L
a 2 opiekunki na 20 dzieci to chyba mało, co?

Gość Joa----nnnnaa
Na 2 latki to malo, na 4 latki wystarczajaco :)

Mój synek miał 2,5 roku jak poszedł do przedszkole. Ja pracuje w przedszkolu publicznym i u nas w grupie jest około 24-25 dzieci, jest nauczycielka i pomoc. Osobiście nie pracuje z dziećmi jestem księgową. Oglądałam przedszkola prywatne bo najpierw pomyślałam ze tam jest o wiele ładniej, bo tam jest więcej zabawek pięknie wyposażone sale zabaw. No i 2 panie na 15 dzieci. Bałam się oddać dziecko do nas do przedszkola ze względu na ilość dzieci w grupie. Ale po tym jak przeszłam się do prywatnego przedszkola jednego i drugiego i zobaczyłam że tam jest katering. Więc cholera wie skąd te żarcie i co w nim jest już nie wspomne że nie wiadomo w jakich warunkach przygotowywane to już miałam dość. Ale dobiło mnie jak zobaczyłam nauczycielki w tych prywatnych przedszkolach które u nas kiedyś pracowały. Jedna która pracowała u nas na zastępstwo wiecznie wrzeszczała na dzieci niemiła babka zwolniliśmy ja po miesiącu. Reszta nauczycielek to młode jeszcze studiujące dziewczyny. Wiedziałam ze nie ma sensu posyłać tam dziecka. Mój synek za 10 dni kończy 3 latka. Jest w grupie dzieci które teraz kończą 4 latka więc z dziećmi orok starszymi. Swietnie znosi przedszkole, lubi dzieci panie. jestem zadowolona a tak panikowałam na poczatku.