Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MichalinkaMichelle

Dzień Matki

Polecane posty

Gość MichalinkaMichelle
proszę:)

Gość dziekuję
wszystkim za pomoc i pozdrawiam bardzo "inteligentną " osobę która nudzi się w domu i podszywa się za innych.... gratuluję inteligencji....

Gość dziekuję
czy kolczyki z tombaku mogą być?

Gość fdghsdfhfgbncvbnfgyh757654y754
jakieś dziecko Neo wróciło ze szkoły, rodziców nie ma w domu więc siedzi na kafeterii i wkurwia ludzi podszywając się pod ich nicki... ale nie wie... że można go zhakować po adresie IP komputera..... hahahahahaaa

Gość kkkkiop
Zdecydowanie sie zgadzam ze kosmetyki sa napewno bardzo dobrym pomysłem na prezent. Ja juz kupiłam swojej mamie serum hydraplus z kwasem hialuronowym. Wiem ze sama by sobie na pewno nie sprawiła takiej niespodzianki.

Wszystkim zależy, by w ten dzień podziękować swojej mamie i sprawić, by poczuła się jak księżniczka. A za tyle cierpliwości i miłości naszych mam, gwiazdka z nieba to mało! Jedne mamy dostaną biżuterię, perfum, inne miłą propozycje na relaksujący wieczór. Chcemy o nie zabdać i rozpieścić. Warto w poszukiwaniu prezentu rozejrzeć się także wśród naturalnych produktów pomagających utrzymać zdrowie i dobre samopoczucie. Bo nie ma nic piękniejszego, niż uśmiech naszych zadowolonych mam:)

Gość kochana córeczka mamusi :)
ja robię tort od serca dla mojej Mamy i nazbieram jej polnych kwiatów :D jeśli też chcecie zrobić fajną słodką niespodzianke to tutaj jest kilka przepisów na takie smakołyki http://www.oetker.pl/popup/dzien-matki.html