Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość posucha trwa

chce mi sie kobiety!!

Polecane posty

Gość posucha trwa

ale mi sie chce kobiety, starszej czy młodszej byle chętnej!!! chce babeczke brać tak mocno że aż mi się poobciera!! dajcie Cipeczek!! dajcie cycuszków!! piękne soczyste Cipeczki wy moje!

Gość posucha trwa
no dziewczyny zadna nie pokaże cipuszki?? nawet kawałka??:D:D chociaż troszke muszę zobaczyć w tej chwili chociaż jednego cycuszka pięknego!!:D

Gość posucha trwa
dziękuję za chęci:) ale ja kobiety chce nie żaby lepiej pokaż mi zdjęcie cipeczki jakiejś koleżanki nikomu nie powiem ze widzialem to będzie nasz takjemnica!! albo cycuszka swojego napewno jest piękny no cipuszki cipuleńki wy moje opisujcie mi swoje skarby przepiękne!!

Gość to ty duchu cafe
założyłeś temat o swojej abstynencji seksualnej?

Gość posucha trwa
duchem nie jestem ale abstynencja trwa!! i z dnia na dzień obejmuje mnie swoimi zimnymi rękami coraz bardziej a ja do ogrzania się potrzebuję tylko pięknej soczystej różowiutkiej cipuleńki!! dajcie popatrzeć chociaż chwilkę na wasze cipuszki moje kochane!!:D

Gość Philadelphia07
nie do śmiechu mi, ale tak wpadłszy tu, natknęłam się na Twój apel i od razu mi weselej! Ile lat masz Chłopie i dlaczegóż taki wyposzczony?

Gość posucha trwa
mam 25 lat i od pół roku cipuszki na oczy nie widzialem!!:D jestem napalony jak 16 nasto letni chlopiec ale milość to waszych sipuszek jest wielką siłą!!:D:D to jak pokżecie coś?? może cycuszke pokażecie??:D

Gość Philadelphia07
o to młodzik...nie dziwota... powodzenia

Gość posucha trwa
a posucha to moja cipuszkowa pokuta!! nie można mi dotykać cipuszek bo zajeżdzam na śmierc!!:P:P można mi tylko patrzeć i słuchać o nich!! więc pokazujcie opowiadajcie!! proszę pomużcie człowiekowi w potrzebie!! Cipki wy moje ulubione:)

Gość posucha trwa
o tej godzinie spac?? za wcześnie:D jak tu sobie gruszke zwalić jak żadnej cipuszki do popatrzenia nie mam!!:D pamięciówa to nie to samo może pokażesz mi kawałek swojej?? napewno jest śliczna!!:D

Gość Co z a marzyciel
Z ciebie.

Gość posucha trwa
oj wielki!!:) marzenia są piękne ale wasze cipuszki jeszcze piękniejsze!! nie powiecie mi że to nie prawda!:D:D

Gość posucha trwa
daj cipuszki!!:D

Gość posucha trwa
muszę uciekać już z neta, życzę wam wszystkim cipuszki wy moje miłego dnia:) mimo że nie byłyście dziś rozmowne i głównie prowadziłem monologi to i tak jesteście wspaniałe!! moc w cipuszkach jest wielka!!:D

Gość posucha trwa
cześć cipuszki wróciłem:) i jak tam może dzisiaj będziecie troszkę bardziej zwariowane i podzielicie się swoją cipuszkowatą słodyczą??:D ależ ja was pragnę:D

Gość posucha trwa
e tam zero w was fantazji!! spadam Cipeczki