Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdesperowaaaaana

praca licencjacka

Polecane posty

Gość zdesperowaaaaana

Kurde. Mam tydzień na napisanie pracy licencjackiej. Za późno się za to zabrałam, to mało powiedziane. pisze o wiedzy studentów na temat profilaktyki raka szyjki macicy. nie umiem robic statystyk, nie miałam takiego przedmiotu na studiach. jak ja mam to zrobic? co mam w niej napisac? napisałam już o epidemiologii i etiologii, opisałam badanie cytologiczne, napisałam o dostępnych szczepionkach na hpv. Ktoś wie jak moge opracowac wyniki? zrobiłam ankietę wsród studentek gdzie wypytałam je o znajomosc najwazniejszych rzeczy jak czynniki ryzyka itp. jak ja mam to opracowac? moze byc niestatystycznie? zastanawiam sie czy w opisie wynikow moge zamiescic odpowiedzi tych studentow ze wskazaniem na odpowiedzi prawidlowe i nieprawidlowe. a potem wysnuc wnioski, kto wie duzo a kto mało na podstawie poprawnosci udzielanych odpowiedzi. moze tak byc? pomocy!

Gość zdesperowaaaaana
haloooo

Gość bleblabuaaa
nie wiem, ale może wystarczy opisanie że np tyle % studentek odpowiedziało że zna czynniki ryzyka, tyle % że nie zna itd... Trzeba to wszystko jakoś posumować i przeliczyć na %. Dużo zależy jak ankieta jest zbudowana. Też teraz pisze pracę lic. ale na inny temat, więc nie sugeruj się mną :P

Gość zdesperowaaaaana
no wiem, że to zależy od ankiety. starałam się ją skonstruować tak, żęby była "sprawdzianem wiedzy". Myślicie, że to wystarczy? Jest tu w ogóle ktoś kto pisał cokolwiek podobnego?

Gość globmistrz
Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych. Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi. Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych. Zapraszam gg 4593140 globmistrz@tlen.pl analizy-statystyczne.host77.pl