Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaparatkaaa

Darmowa sesja zdjęciowa

Polecane posty

Gość aaaparatkaaa

Witam wszystkich, jesteśmy parą zakochaną w fotografii, każdą wolną chwilę oddajemy tej pasji z nią również łączymy naszą przyszłość. W tej chwili jesteśmy na etapie budowania portfolio, dlatego proponuję Wam sesję w zamian za możliwość wykorzystania zdjęć. Zainteresowanym mogę zaprezentować nasze dotychczasowe osiągnięcia, mogę też pomóc w makijażu (w przeszłości pracowałam jako make-up artist). Rozumiem, że większość z Was może obawiać się zatrudniania "darmowych" fotografów na tak ważną uroczystość ale może ktoś się skusi na sesję po ślubie? Serdecznie zapraszam!

Gość aaaparatkaaa
Zapomniałam dodać, że jesteśmy z Warszawy. Choć nie wykluczam sesji również w innych miastach

Gość jakos tak
czesc jezeli za darmo to ja chce ale nie mieszkam w wawie

Gość aaaparatkaaa
A gdzie mieszkasz i o jakiej sesji myślisz? Mój partner ma służbowy samochód (z darmową benzyną) więc transport nie jest wielką przeszkodą.

Gość jakos tak
dosyc daleko mam do warszawy na warmi i mazurach mieszkam, ale ja jestem juz po slubie a myslalam o sesji jakiejs w plenerze

Gość jakos tak
jesli chcesz to podaj jakis kontakt do siebie np gg albo e maila

Gość aaaparatkaaa
No to jeszcze nie tak daleko. Jak rozumiem masz nadal sukienkę, buciki itp ze ślubu? Myślę, że moglibyśmy się spotkać jakoś w czerwcu albo w lipcu, my zrobimy sobie krótkie wakacje na Mazurach a jeden dzień poświęcimy dla Was. Napisz proszę do mnie na maila: piotr___g@o2.pl (to nie jest mój adres ale mam dostęp do tej skrzynki, więc jeśli napiszesz będę miała kontakt do Ciebie i unikniemy spamerów). Pozdrawiam

Gość sluniczka 2012
a Zielona Góra to juz nazbyt odległe miejsce?:)

Gość jakos tak
tak mam buty i sukienke :) a w czerwcu nawet byloby fajnie bo mamy pierwsza rocznice. ok adres zapisalam wiec odezwe sie po pracy :)

Gość aaaparatkaaa
jakoś tak- super więc czekam na wiadomość :) sluniczka 2012- dość daleko ale tak jak wcześniej wspomniałam jesteśmy mobilni. Jedyną przeszkodą mogą być terminy. Napisz proszę o jakiej sesji myślisz, też już jesteście po ślubie?

Gość No tak.........
Paliwo z auta służbowego męża, zusu ani podatku nie łaska, oprogramowanie typu pirat i można robić byznes made in Poland.

Gość aaaparatkaaa
No tak.........---> nie rozumiem agresywnego tonu Twojej wypowiedzi. Samochód rzeczywiście służbowy, możemy z niego korzystać wedle naszych potrzeb, więc dlaczego mielibyśmy podróżować innym środkiem transportu? A jeżeli "byznesem" nazywasz realizowanie pasji, rozwijanie siebie i uszczęśliwianie przy tym innych (bez korzystania na tym finansowo) to szczerze Ci współczuję światopoglądu. Pozdrawiam i życzę więcej wiary w ludzi.

Gość No tak.........
Nie wyjeżdżaj mi tu z wiarą w człowieka, bo byłem dobry z historii i jej nie mam, a jeśli chcesz uszczęśliwiać ludzi to rób to zgodnie z prawem, pasji w to nie mieszaj, zresztą jedno drugiemu nie przeszkadza.

Gość sluniczka 2012
slub mamy z koncem czerwca moge sie dostosowac do sesji narzeczenska, z dzieckiem, plenerowa, koscielna.

Gość aaaparatkaaa
No tak...---> nie rozumiem co robimy niezgodnego z prawem? sluniczka 2012---> napisz mi proszę dokładny termin na maila piotr___g@o2.pl a ja sprawdzę czy uda nam się dostosować

Gość No tak.........
Np. korzystacie z nielegalnego oprogramowania.

Gość kamcia_6789
A skad wiesz, ze korzystaja z nielegalnego, ze jestes taki pewien? Z drugiej strony jezeli maja nielegalne, to pewnie dlatego, ze jeszcze ich nie stac na kupno legala, a dopiero zaczynaja. Sluzbowy samochod? Sam jakbys go mial- hulalbys ile wlezie, prawda? Aha- odnosnie legalnego oprogramowania: przyznaj sie oficjalnie na tym forum, podpisujac sie imieniem i nazwiskiem, ze nie sciagasz muzyki ani filmow itp itd z sieci, a za wszystkie programy placisz. Podejrzewam, ze zaraz znajdzie sie ktos, kto Cie sprawdzi. I co? Po co te glupie wypowiedzi? Drugi holdys sie znalazl, nie ma co....

Gość jakos tak
ojeju straszne korzystaja z nielegalnego oprogramowania, hehe uwazaj bo ci zylka z tej zawisci peknie

Gość dorociczka
Mój ślub będzie 14 września 2013 okolice Katowic ale taka odległa data to już was pewnie nie będzie interesować,my chcemy mieć tylko plener

Prosze o kontakt remekiaga@wp.pl interesuje nas sesja slubna nad morzem ustronie morskie 9 lub 10 czerwiec

Gość D..
Sesja dalej aktualna? :)