Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kończe z kafe

Polecane posty

przynajmniej na jakiś czas ,pozdrawiam moje koleżanki w czarnych nikach czyli plenerowa zone,lady love ,haadie,kaatie ,grey.. (nie pamiętam).A i wczoraj była osoba która mnie ponoć zna osobiście więc "pozdrawiam "Sylwie.

Gość cfchcvc
a dlaczego i na jak długo jenny?

Gość cfchcvc
Nudzi Cie szmato , a tu przeisadujesz 24 h :o

Gość ADFGHGHBHHSFDYBVADF
NARESZCIE WIESNIARO cie tu nie bedzie,konkurencja mniejsza, krzyz na droge,a te nedznegrzejniki u siebie w domu juzwymienilas:-PP CZY JESZZCE NAFOTCE STRASZA:-P

Gość cfchcvc
proszę się nie podszywać pod mojego spontanicznie wyklepanego nicka :(

Gość takie tam duperele nic więcej
Żegnaj :D

Gość na ile wyceniasz wszystko
chyba chodzi o cos wiecej, za duzo wrzucilas to swoich prywatnych spraw i zdjec np. te z kasa. do czasu byłas nawet anonimowa bo nikt z tu piszacych cie osobiscie niezna ale ktos wydłubał nazwe firmy twego faceta i przestało byc smiesznie bo sa tam wszystkie dane kontaktowe.

Gość ADFGHGHBHHSFDYBVADF
!!!!!!!!!!!!!!!!wiesniary!!!!!jednej mniej na kafe nareszcie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

wątpie zeby ktoś tu za mną tęsknił;) także co by nie było co złego to nie ja ,wszystkim życzę jak najlepiej;)

Gość ADFGHGHBHHSFDYBVADF
TO MOZE W KONCU JE UMYLAS ;BOSIE JUZ KLEILY Z BRUDU

podkerślam wszelkie moje podszywy pod czarnymi nikami i pomarańczowymi to nie JA ,KAFETERIE KASUJE Z ZAKŁADEK ŻEBY MNIE NIE KORCIŁO;)

Gość na ile wyceniasz wszystko
ok ja sie stesknimy to bedizemy pisac na firmowego @ twego faceta.

hihi, na tym zdjęciu po zbliżeniu wyszedł tak jakby go nie było, już kilka osób an kafe mi dogryzało:) dzięki:)

Gość aha czyli zmiana nicka
:D

Gość krystian z malborka
kurwa kobieto koniu zabierz siebie i całe grono swoich przydupasów a pomnik ci wystawię

Gość kogo oszukujezsz
I tak wrocisz :D Do jutra 🖐️

Gość czerwony nos
Wreszcie, to jest najlepsze co możesz zrobić :-o

Jennifer ti wroci,ale pod innym nickiem :) Za duzo wyszlo na jaw,za daleko zaszly pewne sprawy...To wszystko dlatego :) Ona nawet nie odejdzie tylko po prostu zmieni nick i nie wrzuci swoich zdjec.

Gość Ub2
Wyp....alaj, wreszcie nie będziesz zaśmiecać tego forum swoimi glupawymi i nie na temat wywodami

Gość bnhyuj
pewnie ,ze nie odejdzie bo gdzie pustak będzie czas marnotrawił ,przecież to patologia bez kasy i koleżanek :-D daje sobie łeb uciąć ,że tak jest ,a kto się dał zrobić w chuja to dobrze mu tak

Gość Rozgryzłam Jenny!!
Miałam kiedyś czas i obserwując ją z perspektywy czasu stwierdzam (równiez z tego co mówiła lub pisała na innych forach): W liceum nikt jej nie lubił, traktowali ja jak popychadło, nie miała kasy na ubrania. Poznała faceta na czacie, wpadła z nim, szczęśliwym trafem facet duzo zarabia. Więc teraz Jennifer odbija sobie wczesne lata młodości. Ciuchy, kosmetyki, itp. Chce sie wykreowac na kogoś kim nie jest. Na kogo kim nigdy nie była. Sama przyznaje, że nie ma koleżanek nawet jednej. Jej całe życie to DOM. Siedzi cały dzień w domu, czeka na męża, w każdą sobotę zabiera ją do kina i na budowę. I to jej cały świat jej jedyne rozrywki. kiedyś pisała, że jej mąz jest nudny, teraz na kafe ściemnia że ona tez jest domatorem (a wcześniej pisała, że brak jej imprez). Swoją rodzinę ma głeboko w dupie. Matka myje jej okna, teściowa gotuje. Siedzieć 6 lat w domu i nie nauczyc się gotować. Wstyd, jak jej nie wstyd? na miejscu teściowej to już dawno bym się wypięła. Ona siedzi całe dnie na necdie, ściemnia, że nie, ale tak jest:)

Gość Rozgryzłam Jenny!!
no i oczywiście nie była też na swojej studniówce. Moim zdaniem jej mąż, ona i dziecko to takie dziwolągi. żadnych znajomych, gości, spotkań towarzyskich. Tylko oni sami w domu, tacy dziwacy.