Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jennifer8787***

kończe z kafe

Polecane posty

Gość spostrzegawcza pannnna
jenny jak tam pawełło? też dzisiaj odchodzi z kafe dziwnym trafem:D:D:D

Gość mnbujyh
sama o sobie piszesz jenny ? myslisz ,ze jak piszesz nawet negatywnie o sobie to nie da się tego wyczuć :-D

Gość Rozgryzłam Jenny!!
Miałam kiedyś czas i obserwując ją z perspektywy czasu stwierdzam (równiez z tego co mówiła lub pisała na innych forach): W liceum nikt jej nie lubił, traktowali ja jak popychadło, nie miała kasy na ubrania. Poznała faceta na czacie, wpadła z nim, szczęśliwym trafem facet duzo zarabia. Więc teraz Jennifer odbija sobie wczesne lata młodości. Ciuchy, kosmetyki, itp. Chce sie wykreowac na kogoś kim nie jest. Na kogo kim nigdy nie była. Sama przyznaje, że nie ma koleżanek nawet jednej. Jej całe życie to DOM. Siedzi cały dzień w domu, czeka na męża, w każdą sobotę zabiera ją do kina i na budowę. I to jej cały świat jej jedyne rozrywki. kiedyś pisała, że jej mąz jest nudny, teraz na kafe ściemnia że ona tez jest domatorem (a wcześniej pisała, że brak jej imprez). Swoją rodzinę ma głeboko w dupie. Matka myje jej okna, teściowa gotuje. Siedzieć 6 lat w domu i nie nauczyc się gotować. Wstyd, jak jej nie wstyd? na miejscu teściowej to już dawno bym się wypięła. Ona siedzi całe dnie na necdie, ściemnia, że nie, ale tak jest:)

Gość ech.............///
no tak to jest jak bida uwidzi większa kwotą, nic na to nie poradzisz