Gość Sarinaaaa20 Napisano Maj 16, 2012 Wiec tak chlopak chyba mnie kompletnie olal :( wgl przestal sie do mnie odzywac od tak, ja mu cos pisalam bo widzialam ze jest on nie odisuje napisalam zeby powiedzial o co mu chodzi ze jak mnie nie chce to ok ale niech powie:( nic , ciagle mi sie sni ale caly czas snilo mi sie na poczatku ze mnie oszukuje zdradza a dzisiaj mi sie snilo ze normalnie sie do mnie odezwal i sie nie klocilismy tylko pisalismy jak kiedys ,zranil mnie bo mu zaufalam i jak sie ostatni raz spotkalismy bylo ok nie poklocilismy sie ani nic, ja mu tylko cos napisalam bo sie w piatek nie odezwal ze dzieki itd ale o takie cos by sie chyba nie przestal odzywac , mysliscie ze juz sie nie odezwie mam jeszcze jego bluze :( nie bedzie chial jej spowrotem, chialam sie zakochac i sie zakochalam tym razem nie na sile a tu takie cos, jaka ja bylam glupia po 1 spotkaniu nie bylam co do niego pewna a stalo sie zakochalam sie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach