Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna_blondynka

Porozmawiajmy o rozkoszach

Polecane posty

Gość smutna_blondynka

Byłeś moim kochankiem, ale mnie zdradziłeś i gdy tylko budzisz się rankiem, okładasz mnie kijem. Odchodzę więc od ciebie! Mam dość twojego domu! Bez ciebie będzie mi lepiej. Nie ujrzysz już mego sromu.

Gość pocieszona_blondynka
Będę Twoją kochanką, Twoją powabną łanią. Za obrazka ramką schowam broszkę swą tanią i wiem, że Ty ją znajdziesz jeszcze nim słońce zajdzie.

Gość rozgniewana_blondynka
Dam ci jeszcze wycisk! Wcisnę windy przycisk, a kiedy nadjedzie, wrzucę do niej zgniłe śledzie. Poproszę cię zaraz, byś poszedł do sklepu i zahaczył o garaż, by wziąć z auta nieco lepu na muchy, boś go tam zostawił, zaś ze sklepu Bake Rolls Garlic. Jak tylko do windy wsiądziesz, to cały smrodem nasiąkniesz i tak się nim zadurzysz, że o schody rąbniesz swoją pustą głową. A ja szczęśliwą zostanę wdową.

Gość blondynka_na_wakacjach
Na Malediwach mułła w meczecie głową kiwa i wygłasza w gniewie fatwę, że życie nie powinno być zbyt łatwe, że alkoholu pić nie wolno, choćby nawet turysta chciał sobie golnąć, to w tym raju muzułmańskim nie może, bo choć na Malediwach i palmy, i morze, i złocisty piasek - - nie powinno być tu roznegliżowanych lasek ani domów uciech, ani tawern żadnych, gdzie do bezeceństw dochodzi szkaradnych. Na Malediwach trza pijać mleko z kokosa, a nie wlewać piwsko poniżej nosa, że o gorzale i whisky nie wspomnę, bo każdy sługa Allaha niezłomnie powinien tępić te grzechy i grzeszki, te turystyczne wszystkie ucieszki. Zapomnij o bikini, kobieto, nakryj swoją głowę! Przestań śpiewa,ć śpiewaku - zamień śpiew na mowę! Zamiast się popisywać recytuj Koran! Na to zawsze jest pora! Na dźwięk adhanu odejdź, kramarzu, od kramu i spiesz do meczetu na modły! Bo jak nie, to los twój podły: w ogniu piekielnym przepadniesz, wszak Prorok to mówił dosadnie! Pamiętaj o tym, turysto z Ameryki, że Malediwy to nie miejsce na wybryki. Tutaj islam panuje - tutaj się nie wariuje!

Gość blondynka_z_zasadami
Wodorotlenek litu - nigdy nie jest do kitu. Wodorotlenek sodu - z królewskiego rodu. Wodorotlenek rubidu - ni słychu, ni widu. Wodorotlenek cezu - co słucha jazzu. Wodorotlenek fransu - nie wstydzi się lansu. Wodorotlenek berylu - wierny kibic Anwilu. Wodorotlenek magnezu - z nim nic, tylko frezuj. Wodorotlenek wapnia - jego pomoc przydatna. Wodorotlenek strontu - niewyraźny ma kontur. Wodorotlenek baru - ma miliony dolarów. Wodorotlenek radu - klika na Gadu-Gadu.

Gość Nutella :)
fajne :)

Gość blondynka_w_sieci
Pajęczysko tka swą sieć. Zgnieć ją nogą, szybko, zgnieć! Nie toleruj pajęczyn w syn domu, bo gdy będziesz pokazywać go komu, na przykład gościom, gdy do ciebie się zjadą, obecność pajęczyn okaże się wielką wadą i będzie uznana za wskazówkę niezaradności, nawet gdy przyjmiesz gości jak ich królewskie mości.

Gość blondynka_bez_hamulców
Wsiądę w auto i się rozpędzę. Szybciej niż prząśniczka przędzie przędzę pożegnam tego życia tego nędzę, bo tak bardzo się rozpędzę, że walnę autem prosto w mur. A później usłyszę już anielski chór.

Gość blondynka_na_procesji
W Boże Ciało chodziłam w procesji, lecz gdy mijałam sklep, co nie ma koncesji na sprzedaż alkoholu, obcas mi się złamał. Możecie mi mówić - obcas to banał. Jak w reklamie Mentosa powinnaś złamać drugi i z uśmiechem na twarzy wrócić na szlak długi. Lecz złamany obcas to był dla mnie obciach, więc ile miałam sił w łokcach, rozepchałam staruszki w moherowych beretach i myk! do domu, gdzie mnie czeka podnieta, bo mam tam "Twój styl" jeszcze nie czytany. Więc choć miałam dzisiaj pobożne plany, jak zwykle skutecznie mnie wzięły szatany w swoje diabelskie obroty i na żadne procesje nie miałam już ochoty.

Gość blondynka_na_antypodach
Pocałowałam w pyszczek kangura, lecz misia koala miałam za gbura, więc w ogóle na niego nie spoglądałam, patrzyłam za to na Ayers Rock z dala. I nad jezioro Eyre'a zapragnęłam jechać, choć było doń daleko, znalazła się pociecha: jestem przecież bogata, mam mnóstwo pieniędzy, nigdy mi na nic nie brakło, nigdy nie żyłam w nędzy. Mam odłożone oszczędności tyle, że moge za nie kupić papamobile nawet z papieżem w środku. Mówię więc do siebie: rozchmurz, się kotku! Do końca życia nie musisz pracować, więc przedłuż sobie urlop - twego szefa głowa niech boli o to, czy wrócisz czy nie. Ty zaś miej dalej wolne i gdzie chcesz - tam jedź!

Gość skacowana_blondynka
To było o drinka za dużo. To musiało skończyć się burzą w kontaktach z mymi koleżankami i kilkoma na twarzy szramami. Musiałam się z nimi pobić o jakiegoś faceta, lecz tego nie pamiętam - taka ze mnie kobieta, że gdy tylko wypije zaraz wali inne babskie ryje. A teraz tak boli mnie głowa, że nie pomoże nawet woda sodowa. Już nigdy nie pójdę na clubbing! W końcu żeby zrobić porządny dubbing, trzeba się w studiu sporo nasiedzieć, a nagranie już za godzinę - muszę wytrzeźwieć! W końcu ta praca to pasja moja! Nie warto walczyć o jakiegoś boya, by zawodową karierę pogrzebać. Muszę się więc przestać zalewać i solidniej popracować nad dykcją, bo inaczej praca przy dubbingu stanie się fikcją.